Demó Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 lVekihez akarok rendelni vízpumpát,de 2 féle van...bakker lehet ekkora különbség a 2 között??? tárcsa is kell,meg pofa...próbáltam hívni Vktr-t,de nem érem el....unixnál is nagyon jó kedvezménye van a cégnek,de a csörgös témát azért megnézném... :rolleyes: A régebbit rendeld, amit motorszámig hoz. ami a 141 fogas szíjhoz való. A másik nem jó, mert más a fogak mintája és az átmérő is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Te figyelj márrrrrr, azért mert fluoreszkálsz a sötétben azért nem tehetsz meg bármit :rolleyes: :) :) :) Sztem neked is maradtt vissza a látogatás óta csak titkolod! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Vekihez akarok rendelni vízpumpát,de 2 féle van...bakker lehet ekkora különbség a 2 között??? tárcsa is kell,meg pofa...próbáltam hívni Vktr-t,de nem érem el....unixnál is nagyon jó kedvezménye van a cégnek,de a csörgös témát azért megnézném... :rolleyes: Szabin van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 A régebbit rendeld, amit motorszámig hoz. ami a 141 fogas szíjhoz való. A másik nem jó, mert más a fogak mintája és az átmérő is. thx,Uhuhu-tól kértem motorszám alapján gyári cikkszámot 140el kezdődik ez a régebbi,ezekután már csak jót hoznak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Szabin van :rolleyes: dik,akkor azért nem veszi fel....mindegy már megrendeltem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 És akkor mi van ha 3 hengerrel indul...utána már hasít rendesen nem??? :) Amúgy mi sem tudtuk eldönteni a Vekinél, hogy 3 hengerrel indul e, vagy csak a nagy befecsiktől indul így... :rolleyes: Az a baj hogy 3 hengerezik és emiatt, bár lehet semmi köze hozzá, míg nem indúl meg a hőfokvisszajelző addig rángat menet közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Ma hibáztam és letiltott kettő végén. 5000km van már benne mocicsere óta és máris nemvigyázok. :rolleyes: (De a Twingot lebüntettem :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Ma hibáztam és letiltott kettő végén. 5000km van már benne mocicsere óta és máris nemvigyázok. :) (De a Twingot lebüntettem :) ) Ez mondjuk egy előzésnél tud elég kellemetlen lenni, 1-1 sávnál mondjuk :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Ez mondjuk egy előzésnél tud elég kellemetlen lenni, 1-1 sávnál mondjuk :rolleyes: :) 1-1 sáv volt, de az előzés már megtörtént egyes 1100-as fordulaton. (beállt mellém egy kereszteződésben ahol át kellett jönnünk a főútvonalon. Nemtom mit gondolt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Diniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 na nekem ugyan ez volt a vectrán. alapjáratiról a szívósor aljára menő rövid gumicsőn volt egy apró kis szakadás. azt cserélve megoldódott. olyanokat még nem néztem Haveré is 3-hengerezett, amíg ki nem nyomta az égéstérből a vizet, ami a rossz tömítés miatt befolyt. :) megnyugodtam aztem lehet vmi baja is :rolleyes: :) Diniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :) :D :D 277 Le 1800r/min-nél, kemény Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 A régebbit rendeld, amit motorszámig hoz. ami a 141 fogas szíjhoz való. A másik nem jó, mert más a fogak mintája és az átmérő is. T. Demjén Úr, Róbert szeretne arról is érdeklődni, hogy állítólag van egy olyan vízcső a Vekijének a mocijának a hátuljánál, ami nem gumi, hanem ilyen áttetsző, éshogy amit már nem lehet rendelni. Éshogy állítólag ilyen az NE-n is van éshogy a kettő kompatibilis-e. Megtisztelő válaszára várva Róbert nevében Én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Diniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :) :D :D Elfogadom karira,ilyet még ugysem bontottam :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Lanti! a vezérműszíj és valami éket beszélt Attila má nem emlékeszek mert annyira fáradt vagyok de többet is csak ennyit mondtak:-"tegyétek össze a kétkezetek,hogy semmi baja nem lett" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Lanti! a vezérműszíj és valami éket beszélt Attila má nem emlékeszek mert annyira fáradt vagyok de többet is csak ennyit mondtak:-"tegyétek össze a kétkezetek,hogy semmi baja nem lett" :) jólvan akkor örülök, hogy rendben van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 húztam is alvadni csákó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Lanti! a vezérműszíj és valami éket beszélt Attila má nem emlékeszek mert annyira fáradt vagyok de többet is csak ennyit mondtak:-"tegyétek össze a kétkezetek,hogy semmi baja nem lett" :rolleyes: Ez konkrétan kinek a mijével volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 T. Demjén Úr, Róbert szeretne arról is érdeklődni, hogy állítólag van egy olyan vízcső a Vekijének a mocijának a hátuljánál, ami nem gumi, hanem ilyen áttetsző, éshogy amit már nem lehet rendelni. Éshogy állítólag ilyen az NE-n is van éshogy a kettő kompatibilis-e. Megtisztelő válaszára várva Róbert nevében Én. Áttetsző vízcső? :rolleyes: :) Nem lehetne valami képet csinálni arról, mert eddig szerintem még nem találkoztam olyannal. Egyébként lehet van olyanom, csak épp eredetiben és nem locsolócsőben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Áttetsző vízcső? :rolleyes: :) Olyan volt praktikerben :) :) nem az első alkalom lenne, hogy a fórumról valaki onnan szerzi be a szereléshez szükséges dolgokat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Ez konkrétan kinek a mijével volt? :) Turbós retttttttenetttteeeel, mivel mással ? :) Lehet, hogy néha azokon is ildomos vezérlést cserélni ? :rolleyes: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Jaa, hát igen, néha nem árt vezérlést is cserélni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Áttetsző vízcső? :rolleyes: :) Nem lehetne valami képet csinálni arról, mert eddig szerintem még nem találkoztam olyannal. Egyébként lehet van olyanom, csak épp eredetiben és nem locsolócsőben. :) Aszonta... de akkor majd csinál róla képet oszt jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Olyan volt praktikerben :) :) nem az első alkalom lenne, hogy a fórumról valaki onnan szerzi be a szereléshez szükséges dolgokat :) :D :D :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Piiista vagy Rediiii... (vagy ha valaki erre jár ma...) nem tudnátok hozni nekem egy gyertyakulcsot...ki kéne cserélnem a gyertyákat mielőtt nekivágok a Szeged Bp túrának... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts