coupe Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Pedig sokkal jobban szól a zene egy bőrös verdában... :rolleyes: Az ki van zárva...Szerintem jobban szólna valami újabb verdában :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 A timeslipről...hátha valakit érdekel... Végre elkészültem a 2007-es King of Europe-on forgatott filmem DVD változatával! A filmben magában nincs nagy változás a mozis premier óta, de Sanyival és Szabival közösen felvettünk egy extra hangsávot is, amiben kommentáltuk a futamokat, felelevenítettük emlékeinket. Az első példányt Sanyi anyukája kapta meg karácsonyra. A borítót úgy terveztem meg, hogy legyen helye hősünk autógrammjának is. :rolleyes: A lemez tartalma: -Tudom mit nyertél tavaly nyáron 1 óra 8 perc: A King of Europe 2007 verseny legjobb futamjai, a teljes döntő, séta a depóban, interjú két külföldi menővel, és persze főként a magyar csapat kalandjai. -eredeti Dolby 2.0 hangsáv -kommentár hangsáv -jelenetválasztás -Számítógépen lejátszható HD változat (720p XviD) -igényes nyomtatott lemez és borító A lemez ára 2000 Ft. Mindenki, aki vásárol a lemezből Vogelsinger Sanyi versenyzését támogatja, mert a gyártási költségek feletti részt teljes egészében ő kapja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 :) :) :) Az nem az Én hibám...de a lényeg hogy elvitték,övekkel együtt......Ha nem zenélnék,inkább megvenném a bőrt.De már az se érdekel :D Eladtad az öveimet ? Ejnyeeeeeeee :rolleyes: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 A timeslipről...hátha valakit érdekel... http://timeslip.hu/blogs/ave/upload/Koe200...7DVDborito1.jpg Végre elkészültem a 2007-es King of Europe-on forgatott filmem DVD változatával! A filmben magában nincs nagy változás a mozis premier óta, de Sanyival és Szabival közösen felvettünk egy extra hangsávot is, amiben kommentáltuk a futamokat, felelevenítettük emlékeinket. Az első példányt Sanyi anyukája kapta meg karácsonyra. A borítót úgy terveztem meg, hogy legyen helye hősünk autógrammjának is. :rolleyes: A lemez tartalma: -Tudom mit nyertél tavaly nyáron 1 óra 8 perc: A King of Europe 2007 verseny legjobb futamjai, a teljes döntő, séta a depóban, interjú két külföldi menővel, és persze főként a magyar csapat kalandjai. -eredeti Dolby 2.0 hangsáv -kommentár hangsáv -jelenetválasztás -Számítógépen lejátszható HD változat (720p XviD) -igényes nyomtatott lemez és borító A lemez ára 2000 Ft. Mindenki, aki vásárol a lemezből Vogelsinger Sanyi versenyzését támogatja, mert a gyártási költségek feletti részt teljes egészében ő kapja! Rendeltél már ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Eladtad az öveimet ? Ejnyeeeeeeee :rolleyes: :) :) :D Azt mondtad ha nem viszik el :D Én meg mondtam hogy kell nekik,csak nem biztos :) Szombaton el is vitték.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Nem még...de fogok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Azt mondtad ha nem viszik el :) Én meg mondtam hogy kell nekik,csak nem biztos :rolleyes: Szombaton el is vitték.... Ezt írtam : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=452461 Bleeeeeeeeeeee :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Nem még...de fogok... Én is kérek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Én is kérek :rolleyes: oksi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ezt írtam : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=452461 Bleeeeeeeeeeee :) :) :) :D Félre olvastam :D :rolleyes: De neked úgy se kellett volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Félre olvastam :) :rolleyes: De neked úgy se kellett volna :) Ha nem kellettvolna elhoznom, akkor kellett volna :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ha nem kellettvolna elhoznom, akkor kellett volna :) :) :) :D Minek?Csak a nyüg van vele....... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Nem vagy elég éber :) :) :) :D Tudttam hogy false de mondom hátha! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Minek?Csak a nyüg van vele....... :rolleyes: De ha nem hozom el, akkor nem az én nyügöm :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 De ha nem hozom el, akkor nem az én nyügöm :D :D :D Ez az :D :D És tudod hogy az ára nem kenyérre kellett :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Mna azért na az autó nagyon klassz ebben a hidegben is, pöccre indult a nálunk -10-11 fokban is igaz kicsit hideg hangja volt de akkor is :) Még 4 napos állás után is mint a doxa :) Na a csomitartóban van egy fél doboz RS tarcsiba mert ugye tömítésnél nagyon pöppet pötyög.... megnéztem milyen sürü kb ilyen hőmérsékleten na és hát igen igen lassan lötyögött a dobozba :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ez az :D :D És tudod hogy az ára nem kenyérre kellett :rolleyes: :) :) :) Persze, hisz azt sem eszed meg, ha nem te csináltad :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Persze, hisz azt sem eszed meg, ha nem te csináltad :) :) :) :D :D :D :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Persze, hisz azt sem eszed meg, ha nem te csináltad :) :) :) :D István nem is válogatós most mé mondod! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Mna azért na az autó nagyon klassz ebben a hidegben is, pöccre indult a nálunk -10-11 fokban is igaz kicsit hideg hangja volt de akkor is :) Még 4 napos állás után is mint a doxa :D Na a csomitartóban van egy fél doboz RS tarcsiba mert ugye tömítésnél nagyon pöppet pötyög.... megnéztem milyen sürü kb ilyen hőmérsékleten na és hát igen igen lassan lötyögött a dobozba :) :D Nekem meg megnőtt a fogyim 8.6 :D (imádom mérni) Meg el kell vinnem futóműveshez (Racceékhoz), mer húz jobbra. Néha elég nagy dücskőket nyelek be :rolleyes: Továbbá jelentem befagyott a Naplástó, nyilván az olyan papírqtyák mint MKPista nem jönnek ki korizni, de azért gondoltam szólok hogy korit kesztyűt fel, hokibot a kézbe aztán mehet a spíle. Holnap szerintem kint leszünk egész nap világosban, kivéve korán és ebéd :) FutóGabi Boldog 45. Szülcsinapcsit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Nekem meg megnőtt a fogyim 8.6 :D (imádom mérni) Meg el kell vinnem futóműveshez (Racceékhoz), mer húz jobbra. Néha elég nagy dücskőket nyelek be :rolleyes: Továbbá jelentem befagyott a Naplástó, nyilván az olyan papírqtyák mint MKPista nem jönnek ki korizni, de azért gondoltam szólok hogy korit kesztyűt fel, hokibot a kézbe aztán mehet a spíle. Holnap szerintem kint leszünk egész nap világosban, kivéve korán és ebéd :D FutóGabi Boldog 45. Szülcsinapcsit! :D 8.6 ?? oylan sok??? :) :) :) Az jó fogyi amugy :D nekem most vegyesbe 9.4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 8.6 ?? oylan sok??? :rolleyes: :) :) Az jó fogyi amugy :D nekem most vegyesbe 9.4 Hehe akkor nyertem, vegyesbe 8.2-8.4 Shell VPower 95-el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Hehe akkor nyertem, vegyesbe 8.2-8.4 Shell VPower 95-el :rolleyes: Milyen vegyesbe' drágatezsvírem? Az a vegyes amikor városba' meg pályán mész fele-fele arányba'. Milyen városba' jársz Te áruld má el Nekem dikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Na Csajok! Azt mondjátok meg, hol érdemes venni Koni-t, Kárászynál vagy Adamonal, esetleg Devils tuning, mert most elvileg a olcsóbb mindenhol. Mennyi gari van rá? A kadett -50-50- rugó bemegy az astra alá? A -35-s ültetés alatt már short kell igaz? Előre is köcce :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Milyen vegyesbe' drágatezsvírem? Az a vegyes amikor városba' meg pályán mész fele-fele arányba'. Milyen városba' jársz Te áruld má el Nekem dikk Pötyike én már nem 60-ba lakok hanem barinőmnél ami 60-től 20 km-re van, és olyan szarok az utak, hogy max 50-el lehet menni :) Amúgy ez a fogyi a 30-on jött ki mert kb. ebben a hónapban hatszor voltam pesten, ebből kettő ajándék visszacserélés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts