Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Megcsináltattam bunkó.

Aszittem az XE Gsi-knek végig 50-es a kipuffrencere, de amit Dénestől kaptam XE középdobot, az 45-ös mint kiderült. Mindegy, már össze van rakva, azon kívül 50es az egész (még a kati helye is :) )

Kati???? nő az életedben na neeeeeeeeeeeeeeeee!! :) :rolleyes:

Elküldve
Tudod, ő most ezt a "Katit" dugja... :rolleyes: :)

ez már csak így megy...mondam,hogy elhagyjuk a kispályát :) megmondtam vagy nemmegmondtam? :D :) :D

Elküldve
Hát mit ne mondjak...verem is rendesen a fejem az asztalba... :) :D

hát tudtam volna már akkor is még ennél a calinál is ésszerűbb döntést :rolleyes: :) :) :D

Elküldve
Igen. Eléggé zavar az, hogy kb bármelyik igazoltatásból forgalmibukás lehet. Lásd Tomi példáját vagy amikor csak azért engedtek el valami szigorított kpm-es ellenörzésről mert a rendőr egy fiatal arc volt és normálisan kezelte a dolgokat.

mi van azon az autón hogy ennyire kell félni?

Elküldve
mi van azon az autón hogy ennyire kell félni?

Tökmindegy, hogy mi van rajta....ami nem gyári és ha nincs lepapírozva az átalakítás amiatt ugorhat a forgalmi sajna

Elküldve
Tökmindegy, hogy mi van rajta....ami nem gyári és ha nincs lepapírozva az átalakítás amiatt ugorhat a forgalmi sajna

ha ennyire komolyan veszik akkor 100-ból 70 autó minimum forgalmi nélkül marad. Pl ha jól emlékszem max neked kormány miatt lehet gáz, meg morci, hm?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.