Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
lényeg, hogy megérezd a "bitang" feelinget :lol: :blush: :D ;)

Hát remélem azért nem fog nagyon megviselni...mert nem vagyok hozzászokva az ilyesmihez...kicsit félek... B)

Elküldve
Hát remélem azért nem fog nagyon megviselni...mert nem vagyok hozzászokva az ilyesmihez...kicsit félek... B)

figy nincs mitöl tartani, 10es kulcs azért legyen nálad... max megpróbáljuk a vekiből is kihozni az állatot :blush: ;)

Elküldve
figy nincs mitöl tartani, 10es kulcs azért legyen nálad... max megpróbáljuk a vekiből is kihozni az állatot :blush: B)

Szerintem az a 10-es kulcs kulcstartóként (meg talán sörnyitóként) állandóan nála van, biztos ami biztos ;)

Elküldve

Félj is mert ez egy Astra nem Veki ;)

Elküldve
figy nincs mitöl tartani, 10es kulcs azért legyen nálad... max megpróbáljuk a vekiből is kihozni az állatot :) B)

;) :blush:

Nem kell már 10-es kulcs...már van modernebb technika... :D :lol:

Elküldve
boost kontroller...csak tekergetni kell, aztán jön a kraft, aztán meg a dugócsere... B)

remélem nem mutatták meg neked, hogy hol lehet ;) :blush:

Elküldve
Dehogynem...mert visszatekertem 1 barra... :lol:

huuu kockázatos,

akkor akit még nem vitt anti a vekivel az ma még megteheti, vagy kitudja mikor legközelebb :blush: :D ;) B)

Elküldve
huuu kockázatos,

akkor akit még nem vitt anti a vekivel az ma még megteheti, vagy kitudja mikor legközelebb :) :P :lol: B)

;) :blush: Akkor vadkertet buktam :D

Elküldve
az enyém is szana szét volt resszelgetve ment is rendesen ;)

Nekem 2700km alatt 3 kuplung és egy teljes motorgenerál volt :lol:

De simán aláztam a faluban a simsonokat a kis kétsebességes minirigával :blush: Jókedvében ment 70-et, igaz

ott már pörgött vagy 10000 felett :D kék-sárga volt a kipuff könyök B)

Amúgy Patyi megnézte a versenybringa váltóját, és kapott az egyes fokozat egyik kereke is, vannak bemarródások,

de azt mondta az valszeg maradhat, majd még méricskél. Ha mákom van, akkor le tudja húzni a 3-4 fokozat kerekét

egyben, és akkor csak két fogaskerék kell. Így már a kettes fokozat is utolsóként egyenesfogas lesz :)

Elküldve
huuu kockázatos,

akkor akit még nem vitt anti a vekivel az ma még megteheti, vagy kitudja mikor legközelebb :blush: :D ;) B)

Mondom vissza...de még aznap amikor megvettem...1.1-ről 1.0-ra...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.