Lanti Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 húúú, sok volt a kecsap :rolleyes: egy kicsi ment a földre is :) sültkrumplit evett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 sültkrumplit evett :) de ilyen malac módon? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 de ilyen malac módon? :rolleyes: felmászhatnál valamikor MSN re - átolnám a cuccod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Club Sensation HÁ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 HÁ RADIOSLAVE!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 RADIOSLAVE!!!!!!!!!!!!!!! Azon flesseltünk hogy nyomná Ikszréj ha ott lenne :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 HÁ Lurdynál is elhangzott párszor ezen mű ;) :blush: :D ui: sapkám megvan amúgy ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Lurdynál is elhangzott párszor ezen mű B) ;) :blush: Át is másoltam,meg találtunk ettől az előadótól elég sok zenét......A többi is elég jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 ui: sapkám megvan amúgy ? B) Jajjhogy az a tiéd - nemtuttam jó hogy szólsz. Megvan. Visszaadom vmikor. Egyúttal elmesélheted mi volt szilveszterkor ;) Ma először mióta XE van bent betaláltak. Békalámpás rövidszivik. 2:0 ide, de nyomnom kellett és jókor váltani, egyszer köze nem volt hozzám, egyszer meg erőből lenyomtam de akkor dadogott az övé. Remélem vti volt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 ....Jajjhogy az a tiéd - nemtuttam jó hogy szólsz. Megvan. Visszaadom vmikor. Egyúttal elmesélheted mi volt szilveszterkor :lol:.... Nos igen, az enyém :) Nem emlékszel ? :blush: :D Tehülyeállat B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Egyúttal elmesélheted mi volt szilveszterkor ;) Pista bizonygatta h ne menjek ki a -7 fokba ingben mert megfázom...én persze kitartottam amellett h nem....már 3 napja 38,5 feletti lázam van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Azon flesseltünk hogy nyomná Ikszréj ha ott lenne B) :blush: :D Jó is ez a music... ma én is összeütök valami 2009 es bódog újéves mixet! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Szép volt, 1es leülhetsz......bazzeg Gelko B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Jajjhogy az a tiéd - nemtuttam jó hogy szólsz. Megvan. Visszaadom vmikor. Egyúttal elmesélheted mi volt szilveszterkor :blush: Ma először mióta XE van bent betaláltak. Békalámpás rövidszivik. 2:0 ide, de nyomnom kellett és jókor váltani, egyszer köze nem volt hozzám, egyszer meg erőből lenyomtam de akkor dadogott az övé. Remélem vti volt :lol: EsküGGGYYÉÉ meg Albi,hogy 4 fölé forgattad a GSI-t ;) :D B) ja és mindíg elfelejtem odaadni,de készen vagyok a hőterelő lemezeddel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Pista bizonygatta h ne menjek ki a -7 fokba ingben mert megfázom...én persze kitartottam amellett h nem....már 3 napja 38,5 feletti lázam van ;) Engem úgy látszik Pista sapija megmentett a fagyhaláltól. Mondjuk azt nem vágom hogy miért van meg minden ruhám ha a ruhatári biléta nálam maradt. mindíg elfelejtem odaadni,de készen vagyok a hőterelő lemezeddel :blush: Ja nekem se jut eszembe, nem nagyon kell nyitogatni a motorháztetőt egy GSin B) Kössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 ... Ja nekem se jut eszembe, nem nagyon kell nyitogatni a motorháztetőt egy GSin ;) Kössz! Ugye?! Azért, ha már nagyon dízeles hangja van, nézz rá! :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 EsküGGGYYÉÉ meg Albi,hogy 4 fölé forgattad a GSI-t ;) :blush: B) ja és mindíg elfelejtem odaadni,de készen vagyok a hőterelő lemezeddel :) Én most hétvégén kikormoltam a kicsávót 6700 nél váltottam kb :D és 100-st tankoltam ... jujj de faján ment téliguma 210 6-os úton az az 200 valósba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ja nekem se jut eszembe, nem nagyon kell nyitogatni a motorháztetőt egy GSin ;) Kössz! énse nagyon nyitogatom.... mert egyedül nem is tudom felnyitni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 énse nagyon nyitogatom.... mert egyedül nem is tudom felnyitni B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Én most hétvégén kikormoltam a kicsávót 6700 nél váltottam kb B) és 100-st tankoltam ... jujj de faján ment téliguma 210 6-os úton az az 200 valósba! ;) Én is kikormoltam a Vekit a Kerepesi úton... elszúrtam kettesben, jó taknyos volt az út, és elindult szépen keresztben...faja volt nagyon, bár Dettinek nem tetszett annyira...lehet a sok oszlop miatt az út mellett... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Én is kikormoltam a Vekit a Kerepesi úton... elszúrtam kettesben, jó taknyos volt az út, és elindult szépen keresztben...faja volt nagyon, bár Dettinek nem tetszett annyira...lehet a sok oszlop miatt az út mellett... B) ;) remélem elötte azért felraktad a slickeket? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Én is kikormoltam a Vekit a Kerepesi úton... elszúrtam kettesben, jó taknyos volt az út, és elindult szépen keresztben...faja volt nagyon, bár Dettinek nem tetszett annyira...lehet a sok oszlop miatt az út mellett... ;) :blush: Nekem is megriszálta párszor a seggét a taknyos úton. Eddig nem is tudtam, hogy tud ilyet. Nagyon fain. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Én is kikormoltam a Vekit a Kerepesi úton... elszúrtam kettesben, jó taknyos volt az út, és elindult szépen keresztben...faja volt nagyon, bár Dettinek nem tetszett annyira...lehet a sok oszlop miatt az út mellett... :blush: :D :lol: :) Pedíg nem kellene parázzon tavaly tenyerted a szlalomot a BW-n B) Igaz nem a vekivel.... de kormány kormány + összekerék szal! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 remélem elötte azért felraktad a slickeket? B) :D Á simán megteszik a nyárigumik is... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Á simán megteszik a nyárigumik is... ;) :blush: de szöges nem? :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts