J0hnny Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 motoros is hogy megérdemli szerinte elötte lévö miért volt folyamatosan középre huzodva az összes motoros egy f@rok http://www.break.com/index/stupid_driver_c...bike_crash.html és idiota motorosbol van még jo sok http://www.break.com/index/bad-place-to-show-off.html Szerintem ugyan annyi barom autós is van...főleg sok olyan marha van,aki csak a gázt ismeri,a követési távolságot és a tükröt nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 motoros is hogy megérdemli szerinte elötte lévö miért volt folyamatosan középre huzodva az összes motoros egy f@rok "http://www.break.com/index/stupid_driver_causes_bike_crash.html"]http://www.break.com/index/stupid_driver_c...bike_crash.html ezt akárhogy nézem szerintem nem a motoros a hibás, ha megnézed az azutó ahogy indexelt már húzta is a kormányt. Tipikus ###### körül se néz , a mocis meg már elkezdte előzni őt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 ezt akárhogy nézem szerintem nem a motoros a hibás, ha megnézed az azutó ahogy indexelt már húzta is a kormányt. Tipikus ###### körül se néz , a mocis meg már elkezdte előzni őt. a motoros egy férfinemiszerv miért is volt a kocsi behuzodva és nézte az elözési pontot ... ???? én még jol meg is rugdostam volna a motorost ... tipikus motoros vagyok én megyek elöször ... és miért is volt kamera a motoron ?? mert majd ö megmutatja mindenkinek ... én sem elözök meg ugy egy kocsit hogy latom ö is elözni készül mert baleset veszéjes és ez lehet a vége ... mert neki derogált azt megvárni még a kocsi is megelözi amit akart .. mert egy f@rok de ezt már mondtam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 ezt akárhogy nézem szerintem nem a motoros a hibás, ha megnézed az azutó ahogy indexelt már húzta is a kormányt. Tipikus ###### körül se néz , a mocis meg már elkezdte előzni őt. Ezt én is így látom,az autós is hibás,mert a tükröt nem használta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 lösz ma vmi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 lösz ma vmi? :rolleyes: Hideg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Hideg. az már van :rolleyes: egyéb 5let Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Eza király : http://www.break.com/index/hard_slap_knock...d_out_cold.html KO bazze! :rolleyes: tenyérrel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 a motoros egy férfinemiszerv miért is volt a kocsi behuzodva és nézte az elözési pontot ... ???? én még jol meg is rugdostam volna a motorost ... tipikus motoros vagyok én megyek elöször ... és miért is volt kamera a motoron ?? mert majd ö megmutatja mindenkinek ... én sem elözök meg ugy egy kocsit hogy latom ö is elözni készül mert baleset veszéjes és ez lehet a vége ... mert neki derogált azt megvárni még a kocsi is megelözi amit akart .. mert egy f@rok de ezt már mondtam :rolleyes: hát szerintem nem ez lenne a véleményed ha mész valahol az autóddal, kijössz egy autó mögül, nyomsz egy gázt és a másik meg fogná és rádhúzná a kormányt majd azt mondaná "hisz én indexeltem hogy előzni akarok, csak egyből húztam is a kormányt" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 lösz ma vmi? :rolleyes: unalom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 hát szerintem nem ez lenne a véleményed ha mész valahol az autóddal, kijössz egy autó mögül, nyomsz egy gázt és a másik meg fogná és rádhúzná a kormányt majd azt mondaná "hisz én indexeltem hogy előzni akarok, csak egyből húztam is a kormányt" aki igy elkezdene egy elözést az egy barom mikozben tisztan latszik hogy a masik is elözni készül ..... ennyi a motoros indexelt ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 aki igy elkezdene egy elözést az egy barom mikozben tisztan latszik hogy a masik is elözni készül ..... ennyi a motoros indexelt ???? értem mit mondasz de hijába akarok előzni én kiteszem az indexet, belenézek a tükörbe meg a holttérbe és csak utána előzök, nekem így tanították és ha valakit előzéskor felöklelek akkor a rendőr is így kéri számon rajtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 lösz ma vmi? :rolleyes: 9lurdy,utána majd meglátjuk...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 hát szerintem nem ez lenne a véleményed ha mész valahol az autóddal, kijössz egy autó mögül, nyomsz egy gázt és a másik meg fogná és rádhúzná a kormányt majd azt mondaná "hisz én indexeltem hogy előzni akarok, csak egyből húztam is a kormányt" Nekem is így kellett háromsávosítani egyszer az utat :rolleyes: De azért is befejeztem az előzést. A tükörben csak a porfelhőt láttam, amit nekem kellett felkavarnom, hogy elférjünk, meg, hogy villognak ezerrel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Sziasztok! Volna egy pár kérdésem hozzátok. 1. Miben különbözik a GSi csomiajtója a sima csomiajtótól? (A szárny felfogatási pontjai kivűl). 2. GSi board computer beépithető a sima board computer helyére? 3. A C20NE motorkódja merre taláható? (ha valaki tudna képet adni azt megköszönném). Köszi a válaszokat Üdv Jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 .... Egyszer szét fognap tépni a farkasok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Sziasztok! Volna egy pár kérdésem hozzátok. 1. Miben különbözik a GSi csomiajtója a sima csomiajtótól? (A szárny felfogatási pontjai kivűl). 2. GSi board computer beépithető a sima board computer helyére? 3. A C20NE motorkódja merre taláható? (ha valaki tudna képet adni azt megköszönném). Köszi a válaszokat Üdv Jani 1. elvileg más különbség nincs, tehát gond nélkül felszerekhető. 2. Beszerelhető, de ha van egy működő BC-d, akkor miért akarsz egyet, ami nem mér pontosan a Te motoroddal? 3. ha szembeállsz a motorral, akkor jobbra a leömlő mellett a blokk tetejébe van beütve. A hengerfej előtt. Újabb évjáratnál láttam már oylant, amelyiknél a váltó mellett, mint a C20XE-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 1. elvileg más különbség nincs, tehát gond nélkül felszerekhető. 2. Beszerelhető, de ha van egy működő BC-d, akkor miért akarsz egyet, ami nem mér pontosan a Te motoroddal? 3. ha szembeállsz a motorral, akkor jobbra a leömlő mellett a blokk tetejébe van beütve. A hengerfej előtt. Újabb évjáratnál láttam már oylant, amelyiknél a váltó mellett, mint a C20XE-nél. Rendben köszi! Mert nekem sima BC-m van, ami nem számolja az átlagfogyit (stb), de a GSi-é viszont igen. Köszi mégegyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Egyszer szét fognap tépni a farkasok :rolleyes: Farkasok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Skacok akinek van kedve,ma este újra Sensation,barátom Dj Smiths (is) zenél,aki jönne az legyen a főbejárat előtt 11:15kor! Club Sensation Gyertek! :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Skacok akinek van kedve,ma este újra Sensation,barátom Dj Smiths (is) zenél,aki jönne az legyen a főbejárat előtt 11:15kor! Club Sensation Gyertek! :D :) Mé ingyé viszel be minket? :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Mé ingyé viszel be minket? :rolleyes: :) :) Nem szóltam, 24:00-ig ingyenes az uraknak is, pedig sms-ben is elküldték :) Akkor ingyen iszunk? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Farkasok? :) Farkasok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Farkasok? :) Losi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Farkasok. :) [img ]http://images.epilogue.net/users/jameswolf/bloody_wolf2_sample_merge_(Large).jpg[ /img] húúú, sok volt a kecsap :rolleyes: egy kicsi ment a földre is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts