loree_gsi16v Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Látom megint senkinek semmi baja a kocsijával :rolleyes: Olyan nincs, ha akar mindenki talál valmi javítani valót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Olyan nincs, ha akar mindenki talál valmi javítani valót :rolleyes: sz@r az idő odakint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 sz@r az idő odakint pl redi ezért nem fekszik éppen a gsi alatt :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 pl redi ezért nem fekszik éppen a gsi alatt :rolleyes: :) :) :) :D :D Nem igazán van időm írni de nem csak kérdezni szeretnék feljárni, csak már kifogytunk az 5letekből Dinyvel hogy miért ugrál az alapjárat,le is áll gáz nélkül 3 hengerezik hidegindításnál (15-20mp.-ig) aztán beindul a 4-ik henger is, de akkor meg magas(1000-1200) de egyenletes az alapjárat..... Gyertyák kicserélve gyujtókábel kicserélve compu kicserélve, még légtömegmérőt nem próbáltuk.... jó kis direktszürő bekavarhat???? Köszi előre is minden választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 sz@r az idő odakint Akkor adjak munkát??? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 MokkaszínűZoli, Demó nekem aszonta erre hogy pillangószeleppoti, mivel az alapjárati motorom szerinte zsear amire én először gondoltam Amúgy kicsit zagyva amit leirtál. Most egyenletes és magas, vagy egyenetlen az alapjárat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 :rolleyes: :) :) Nem igazán van időm írni de nem csak kérdezni szeretnék feljárni, csak már kifogytunk az 5letekből Dinyvel hogy miért ugrál az alapjárat,le is áll gáz nélkül 3 hengerezik hidegindításnál (15-20mp.-ig) aztán beindul a 4-ik henger is, de akkor meg magas(1000-1200) de egyenletes az alapjárat..... Gyertyák kicserélve gyujtókábel kicserélve compu kicserélve, még légtömegmérőt nem próbáltuk.... jó kis direktszürő bekavarhat???? Köszi előre is minden választ Valahol nem szívhat fals levegőt? ugyanígy magas alapjárata volt havernak is egy repedt cső miatt a légtömegmérő és a kupak között. a 3-hengeres indítás nekem megoldódott elosztó és rotor cserével, havernak csak hengerfejtömítéscserével. Nem eszi a vizet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Valahol nem szívhat fals levegőt? ugyanígy magas alapjárata volt havernak is egy repedt cső miatt a légtömegmérő és a kupak között. a 3-hengeres indítás nekem megoldódott elosztó és rotor cserével, havernak csak hengerfejtömítéscserével. Nem eszi a vizet? falsot nem hiszem h szív de azért megnézem vmikor, hf tömítéscserétől előre félek, víz minimálisan fogyik, Kadett :) ........ Köszönöm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 MokkaszínűZoli, Demó nekem aszonta erre hogy pillangószeleppoti, mivel az alapjárati motorom szerinte zsear amire én először gondoltam Amúgy kicsit zagyva amit leirtál. Most egyenletes és magas, vagy egyenetlen az alapjárat? hidegen(első 15-20mp)ugrál, le is áll, aztán ha gázt adok akkor nem, majd beáll normálisra és ha bemelegszik akkor lesz 1200 körül..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 hidegen(első 15-20mp)ugrál, le is áll, aztán ha gázt adok akkor nem, majd beáll normálisra és ha bemelegszik akkor lesz 1200 körül..... na nekem ugyan ez volt a vectrán. alapjáratiról a szívósor aljára menő rövid gumicsőn volt egy apró kis szakadás. azt cserélve megoldódott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Haveré is 3-hengerezett, amíg ki nem nyomta az égéstérből a vizet, ami a rossz tömítés miatt befolyt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 falsot nem hiszem h szív de azért megnézem vmikor, hf tömítéscserétől előre félek, víz minimálisan fogyik, Kadett :) ........ Köszönöm :rolleyes: nekem is van kadettom és minimálisan sem fogy a víz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Haveré is 3-hengerezett, amíg ki nem nyomta az égéstérből a vizet, ami a rossz tömítés miatt befolyt. :) De gonossssssszzzzz, ne paráztasd már :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Na mi a helyzet Lacee, elvitték a masinát? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Józsi Astrája is háromhengerezik hidegen kb ugyanígy. Már azóta moci csere is volt mégis csinálja, minden cső ki lett cserélve, pillangószelepház tisztítás majd csere sem oldotta meg. Muha Csabi azt mondta nekem lehet hogy trafó vagy AC, trafó lett cserélve de hiba megmaradt. Már csak AC, computer vagy a c18xe-ről c20xe-re kábelezéssel lehet valami. Elég idegesítő ennyi szopás után még mindíg nem oldódott meg a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 De gonossssssszzzzz, ne paráztasd már :rolleyes: Hátha egyszer eza baj akó mé kamuzzon :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Hátha egyszer eza baj akó mé kamuzzon :D :rolleyes: Te figyelj márrrrrr, azért mert fluoreszkálsz a sötétben azért nem tehetsz meg bármit :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Te figyelj márrrrrr, azért mert fluoreszkálsz a sötétben azért nem tehetsz meg bármit :rolleyes: :) :) :) Főleg elbújni nem tudsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 És akkor mi van ha 3 hengerrel indul...utána már hasít rendesen nem??? :) Amúgy mi sem tudtuk eldönteni a Vekinél, hogy 3 hengerrel indul e, vagy csak a nagy befecsiktől indul így... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Holnap dolgozol ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Holnap dolgozol ? :rolleyes: Há persze...jön Norbi is dolgozni, lesz forraltbor meg a szokásos fadíszítés... :) :) :) kb 6-ig leszek, mert ma 23:00-ig tolom, hogy holnap előbb szabaduljak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Há persze...jön Norbi is dolgozni, lesz forraltbor meg a szokásos fadíszítés... :rolleyes: :) :) kb 6-ig leszek, mert ma 23:00-ig tolom, hogy holnap előbb szabaduljak... Megint lesz finncsoport ? :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Megint lesz finncsoport ? :rolleyes: :) :) :) Persze már vannak...mammerek és papperek... :D 3-tól 5-ig lesz fadíszítés, ha nem akarsz lemaradni róla... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Dik a bökő! :rolleyes: :) :) :) :D (Lalinak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Persze már vannak...mammerek és papperek... :) 3-tól 5-ig lesz fadíszítés, ha nem akarsz lemaradni róla... :) :) lesz pia,minden??? kiveszek egy fél nap szabit.... :D Vekihez akarok rendelni vízpumpát,de 2 féle van...bakker lehet ekkora különbség a 2 között??? tárcsa is kell,meg pofa...próbáltam hívni Vktr-t,de nem érem el....unixnál is nagyon jó kedvezménye van a cégnek,de a csörgös témát azért megnézném... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts