Xray Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Viccet félretéve...amúgy nem tolom neki... 7.5 és 8.2 között fogyaszt computer szerint, de mivel nagyobb injektorok vannak benne, így lehet kb, hogy a valós az 10%-kal több...és 8.2 és 9.0 között van a fogyi...de persze ebben benne van, hogy azért néha elrúgom... ;) :blush: jó is az! Enyém nemturbós de 8,5-9,6 közt zabáll most psze sok a helybetopogás... énsem rugom neki csak néha de az kell neki bekell látnom :D Ellustult a lelkem az utóbbi időbe , mostanában meg már közel ugy harap mint amikor elhoztam. Tegnap volt pont 1 éve hogy nálam van! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ezt sasoljátok meg! Ezzel kéne szerveresen jáccani télen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 http://home.planet.nl/~kruiz046/wj/astra/dscf3647.jpg Ez ott a repülőgépes mekinél van, ahol Anti is szokott parkolni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ez ott a repülőgépes mekinél van, ahol Anti is szokott parkolni? B) nemungariseország ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ez ott a repülőgépes mekinél van, ahol Anti is szokott parkolni? B) Ez egy Holland GSi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 nemungariseország ;) vágom :blush: Cépp amúgy... B) Ezeken amúgy kisebb fékek vannak? Vagy, hogy megy fel ez a kis felni? Vagy csak nekem tűnik kicsinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Viccet félretéve...amúgy nem tolom neki... 7.5 és 8.2 között fogyaszt computer szerint, de mivel nagyobb injektorok vannak benne, így lehet kb, hogy a valós az 10%-kal több...és 8.2 és 9.0 között van a fogyi...de persze ebben benne van, hogy azért néha elrúgom... ;) :blush: Nekem most 60 liter kellett 500m-re... B) De sokat állt egy helyben és melegedett. Vagy pörgött. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nekem most 60 liter kellett 500m-re... B) De sokat állt egy helyben és melegedett. Vagy pörgött. ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 vágom ;) Cépp amúgy... B) Ezeken amúgy kisebb fékek vannak? Vagy, hogy megy fel ez a kis felni? Vagy csak nekem tűnik kicsinek? 17"os felni van rajta,csak a lépcsős perem miatt tűnik kicsinek :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 17"os felni van rajta,csak a lépcsős perem miatt tűnik kicsinek :blush: pont olyan jól mutat mint az enyém ATS-ekkel B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 pont olyan jól mutat mint az enyém ATS-ekkel ;) :blush: pont... :D :lol: Mikor lesz már turbós ótóóóóóóóóóóóód??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nekem most 60 liter kellett 500m-re... ;) De sokat állt egy helyben és melegedett. Vagy pörgött. :blush: Méterre vagy kilométerre? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 pont... :D :lol: Mikor lesz már turbós ótóóóóóóóóóóóód??? B) esetleg bontod a vekit azé kérdezed? :) ;) vagy a sárga rettenetet? :P :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 pont... :D :lol: Mikor lesz már turbós ótóóóóóóóóóóóód??? B) előbb lesz 205GTI-m ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 előbb lesz 205GTI-m B) ;) abba bele sem férsz... :lol: max lehúzott ablakkal... :blush: de légzsákosat már alapból elfelejtheted, mert ha az kinyílik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 abba bele sem férsz... :) max lehúzott ablakkal... B) de légzsákosat már alapból elfelejtheted, mert ha az kinyílik... ;) légzsákk????? az versenyautó nem seat :P :D :P :P :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 http://home.planet.nl/~kruiz046/wj/astra/dscf3647.jpg Ez egy csecse tütü szép letisztult B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 légzsákk????? az versenyautó nem seat :lol: :) :P :D B) ;) :blush: Azért gondolj a súly lóerő arányra...ha már versenyótózásról beszélünk... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Azért gondolj a súly lóerő arányra...ha már versenyótózásról beszélünk... :D ;) most itt nem az a lényeg, hogy én mindenhol elrontom ezt az értéket B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 most itt nem az a lényeg, hogy én mindenhol elrontom ezt az értéket B) ;) Na nem feltétlenül...van egy lehetőséged, de ahhoz meg kell, hogy tanulj navigálni magadnak... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Na nem feltétlenül...van egy lehetőséged, de ahhoz meg kell, hogy tanulj navigálni magadnak... :blush: :D hogy ez eddig nem jutott eszembe B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nekem is megriszálta párszor a seggét a taknyos úton. Eddig nem is tudtam, hogy tud ilyet. Nagyon fain. B) Patyiék rettegnek előre a kuplungcserédtől :) Börninek már előre fáj a dereka a hallatán is ;) Inkább a taxi, ami hazavitt :D Mert ott nem igazán sikerült meglelned - szilveszteri fáraccssssság :blush: - én pedig szépen elmondtam, hogy mire tartanák igényt a ruhatáról :P :D Albert jól nézett ki hajnalban, mikor sikerült megérkeznie zárásra :P Meddig voltatok B7ben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Hali! Egy 1994es F Astra GSI kabrióhoz a színezett szélvédőüveg mennyibe kerülhet használtan bontóból/ újonnan/ esetleg a márkaszervízből? Hozzászólásotokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 tudtommal ugyanolyan jó bele, mint a sima astrákba. tavalyelőtt a színes felsőcsíkos gyári beszállítós szélvédőt 12 körül vettem, azóta szerintem nem igazán ment feljebb az ára. (pilkington-csepel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts