aztec Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Bennetek egyébként az a jópofa, hogy lebeszéltek a GSI-kről, de aztán ugyanúgy minden más autótipusról is :) Neked meg ki kellene találni,h mit is szeretnél. Most fél évre vagy két évre? olaszt vagy németet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Én szeretem a gsi-t még annak ellenére,hogy most van egy széthullott motorom. :) Sajnos ezt be kell látni,hogy egy sportautót sokkal sűrűbben kell karbantartani mint egy sima személygépkocsit. Mint pl.: F-1 , csoda ha 1 7végét kibírnak a motorok :) Ha olyan autót szeretne az ember amibe csak beül és megy akkor mindenféleképpen egy 1.4ccm vagy hasonló autót ajánlanék.Ott biztos hosszabbak a szervizciklusok és az elhasználódási idő(pl.: fék) is hosszabb. SZERINTEM. Szeles Gabi még nem hívott :) Ejjjj :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 aztec : GSI-t szeretnék. de ha van olyan Punto HGT amit komoly haszonnal lehet eladni akkor előbb azt fogom megvenni. Max bebukom, 1.5-ért még váltóhibásan is el lehet adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Akkor nosza vedd meg... :wink: Csak nehogy erről is lecsússz a nagy filózás miatt... :roll: , mert ha tényleg olyan jó, meg olcsó akkor az másnak is kellhet... :wink: Üdv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 ....Bennetek egyébként az a jópofa, hogy lebeszéltek a GSI-kről.... Roppant egyszerű. Magam részéről én úgy látom, hogy nem a "megfelelő helyiértéken" kezeled a GSI-t + a tipus iránti igazi lekesedést is "hiányolom" belőled. És pont ezen indokok miatt nem lennél olyan elnéző a kisebb-nagyobb hibáival szemben. Akkor meg mi értelme lenne rádtukmálni a GSI-t ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Most jött az infó! Petinek pár szelep biztos hogy elszállt, a többi még most fog kiderülni... :) Holnap megyek én is reggel 9-re valaki esetleg velemtart? (Mélykék?) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 ....Petinek pár szelep biztos hogy elszállt, a többi még most fog kiderülni... :)....:) :) ....Holnap megyek én is reggel 9-re valaki esetleg velemtart? (Mélykék?).... Majd este megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Én is felhívtam Gabit mondta,hogy mi van. Ma kimegyek megbeszélem vele a többi dolgot meg fényképezek is. Mondta,hogy "léghűtéses" szelepek vannak benne.......az micsoda? Honnan tudnék olcsóbban olyat szerezni? darabja 7-8 rugó. Sima szelepet is rakhatnék bele de akkor nem szabadna hajtanom a gépet. Az meg nem jó..... :) Mert hajtom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Ha nem olyan sűrgős akkoe velük beszélj: www.rissemotorsport.de Korrektek, szállítanak is ide... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Mondta,hogy "léghűtéses" szelepek vannak benne.......az micsoda? Ha az amire gondolok, akkor spec cuccal van töltve a szelepszár a jobb hűtés érdekében. Mi anno nem hittük el és az 1ik zafira (vezérlés elszállt) kajla szelepét fürész és be a vízbeeeee... nem kicsit forrt fel a víz :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Roppant egyszerű. Magam részéről én úgy látom, hogy nem a "megfelelő helyiértéken" kezeled a GSI-t Te GSI fan voltál mielőtt GSI-d volt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Benzin! Megsúgom neki most sincs, és nem is volt... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Szégyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Anti....minden C20XE-ben ilyen "léghűtéses" szelep van vagy csak a "spéci" motorokban? Itthon nem lehet kapni vhol? Esetleg bontó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Mindegyikben ugyanolyan szelep van! van olyan hogy Na hűtéses, de azt nem nagyon használják ám csak teherautókban... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Akkor vehetek hozzá sima szelepet is? Nem fog besülni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Én Patyi Lacitól kérdeztem, mert hogy felhívtam! Ő azt mondta hogy egyforma van mindegyikben, nincs különbség, mindegyik hűtött, tehát elvileg nincs sima... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 áhááá akkor olcsón nem jövök ki az a lényeg........... :) és még hidrótőkét is kéne szerezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Petya! 1ik spanom fönökének nemrég szállt egy a b vectrájában a vezérlése autópályán... Namost mint tudják nagyopelesember csak 1 van az ismerettségben 1ből hívták is geribácsit. Én szörnyülködtem és mondtam nem lesz olcsó mulatság, de végül az 1ik nagykerből valami nagyon csekély áron bevásároltak. ha gondolod utána tudok kérdezni,h milyen szelepeket és hol és mennyiért vették! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Srácok! Az opelbontósoknak fontos minden ügyfél és az ídőhatárok betartása, nézzétek a 15.ei levelemre milyen választ kaptam és milyen árral >From:"Finfera Gergő" <gsi16v@opelklub.hu> >To: opelbonto@hotmail.com >Subject: motor >Date: Tue, 15 Feb 2005 12:47:22 +0100 (CET) > > >Üdv! > >Érdeklődnék, hogy a calibra turbó motor megvan-e esetleg még? >Ha igen, akkor kb hány km lehet benne és milyen állapotú a turbó? >Érdeklődnék továbba, hogy számítanak be kisebb motort ugyanis ez egy >c20xe helyére kerülne be! > >Segítségüket előre is köszönöm, > >Gergő vectraC 2000turbo motor + VÁLTÓ 600.000FT :) széééééééééép mond6om :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 én lehet tudok olcsóbban gyári cuccost, de kellene hozzá alváz meg motorszám, aztán megkérdem 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Aztec! Miben töröd a fejed? Ha sugárhajtásúvá alakítod sem leszel ellenfél... :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 köszi :) ennyi pénzért nem is fogom megcsinálni az 100 :wink: azt a pénzt beleölöm lakatos, fényezés, helyrepofozás és tsai... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 100ból??? hol??? én is oda viszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 ehh. ezt a léghütéses szelep dolgot én se igazán értem.. Olyanról már hallottam h vmi gáz van benne.. lehet erről lenne szó? nah majd nemsokára kiderül.. megyünk Pety, és megsassoljuk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts