Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 hát bízzunk benne, hogy esni fog B) Hát max kinézünk vele a műjégre... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Hát max kinézünk vele a műjégre... :blush: :D lényeg, hogy megérezd a "bitang" feelinget :) ;) :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 lényeg, hogy megérezd a "bitang" feelinget :lol: :blush: :D ;) Hát remélem azért nem fog nagyon megviselni...mert nem vagyok hozzászokva az ilyesmihez...kicsit félek... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Hát remélem azért nem fog nagyon megviselni...mert nem vagyok hozzászokva az ilyesmihez...kicsit félek... B) figy nincs mitöl tartani, 10es kulcs azért legyen nálad... max megpróbáljuk a vekiből is kihozni az állatot :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 figy nincs mitöl tartani, 10es kulcs azért legyen nálad... max megpróbáljuk a vekiből is kihozni az állatot :blush: B) Szerintem az a 10-es kulcs kulcstartóként (meg talán sörnyitóként) állandóan nála van, biztos ami biztos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Hát remélem azért nem fog nagyon megviselni...mert nem vagyok hozzászokva az ilyesmihez...kicsit félek... B) Félj is mert ez egy Astra nem Veki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 figy nincs mitöl tartani, 10es kulcs azért legyen nálad... max megpróbáljuk a vekiből is kihozni az állatot :) B) ;) :blush: Nem kell már 10-es kulcs...már van modernebb technika... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Akkor azért gyorsultam le vele a 250ETZ-t mert gabinál is volt! B) ;) :blush: Szanaszét volt reszelve, az biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 B) ;) Nem kell már 10-es kulcs...már van modernebb technika... :blush: :D félek az nem ilyen egyszerűen megoldható Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Szanaszét volt reszelve, az biztos B) az enyém is szana szét volt resszelgetve ment is rendesen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 neröhögj vazze, de nem mehetsz haza délután ám Nem is lesz mivel! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 félek az nem ilyen egyszerűen megoldható boost kontroller...csak tekergetni kell, aztán jön a kraft, aztán meg a dugócsere... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 boost kontroller...csak tekergetni kell, aztán jön a kraft, aztán meg a dugócsere... B) remélem nem mutatták meg neked, hogy hol lehet ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nem is lesz mivel! ;) B) nem is mert szétbontjuk a Vekit akkor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 remélem nem mutatták meg neked, hogy hol lehet B) ;) Dehogynem...mert visszatekertem 1 barra... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 B) nem is mert szétbontjuk a Vekit akkor! szervezed a talit??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Dehogynem...mert visszatekertem 1 barra... :lol: huuu kockázatos, akkor akit még nem vitt anti a vekivel az ma még megteheti, vagy kitudja mikor legközelebb :blush: :D ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 szervezed a talit??? ;) nem nem csak már most szólok ha hazamész megen nembaxunk be együtt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 huuu kockázatos, akkor akit még nem vitt anti a vekivel az ma még megteheti, vagy kitudja mikor legközelebb :) :P :lol: B) ;) :blush: Akkor vadkertet buktam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 az enyém is szana szét volt resszelgetve ment is rendesen ;) Nekem 2700km alatt 3 kuplung és egy teljes motorgenerál volt :lol: De simán aláztam a faluban a simsonokat a kis kétsebességes minirigával :blush: Jókedvében ment 70-et, igaz ott már pörgött vagy 10000 felett :D kék-sárga volt a kipuff könyök B) Amúgy Patyi megnézte a versenybringa váltóját, és kapott az egyes fokozat egyik kereke is, vannak bemarródások, de azt mondta az valszeg maradhat, majd még méricskél. Ha mákom van, akkor le tudja húzni a 3-4 fokozat kerekét egyben, és akkor csak két fogaskerék kell. Így már a kettes fokozat is utolsóként egyenesfogas lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 szervezed a talit??? ;) Azt nem,de a renitens klub alakul! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 huuu kockázatos, akkor akit még nem vitt anti a vekivel az ma még megteheti, vagy kitudja mikor legközelebb :blush: :D ;) B) Mondom vissza...de még aznap amikor megvettem...1.1-ről 1.0-ra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Azt nem,de a renitens klub alakul! B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 B) nem is mert szétbontjuk a Vekit akkor! Hagyad má,még Dini is sírva venné be bizományiba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Mondom vissza...de még aznap amikor megvettem...1.1-ről 1.0-ra... mondom értem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts