Albert Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 No ezt nem olvastam. :rolleyes: Ja elsőre nekem se tűnt fel, és én is nagyon kiváncsi leszek az árára. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ez a Karkus által épített ódi... Azért még egy klímát belelökhetett volna... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Azért még egy klímát belelökhetett volna... :rolleyes: :) Az úgy nem lenne jó mert ha bekapcsolja többet fogyaszt. Írtam korábban hogy aszittem hogy az XE GSin a középdobból és ba vezető cső nem is 50-es. Ez így senkit nem lep meg csak én tudtam rosszul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 ....Írtam korábban hogy aszittem hogy az XE GSin a középdobból és ba vezető cső nem is 50-es. Ez így senkit nem lep meg csak én tudtam rosszul?.... Én a sokktól azóta sem térek magamhoz :rolleyes: :) :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Az úgy nem lenne jó mert ha bekapcsolja többet fogyaszt. Írtam korábban hogy aszittem hogy az XE GSin a középdobból és ba vezető cső nem is 50-es. Ez így senkit nem lep meg csak én tudtam rosszul? senkit mert 45ös Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Igen. Eléggé zavar az, hogy kb bármelyik igazoltatásból forgalmibukás lehet. Lásd Tomi példáját vagy amikor csak azért engedtek el valami szigorított kpm-es ellenörzésről mert a rendőr egy fiatal arc volt és normálisan kezelte a dolgokat. engem is zavar, B.lellén voltam múlt héten, hát persze hogy megállítottak. 5-en nézték a vasat, papírjaimmal elvonultak a kocsi mögé, jól körbenézték, benéztek, végül a fiatalabbik srác megdícsérte a vasat és jó utat kívánt. pfff nem tetszik nekem már ez a dolog. Blitzen pl belekötöttek mindenbe, csak azért engedtek el mert mondtam hogy most készült el a kocsi erre a találkozóra, és minden papír megszerzés alatt van csak sürgetett az idő és látták hogy becsületes magyar állampolgár és hinni lehet neki és ... :) Fosok én is mikor hosszabb útra megyek vele. Ezért is gondolkoztam el az egészen hogy megéri e. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Nem is rossz... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Nem is rossz... http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_14514.jpg :rolleyes: nagyon elkapott téged :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Anti Mester, meló van : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=453545 :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Anti Mester, meló van : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=453545 :) :) :) :D Hát ha képest volt bele ugyan olyan hőfoknál nyitót tenni, akkor ügyibügyi volt... :D :D de lehet most ajánlok neki egy mocicserét... :D :D Inkább amúgy kihagyom azokat a G Astra-s topicokat, mert mindig csak a szívinfarktus kerülget... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Inkább amúgy kihagyom azokat a G Astra-s topicokat, mert mindig csak a szívinfarktus kerülget... :rolleyes: Mos mé? :) Szerintem jó dolog szaloncukrot osztani a rászorulóknak,csak te mondjuk kutyaszar ízűt szórnál szét köztük! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Mos mé? :rolleyes: Szerintem jó dolog szaloncukrot osztani a rászorulóknak,csak te mondjuk kutyaszar ízűt szórnál szét köztük! :) Aki a kicsit nem becsüli.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 nincs fent a kék-fekete... lehet lemaradtam?? :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 nincs fent a kék-fekete... lehet lemaradtam?? :rolleyes: :) :) Hát vagy épp most mondják vissza a foglalót, és majd megint fent lesz... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Hát ha képest volt bele ugyan olyan hőfoknál nyitót tenni, akkor ügyibügyi volt... :) :) de lehet most ajánlok neki egy mocicserét... :D :D Inkább amúgy kihagyom azokat a G Astra-s topicokat, mert mindig csak a szívinfarktus kerülget... :) Hihetettlenek ezek a G astrások..... :D :D :D köszi a Kávét..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Mindenki aki tud szavazon Redlinra a Carstylingon arénába...Elég rosszul áll :) :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 engem is zavar, B.lellén voltam múlt héten, hát persze hogy megállítottak. 5-en nézték a vasat, papírjaimmal elvonultak a kocsi mögé, jól körbenézték, benéztek, végül a fiatalabbik srác megdícsérte a vasat és jó utat kívánt. pfff nem tetszik nekem már ez a dolog. Blitzen pl belekötöttek mindenbe, csak azért engedtek el mert mondtam hogy most készült el a kocsi erre a találkozóra, és minden papír megszerzés alatt van csak sürgetett az idő és látták hogy becsületes magyar állampolgár és hinni lehet neki és ... :) Fosok én is mikor hosszabb útra megyek vele. Ezért is gondolkoztam el az egészen hogy megéri e. :rolleyes: Én pont ezért adtam el belőle mindent,amibe bele lehet kötni...A magaságra majd ráfogom hogy nehéz a zene :) :D Öreg vagyok már ahhoz hogy a forgalmimért kuncsorogjak...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 köszi a Kávét..... :rolleyes: Nm... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Mindenki aki tud szavazon Redlinra a Carstylingon arénába...Elég rosszul áll :) :rolleyes: :) :) Én mostlátom arénázni először de tolok neki 2P ot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Aki a kicsit nem becsüli.... :rolleyes: :) :) Mi van a sportgyertya bizniccel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Mindenki zsíííírozzza Rediiiiiiiiiiiiit... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Mindenki zsíííírozzza Rediiiiiiiiiiiiit... :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 QP, hol van az a szilentes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 http://retronom.hu/files/images/zsir.preview.jpg:D nyomtam neki az arénában ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 QP, hol van az a szilentes? Van bonyhádon is egy fazon aki nagyon minőégi szilenteket gyárt... valami műanyag gumi komponensből ha jóltudom (nemtuti) ha gondolod adom a telszámát! Bár neked az kissé messz van , de ha nincsmás mentőövnek jólehet! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts