Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Na Csajok!

Azt mondjátok meg, hol érdemes venni Koni-t, Kárászynál vagy Adamonal, esetleg Devils tuning, mert most elvileg a olcsóbb mindenhol.

Mennyi gari van rá? A kadett -50-50- rugó bemegy az astra alá? A -35-s ültetés alatt már short kell igaz?

Előre is köcce :)

engem is érdekel :rolleyes:

Megosztás:

Írsz mindenkinek emailt,majd vissza jönnek az árakkak...Ott veszed ahol a legolcsóbb :D Nem olyan bonyolult ez :D :)

nem hiszem h Tominál bárki is tud jobb árat mondani de majd kiderül... loreeba látom a lángot h utánnajár :rolleyes: :) :)

nekem csak 2 első kell :D

Megosztás:

engem is érdekel :)

Írjunk Listát? :D

Koni kívűlről állítható Gátló szett.

1: loree_gsi16v

2: Lanti (csak 2 első )

3: Laci4 (rugóval.. ergo 1130as szett..vagy lehet bőven elég lenne a 1110es szett is)

Lehet a világválság miatt csökkentek az árak :D

Januárba vagy februárba megkapja a konikat és teljes futóműfelújítást (megint :rolleyes: )

Olajcsere (vaterán van edege 10w60 7-8 körül 4 lityi ;) ), meg ződkártya, úgyhogy dőzs most nem lesz egy ideig :D :D :D

Amúgy honnnan veszed,hogy olcsóbb?

Nekem is kellene valami hasonló project. Hátsó ruegeszból le van törve egy pici :)

Gátlók se az igaziak sztem.. no meg valszeg a szillentekre is ráférne egy kis javítás.. hupszliknál van valami kottyanás..(neem nem stab.bekötö)

Lehet a hátsó mocirögzítő bakot is kellene cserélni.. (a többi már volt úgy egy éve kb) valamitől rezeg a kasztnim.. meg amúgy is valahogy nem teccc valami..

igaz,ezt már régóta mondom, de még mindig megy a masina.. :)

Amúgy áprilisban ezt írták Kárászyék:

"A Koni sport (sárga) első csillapítók ára: 30,300 Ft/db, a hátsók 25,615

Ft/db áron kaphatók.

Ültetőrugó szett (4db) ára: 35,760 Ft. A rugók elől és hátul is 35 mm-t

ültetnek.

A Koni 2 féle ültető szettet készít az autójához: az un. 1110-est, és a

1130-ast.

A 1110-es tartalmaz 4 fix (nem állítható) keménységű sport

lengéscsillapítót, és 4 ültetőrugót. A rugók elől és hátul is fixen 35 mm-t

ültetnek. Az ára: 90,470 Ft.

A 1130-ban 4 Koni sport (sárga) állítható keménységű lengéscsillapító, és 4

űltetőrugó van. A rugók itt is fixen 35 mm-t ültetnek. A szett ára: 147,385

Ft.

A sárga Konik leggyengébb állásban a gyári csillapítóknál kb. 20-30 %-kal

keményebbek. A 1110-es szettben a csillapítók a sárga Konik alap keménységét

tudják.

Koni garancia 3 év.

Tavaszi akciónkban a Koni termékekből 15% kedvezményt adunk, ami a megadott

árból kerül levonásra !"

Megosztás:

Írjunk Listát? :)

Koni kívűlről állítható Gátló szett.

1: loree_gsi16v

2: Lanti (csak 2 első )

3: Laci4 (rugóval.. ergo 1130as szett..vagy lehet bőven elég lenne a 1110es szett is)

Amúgy honnnan veszed,hogy olcsóbb?

Nekem is kellene valami hasonló project. Hátsó ruegeszból le van törve egy pici :rolleyes:

Gátlók se az igaziak sztem.. no meg valszeg a szillentekre is ráférne egy kis javítás.. hupszliknál van valami kottyanás..(neem nem stab.bekötö)

Lehet a hátsó mocirögzítő bakot is kellene cserélni.. (a többi már volt úgy egy éve kb) valamitől rezeg a kasztnim.. meg amúgy is valahogy nem teccc valami..

igaz,ezt már régóta mondom, de még mindig megy a masina.. :)

Amúgy áprilisban ezt írták Kárászyék:

"A Koni sport (sárga) első csillapítók ára: 30,300 Ft/db, a hátsók 25,615

Ft/db áron kaphatók.

Ültetőrugó szett (4db) ára: 35,760 Ft. A rugók elől és hátul is 35 mm-t

ültetnek.

A Koni 2 féle ültető szettet készít az autójához: az un. 1110-est, és a

1130-ast.

A 1110-es tartalmaz 4 fix (nem állítható) keménységű sport

lengéscsillapítót, és 4 ültetőrugót. A rugók elől és hátul is fixen 35 mm-t

ültetnek. Az ára: 90,470 Ft.

A 1130-ban 4 Koni sport (sárga) állítható keménységű lengéscsillapító, és 4

űltetőrugó van. A rugók itt is fixen 35 mm-t ültetnek. A szett ára: 147,385

Ft.

A sárga Konik leggyengébb állásban a gyári csillapítóknál kb. 20-30 %-kal

keményebbek. A 1110-es szettben a csillapítók a sárga Konik alap keménységét

tudják.

Koni garancia 3 év.

Tavaszi akciónkban a Koni termékekből 15% kedvezményt adunk, ami a megadott

árból kerül levonásra !"

Ezt írta vissza Adamo!

Hali!

Koni csak 35/35mm-es komplett szettet gyárt GSi-hez. Ára 120.000.- ft. (4db sárga állítható gátló + 4db sportrugó)

Más márkából tudok adni 60/40-es szettet, de ha ragaszkodsz a Konihoz akkor csak ez van.

FK Hightec 60/40mm 79.900.- ft

Rugóba rakható gumibakom nincs, csak olyan amit a gátló szárára kell húzni. 3.500.- ft az ára.

üdv

Adamo / Carstyling

+36/309191867

adam.juhasz@chello.hu

Én úgy tudtam, hogy a koni gyárt 60-40-t is. A katalógusba van kadetthoz -50-50, esetleg ez jó astrához?

Megosztás:

Ezt írta vissza Adamo!

Hali!

Koni csak 35/35mm-es komplett szettet gyárt GSi-hez. Ára 120.000.- ft. (4db sárga állítható gátló + 4db sportrugó)

Más márkából tudok adni 60/40-es szettet, de ha ragaszkodsz a Konihoz akkor csak ez van.

FK Hightec 60/40mm 79.900.- ft

Rugóba rakható gumibakom nincs, csak olyan amit a gátló szárára kell húzni. 3.500.- ft az ára.

üdv

Adamo / Carstyling

+36/309191867

adam.juhasz@chello.hu

Én úgy tudtam, hogy a koni gyárt 60-40-t is. A katalógusba van kadetthoz -50-50, esetleg ez jó astrához?

a koni rugó az max csak 35/35ös és az van szettbe, jól irta...

nekem is rövidített kell... anno adamo irt rá 29et, gsitomi meg 27et asszem.. (elsők/db)

Megosztás:

a koni rugó az max csak 35/35ös és az van szettbe, jól irta...

nekem is rövidített kell... anno adamo irt rá 29et, gsitomi meg 27et asszem.. (elsők/db)

Akkor milyet kell belerakni FK-n kívül?

A Merwede-nek van -50-50 egy srácnak volt ilyen a cs-n fehér gsi alatt most fekete leonja van, megvan VADA

Az Apex-nek -40-40 by Zima :rolleyes:

Megosztás:

Amúgy a legjobb árat akkor kapjátok, ha odamentek a Kárászyhoz, hogy bemondtok neki egy kicsivel olcsóbb árat mint amit írtak, vagy bárki mond, főleg, hogy többen is vennétek...oda fogják adni annyiért...mi is így vettünk anno Sonique-kal... :rolleyes: Leírni ezt nyilván nem fogják semmilyen árajánlatban...

Az FK szetteket pedig felejtsétek el, azokból csak az 1000 EUR körüli állíthatók a jók, ami pl Futó Dzsííínek is van a versenyverdában...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.