Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Albert jól nézett ki hajnalban, mikor sikerült megérkeznie zárásra ;)

Meddig voltatok B7ben? B)

És akkor még képben voltam csak utána kezdtünk el inni :blush: De nem a B7ben hanem Coolban. Pesta szerint fél hét körülig :D

Elküldve
tudtommal ugyanolyan jó bele, mint a sima astrákba.

tavalyelőtt a színes felsőcsíkos gyári beszállítós szélvédőt 12 körül vettem, azóta szerintem nem igazán ment feljebb az ára.

(pilkington-csepel)

De nem ugyanaz a cabrio, gyáriban 96E, klubtársi ár 72E, 1nap alatt megvan.

Elküldve
De nem ugyanaz a cabrio, gyáriban 96E, klubtársi ár 72E, 1nap alatt megvan.

Éppen most néztük KG-val, hogy neki ami van pótban alkatrész kabrió, abban ugyanolyan a szélvédő,

most az lesz átrakva a versenygépsasba. Nem csak a cikkszáma különbözik? ;) Vagy lehet hogy erősebb kicsit? B)

Elküldve
És akkor még képben voltam csak utána kezdtünk el inni :blush: De nem a B7ben hanem Coolban. Pesta szerint fél hét körülig :D

Akkor értem haza B) Nekem pont elég is volt a két háziparti meg a morrisons zárásig ;)

Elküldve
Éppen most néztük KG-val, hogy neki ami van pótban alkatrész kabrió, abban ugyanolyan a szélvédő,

most az lesz átrakva a versenygépsasba. Nem csak a cikkszáma különbözik? ;) Vagy lehet hogy erősebb kicsit? B)

Övé az a lila, amit mutattam ?

Elküldve
Patyiék rettegnek előre a kuplungcserédtől :D Börninek már előre fáj a dereka a hallatán is ;)

Tudom, próbálom nyugtatni őket... :blush: B)

Elküldve
Attól még nem lesz könnyebb a dolguk, váltó+osztómű majd 120kg :blush:

Már gyúrnak rá B)

Külön kell leszedniük. ;)

Elküldve
nem akartam az utódoddal beszélni B)

Gondolom komoly lelki törést okozott volna hogy: szia Csabi vagy? Nem. Akkor boccs csá. Nem akartad eléggé felhívni ;)

Elküldve
az a szám vagy megszünt vagy bent pihen a fiókban, nincs utódom.

Mit szerettél volna?

akartam egy igazi kadettossal beszélni.... B)

egyébként közben megoldottam... biztosítos cucc volt..

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.