mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 CS-n egy C corsas srác :rolleyes: És gyári övvel fogja használni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 És gyári övvel fogja használni ? Ezek szerint :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ezek szerint :rolleyes: De annyiért a másik öv nem is sok nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 De annyiért a másik öv nem is sok nem ? Azt mondta,lehet kell a haverjának.....Most 12E /db....szerintem nagyon jó a 10e/pár ért..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Este nem lesz Lurdy tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Azt mondta,lehet kell a haverjának.....Most 12E /db....szerintem nagyon jó a 10e/pár ért..... Ha nem kell elhoznom, akkor megveszem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Este nem lesz Lurdy tali? Szerinted nyitva van a lurdy? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ha nem kell elhoznom, akkor megveszem :rolleyes: Minek?Így se férsz el a kocsiban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Minek?Így se férsz el a kocsiban :rolleyes: Ezért volt benne a ha nem kell elhoznom kitétel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ezért volt benne a ha nem kell elhoznom kitétel :D :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Szerinted nyitva van a lurdy? :rolleyes: Szerintem simán :) Ott a játékterem, kávézó, estleg a mozi is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 ....ha nem leszek nagyon másnapos akkor kinézek :rolleyes:.... Gyakoroljátok : http://www.indavideo.hu/video/Orosz_nemzet...695c109e2f18c0a :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Szerinted nyitva van a lurdy? :rolleyes: neten el lehet olvasni, hogy 25.-26.-án csak a szórakoztató helyek meg ilyenek vannak nyitva a plázákban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 szétszedtem a gsi ülléseket a héten ... baszki csak a huzat nem recaro a belseje recaro az ülléseknek de olyan szarul van heggesztve hogy mindenhol meg van repedve ... Coupe ird már le a linket hol vetted a bört !?!? én is vennék és lecserélném a szélét az üllésnek ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Szerinted nyitva van a lurdy? :rolleyes: igen nyitva van ... szerinted moziba nem jarnak az emberek ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 szétszedtem a gsi ülléseket a héten ... baszki csak a huzat nem recaro a belseje recaro az ülléseknek de olyan szarul van heggesztve hogy mindenhol meg van repedve ... Coupe ird már le a linket hol vetted a bört !?!? én is vennék és lecserélném a szélét az üllésnek ..... Itt vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Itt vettem köci Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 neten el lehet olvasni, hogy 25.-26.-án csak a szórakoztató helyek meg ilyenek vannak nyitva a plázákban. Nyitva van a lurdy,írták CS-n :) :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 páran megyünk lurdyba 19.30 körül. ha esetleg valaki akar gyüjjön Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 páran megyünk lurdyba 19.30 körül. ha esetleg valaki akar gyüjjön Meddig lesztek kint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 páran megyünk lurdyba 19.30 körül. ha esetleg valaki akar gyüjjön én is megyek,Regi hazaért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 hayabusa vs gsi 4:0 :rolleyes: Porsche Carrera4 vs Vectra 0:3 :) :) :) 240-nél 3-szor is félreállt... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 én is megyek,Regi hazaért :rolleyes: Megyek Én is meg jön LIfi is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Porsche Carrera4 vs Vectra 0:3 :) :) :D 240-nél 3-szor is félreállt... :D :D :D :D Azért nekem csak b@szná a csőröm ha egy x milliós autót elverne egy Vektra, főleg hogy nemtudnám elképzelni mi megy benne ennyire :rolleyes: Nembaj, tanuljanak rendet ezek is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Áttetsző vízcső? :rolleyes: :) Nem lehetne valami képet csinálni arról, mert eddig szerintem még nem találkoztam olyannal. Egyébként lehet van olyanom, csak épp eredetiben és nem locsolócsőben. :D Dik még azt a mérnők fejedet Albi....:D semmiféle áttetszőről nem volt szó :) na szóval,arról a csőröl van szó ami a moci hátulján van,ebből megy pl a radiátorba is a csőőő...eddig mindegyik mocimon manyag volt,kivéve az 1.5 Havassy-n,mert ott fém :) ma megyek összehasonlítom egy NE-csővel az enyémet és reménykedem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts