opel16v Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Én meg nagyon remélem hogy 100Ft lessz 1 liter! B) jóreggelt! ;) szépet álmodtál? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 hát kurvára.... talán engem érint innen legjobban a válság B) :D :blush: persze kivéve akinek minden pénze mol meg otp részvényekben volt ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 jóreggelt! :blush: szépet álmodtál? :D :lol: nemnagyon , psze iylen ugysem lessz de simsonos sűdőgyerek korszakomból emlékszem hogy én tankoltam még annyiért keveréket B) Mondjuk most sem rohanok a kútra hogy jujj +10 ft és teleteszem a vasat! Amikor tankolni kell akkor kell annyit ugysem megyek hogy nekem ez létkérdés :) Most is 100-s Evo-t toltam bele az meg még mindíg 300 ft körül van. De azért jólenne ha tartósan ezek az árak maradnának! Nekem a nagy áttörésem a biztosításban volt köszönet Lantinak, a tavalyihoz képest csak felét fizetem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 persze kivéve akinek minden pénze mol meg otp részvényekben volt B) :blush: Mééé abban volt??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Mééé abban volt??? ;) albi bosszankodott anno B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 :D nemnagyon , psze iylen ugysem lessz de simsonos sűdőgyerek korszakomból emlékszem hogy én tankoltam még annyiért keveréket B) Én emléxem még olyanra is, amikor 60Ft-ért tankoltam literenként a kismocimba ;) Amikor eladtam 15 éves koromban azt a mocit, akkor lehetett kb 100Ft körül a benya :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 albi bosszankodott anno B) Azért az nem bukást jelent...legalább is hosszútávon nem...pár év és ugyan úgy vissza fog menni...ez annak bukó, aki ki akarja most venni mert kell a lóvé... Meg tegyük hozzá, hogy ez egy ilyen szakma...olyankor nem sajnálja őket senki, amikor ugyan ilyen módon, csak épp fordítva milliókat...milliárdokat szakítanak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Én emléxem még olyanra is, amikor 60Ft-ért tankoltam literenként a kismocimba ;) Amikor eladtam 15 éves koromban azt a mocit, akkor lehetett kb 100Ft körül a benya :blush: Lehet, hogy pont az a moci került Lacihoz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Lehet, hogy pont az a moci került Lacihoz B) Akkor azért gyorsultam le vele a 250ETZ-t mert gabinál is volt! ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Azért az nem bukást jelent...legalább is hosszútávon nem...pár év és ugyan úgy vissza fog menni...ez annak bukó, aki ki akarja most venni mert kell a lóvé... Meg tegyük hozzá, hogy ez egy ilyen szakma...olyankor nem sajnálja őket senki, amikor ugyan ilyen módon, csak épp fordítva milliókat...milliárdokat szakítanak... nahmostan én nem olyan szintről beszélek akik 100 milliókat szakítanak ebből... hanem mondjuk klub szinten... gondolom itt most senki nem bukott 100miliókat az elmúlt honapokban... bocsánnat ha tévedek.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Egyszer ültessetek már be egy ilyen bitang autóba...hátha megértem, hogy miért feeling ez... "hifi topicból" ha kijössz ma viszlek a gsivel egy kört :blush: ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Akkor azért gyorsultam le vele a 250ETZ-t mert gabinál is volt! B) ;) :blush: Gondolj bele, ha Demóé lett volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Gondolj bele, ha Demóé lett volna ;) B) 11,5sec 1/4 milesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 "hifi topicból" ha kijössz ma viszlek a gsivel egy kört :lol: ;) B) kimegyek...ezt úgy gondolom nem hagyhatom ki... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 kimegyek...ezt úgy gondolom nem hagyhatom ki... B) ;) ilyen ajánlat nem mindíg van :blush: Anti vadkerti talira ha jössz , (naná gondolom) a vekivel egy zuzóst kört vinned kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ilyen ajánlat nem mindíg van :blush: Anti vadkerti talira ha jössz , (naná gondolom) a vekivel egy zuzóst kört vinned kell :D B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 B) ;) neröhögj vazze, de nem mehetsz haza délután ám :blush: Buláj az kötelező neked is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 kimegyek...ezt úgy gondolom nem hagyhatom ki... :blush: :D előtte kaki-pisi ;) :) :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 előtte kaki-pisi :blush: :lol: :D B) Attól még nem lesztek könnyebbek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Attól még nem lesztek könnyebbek B) nemis, csak nehogy az élménnyel jöjjenek ezek a dolgok elő :D ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 előtte kaki-pisi ;) :) :blush: B) tudom...elég a Te súlyod is... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 nemis, csak nehogy az élménnyel jöjjenek ezek a dolgok elő :lol: ;) :blush: Húúúhaaa...akkor lehet még el is fogja kaparni az első kerekeket??? :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Húúúhaaa...akkor lehet még el is fogja kaparni az első kerekeket??? :blush: B) hát bízzunk benne, hogy esni fog ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 nemis, csak nehogy az élménnyel jöjjenek ezek a dolgok elő :P B) ;) :blush: :D :lol: sárga majd barna.... mert nagyon megy igaz e?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Há' DIKK még az Albi B) ;) :blush: unatkoztam.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts