Sonique Elküldve December28, 2008 Elküldve December28, 2008 Ez akkor se fake, nézd meg még egyszer! :rolleyes: hat micsoda egy felfujhato astra hidrogénnel töltve
Demó Elküldve December28, 2008 Elküldve December28, 2008 hat micsoda egy felfujhato astra hidrogénnel töltve Ez egy légballon. :rolleyes:
Demó Elküldve December28, 2008 Elküldve December28, 2008 Eladó az a gyönyörű kadett, ami ott volt a vadkerti talin! :rolleyes:
Gelko Elküldve December28, 2008 Elküldve December28, 2008 Eladó az a gyönyörű kadett, ami ott volt a vadkerti talin! :) nem viccel az árral :rolleyes:
Demó Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 nem viccel az árral :rolleyes: Én láttam ezt Vadkerten élőben és szerintem ennyit megér. Mindenesetre inkább adnék ezért 1.3-at, mint valami csoda GSI Astráért.
J0hnny Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Én láttam ezt Vadkerten élőben és szerintem ennyit megér. Mindenesetre inkább adnék ezért 1.3-at, mint valami csoda GSI Astráért. Egyetértek veled.Aki megnézte a gépet ott tüzetesen,az láthatta,hogy nem fércmunka és alul felül kivül belül rendben van. Simán megér ennyit,csak kár,hogy nem egy C20XE van benne! :rolleyes:
Atommanó Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Valóban nagyon szép autó...mondjuk a rendszámozás érdekes kérdés lehet... :rolleyes:
Atommanó Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Srácok! Mi volt a Lurdys mizéria megint??? Hallottam volt igazoltatás is??? :rolleyes:
Lanti Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Srácok! Mi volt a Lurdys mizéria megint??? Hallottam volt igazoltatás is??? :rolleyes: :) :) ???
Atommanó Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 :rolleyes: :) ??? Coupe-t is igazoltatták állítólag, meg lezárták a parkolót, és mindenkit aki kijött, meg felküldtek mindenkit az üzletekhez, vagy ki kellett menni...
Lanti Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Coupe-t is igazoltatták állítólag, meg lezárták a parkolót, és mindenkit aki kijött, meg felküldtek mindenkit az üzletekhez, vagy ki kellett menni... asszem akkor marad péntekre, hogy nyitunk 1 chat szobát és az lesz a "tali" :rolleyes:
coupe Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Coupe-t is igazoltatták állítólag, meg lezárták a parkolót, és mindenkit aki kijött, meg felküldtek mindenkit az üzletekhez, vagy ki kellett menni... Én nem ezt írtam...Hanem azt hogy mikor vissza mentünk fél3kor lurdyhoz,akkor a lurdyból kijövö autókat igazoltatták......Engem is akartak,de ügyesebb voltam :rolleyes:
coupe Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 asszem akkor marad péntekre, hogy nyitunk 1 chat szobát és az lesz a "tali" :rolleyes: A lurdy biztos hogy halott dolog....Pénteken fél10kor szóltak hogy jó lenne ha mindenki elmenne onnan.....Viszont a campona parkolója is nyitva van éjjel nappal......Mondjuk amúgy is fizetős lesz a lurdy
Atommanó Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Én nem ezt írtam...Hanem azt hogy mikor vissza mentünk fél3kor lurdyhoz,akkor a lurdyból kijövö autókat igazoltatták......Engem is akartak,de ügyesebb voltam :rolleyes: Én nem láttam Te mit írtál...csak olvastam, hogy írták...meg hogy téged is amikor mentetek át a Camponához, és otthagytatok egy verdát a Lurdyban...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 asszem akkor marad péntekre, hogy nyitunk 1 chat szobát és az lesz a "tali" :rolleyes: COD2? :) :)
Atommanó Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 A lurdy biztos hogy halott dolog....Pénteken fél10kor szóltak hogy jó lenne ha mindenki elmenne onnan.....Viszont a campona parkolója is nyitva van éjjel nappal......Mondjuk amúgy is fizetős lesz a lurdy Mondjuk ezt szerintem sehol nem fogják eltűrni...egyik mélygarázsban sem...
Lanti Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Én nem ezt írtam...Hanem azt hogy mikor vissza mentünk fél3kor lurdyhoz,akkor a lurdyból kijövö autókat igazoltatták......Engem is akartak,de ügyesebb voltam :rolleyes: és ez most a tegnapi CS-s örjöngős talin vagy a pénteken volt?
coupe Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 és ez most a tegnapi CS-s örjöngős talin vagy a pénteken volt? Péntek....Tegnap is volt valami?
Atommanó Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Péntek....Tegnap is volt valami? Tegnap volt valami évzárós opeles móka...már ha volt...
Lanti Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Péntek....Tegnap is volt valami? hát az gáz... pedig karácsony volt..... Tegnap is volt vmi évbúcsúztató a lurdyba :rolleyes:
coupe Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 hát az gáz... pedig karácsony volt..... Tegnap is volt vmi évbúcsúztató a lurdyba :rolleyes: Azt tudom hogy volt,de azt hittem hogy őket is elzavarták :)
Lanti Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 van újra lökös a GSi-n, :rolleyes: hála Diny-nek, :) (hogy nem adta el közben!) :) :)
Atommanó Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Azt tudom hogy volt,de azt hittem hogy őket is elzavarták :rolleyes: hát azért írtam, hogy meghirdetve meg volt...de hogy megtartva is az már más kérdés...
coupe Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Ez volt pénteken:" Péntek este,beszolt egy öltönyös most lépjünk le mert bla bla.. gyülekezési törvényekre hivatkozva kihajtanak minket ha szologatni kell..(mindenkit) maradtunk mert hát miért ne?! egy óra mulva mikrofon bla bla.. bezárjuk a parkolóház bejáratát csak kijárat lesz legyen szivesek elhagyni a gyülekezö népek a parkolóházat vagy sziveskedjenek bármely még nyitva lévö áruházi boltba "felfáradni"
Recommended Posts