Atommanó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Kell még gyertyakulcs? :rolleyes: Piiista most vesz a Tescoban elvileg... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Sose fox ideérni... :) :D még el sem indultam :rolleyes: FurTV-t nézek youtube-on...zseniális :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Kell még gyertyakulcs? :rolleyes: De ha erre jársz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 FurTV-t nézek youtube-on...zseniális :rolleyes: :) Ugye? Hatalmas! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 még el sem indultam :) FurTV-t nézek youtube-on...zseniális :) :) ezt csak én nem vágom mi????? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 ezt csak én nem vágom mi????? :rolleyes: bábszínház :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Nem tapossák egymást az emberek : http://www.mammut.hu/webkamera.php 24én kell vásárolni :rolleyes: Tényleg nincsenek sokan :) Én is ma vettem meg mindent kb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Lanti! a vezérműszíj és valami éket beszélt Attila má nem emlékeszek mert annyira fáradt vagyok de többet is csak ennyit mondtak:-"tegyétek össze a kétkezetek,hogy semmi baja nem lett" :rolleyes: vezérmü keréken van egy ék ha az eltörik akkor mindent elver 16szelep ... néha dugo hajtokar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Piiista most vesz a Tescoban elvileg... :rolleyes: :) jujj baszki..... az jó minőség! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 jujj baszki..... az jó minőség! :rolleyes: Kösz az smst Nekedis :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Kösz az smst Nekedis :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 A szokásos szentesti after keretében valszeg IP-ben egy cigi után felnézünk lepencei útra 10 óra körül. Pont jól esik a hó hozzá. Aki unatkozik szóljon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 hayabusa vs gsi 4:0 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 hayabusa vs gsi 4:0 :rolleyes: És ez téged meglep? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 hayabusa vs gsi 4:0 :rolleyes: akkor szólj ha fordítva lesz :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 A szokásos szentesti after keretében valszeg IP-ben egy cigi után felnézünk lepencei útra 10 óra körül. Pont jól esik a hó hozzá. Aki unatkozik szóljon :) És jó is volt, de csak nagyon fent volt hó. Aztán még át akartunk menni Dobogókőre, de abból nem lett semmi már fél 3 körül. Demo most meg Raccenénak lenne egy kérdése. Szétesett neki a kuplungja az egykettesen, valami olyasmi van hogy ahol a bowden valami anyás helyre van becsavarva, annak elszállt a menete. Éshogyha tudod miről van szó hogy akkor vaneneked olyan. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Demo most meg Raccenénak lenne egy kérdése. Szétesett neki a kuplungja az egykettesen, valami olyasmi van hogy ahol a bowden valami anyás helyre van becsavarva, annak elszállt a menete. Éshogyha tudod miről van szó hogy akkor vaneneked olyan. :rolleyes: A kuplungbowden wégén az a műanyag pöcök, ami beakad a karba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Redi vagy vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 A kuplungbowden wégén az a műanyag pöcök, ami beakad a karba? :rolleyes: Ööö izé szal nemtom. Aszonta hogy valami anyának a menete semmisült meg. Na majd megmondom neki hogy szedje össze magát és hívjon fel ha akar vmit ne velem üzengessen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Látom az offmesterek is kariszabin vannak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Látom az offmesterek is kariszabin vannak :) dolgoznak :) btw, ki irta oda hozzám ezt a nem tul hízelgő titulust? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 ....Redi vagy vki?.... Hogy sikerült pont ez kiválasztanod ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ülés eladva,az öv megvan még......... :) Ki vételezte meg ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 most olvastam cs-n: "December 28-án vasárnap, 16.00-tól évzáró találkozó a szokott helyen a Lurdyban! Szeretettel várunk minden Opel-fant! " ha nem leszek nagyon másnapos akkor kinézek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ki vételezte meg ? :rolleyes: CS-n egy C corsas srác :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts