mélykék76 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Nem tacskótok van ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Piiista vagy Rediiii... (vagy ha valaki erre jár ma...) nem tudnátok hozni nekem egy gyertyakulcsot...ki kéne cserélnem a gyertyákat mielőtt nekivágok a Szeged Bp túrának... :rolleyes: Az nemjó amit adtam? Vagy a szeátban hagytad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Az nemjó amit adtam? Vagy a szeátban hagytad? Coupenál van kölcsönbe, mert a Seathoz nem volt jó... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Milyen gyertyakulcsot szeretnél ? :rolleyes: Nem tapossák egymást az emberek : http://www.mammut.hu/webkamera.php 24én kell vásárolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Milyen gyertyakulcsot szeretnél ? :rolleyes: 24én kell vásárolni :) Akkor itt a lehetőség...indulhatsz shoppingolni... :) :) Hát olyan amivel ki tom cserélni a Veciben a gyertyákat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Na Redi is felkelt végre...de mire ideér én megiszom az összes pezsit...aztán meg jön a forraltbor... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Milyen gyertyakulcsot szeretnél ? :) Nem tapossák egymást az emberek : http://www.mammut.hu/webkamera.php 24én kell vásárolni :) persze, mert minden zárva van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Akkor itt a lehetőség...indulhatsz shoppingolni... :rolleyes: :) Hát olyan amivel ki tom cserélni a Veciben a gyertyákat... :) Kinek van olyan? Vagy hol lehet még ilyenkor szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Coupenál van kölcsönbe, mert a Seathoz nem volt jó... :rolleyes: Nálam csak a sajátom van.....nem adtál semmit...Ne probáld rámkenni :D :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Nálam csak a sajátom van.....nem adtál semmit...Ne probáld rámkenni :D :) :) :) Valaki pedig kölcsönkérte...de lehet akkor a Cuprában van...de az most akkor sincs nálam... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Kinek van olyan? Vagy hol lehet még ilyenkor szerezni? Hát erre próbáltam én is rákérdezni... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Valaki pedig kölcsönkérte...de lehet akkor a Cuprában van...de az most akkor sincs nálam... :rolleyes: Akkor se kend rám :D :D Ismerve téged akkor jársz a legjobban ha benne hagyod a régi gyertyát......Ha Redivel cseréled ki,akkor pláne :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Akkor se kend rám :D :D Ismerve téged akkor jársz a legjobban ha benne hagyod a régi gyertyát......Ha Redivel cseréled ki,akkor pláne :rolleyes: :) :) :) Hát Redivel nem cserélném ki...nem hiszem, hogy jól tűrné a szikrát... :D Piiiista...fimon Asti van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 persze, mert minden zárva van :rolleyes: Tévedés, múlt évben is ilyenkor vásároltam :) Bár most már már jobban állok, mint 2007ben ilyenkor :) Amúgy nem kell minden boltnka nyitva lenni, csak annak, ahova be szeretnél menni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Kinek van olyan? Vagy hol lehet még ilyenkor szerezni? Tesco mondjuk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Minden klubtársamnak és nem klubtársamnak , Kellemes Karácsonyi ünnepeket Kívánok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Anti nekem adtad oda azt a kulcsot, még a kúton anno. Ha kell hívj fel és arra megyek akkor, meg odaadom a másik két cumót is mer látom messze lakom hogy átgyere érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Valaki pedig kölcsönkérte...de lehet akkor a Cuprában van...de az most akkor sincs nálam... :) Akartam írni,hogy a PehiCsabi kérte L. Tévedés, múlt évben is ilyenkor vásároltam :) Bár most már már jobban állok, mint 2007ben ilyenkor :) Amúgy nem kell minden boltnka nyitva lenni, csak annak, ahova be szeretnél menni :D Nekem vettél ajándékot? :rolleyes: Beszélj majd Gellértel a Visittel kapcsolatban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 "tunigöv" az övfeszitőjének nem a hátsó ülés ülőlapjánál kéne elhelyezkedni? Mert nem igazán engedi ki magából az övet........ van rajta vmi kábel is de az nem tom hová kéne.... :rolleyes: Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Anti nekem adtad oda azt a kulcsot, még a kúton anno. Ha kell hívj fel és arra megyek akkor, meg odaadom a másik két cumót is mer látom messze lakom hogy átgyere érte. Dolgozok bakker...tegnap is reggel fél 7kor kezdtem, és negyed 1-re értem haza... De amúgy tényleg neked adtam oda...már emléxek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 ... Sose fox ideérni... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Sose fox ideérni... :) :) Kell még gyertyakulcs? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts