Xray Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 lassan én is itt tartok.....bc szerint 13 alá nehezen megy....napi számláló is 350 körül kezd világitani....hajjajjj norbi akkor ott valami nagyon nem jó ! A Lambdád tutko??? mert nekem akkor volt ilyen hororr! huzd le egy tank erejéig azt nézdmeg ugy is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Valamit nagyon rosszul csinálsz én 25 literből simán elmegyek 200 kmet :rolleyes: :) :) :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 norbi akkor ott valami nagyon nem jó ! A Lambdád tutko??? mert nekem akkor volt ilyen hororr! huzd le egy tank erejéig azt nézdmeg ugy is! RX8, nincs más megoldás :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 norbi akkor ott valami nagyon nem jó ! A Lambdád tutko??? mert nekem akkor volt ilyen hororr! huzd le egy tank erejéig azt nézdmeg ugy is! Haggyadmááá, minden este lemegy, hidegen baszassa neki, hát nem csoda ez a fogyasztás :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 RX8, nincs más megoldás :) :) :D :D Az is eszik annyit nem?? :rolleyes: Bár az még is csak egy RX8 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Haggyadmááá, minden este lemegy, hidegen baszassa neki, hát nem csoda ez a fogyasztás :rolleyes: :) :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 norbi akkor ott valami nagyon nem jó ! A Lambdád tutko??? mert nekem akkor volt ilyen hororr! huzd le egy tank erejéig azt nézdmeg ugy is! Annyira azért nem nehéz...baszott dugók vannak Bp-n amiről ti még hallani sem hallotok a messzi vidéken... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Annyira azért nem nehéz...baszott dugók vannak Bp-n amiről ti még hallani sem hallotok a messzi vidéken... :rolleyes: Tapasztaltam a nyáron, azótasem kívánkozok oda! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Annyira azért nem nehéz...baszott dugók vannak Bp-n amiről ti még hallani sem hallotok a messzi vidéken... :) Komolyan mindjárt sírok! :rolleyes: Csak röhögni tudok a sok pestin,amikor bambán állnak a dugóban és meg sem próbálnak kerülő úton menekülni.Néhány szemfüles van azért. Pl szentmihályi este 5 körül.Ázsia után jobbra be a tecsoig,aztán a parkolón keresztül levágható vagy 500m,pont az a két lámpa,ami a dugót okozza. De egyébként leviszlek kecsóra reggel 8kor és délután 5kor.El sem hinnéd milyen szép sorok vannak ott is.Persze nem ilyen nagyok,de azért ott is el lehet ücsörögni a kocsiban,ha nem menekülsz kis utcákon keresztül. Nekem is 8-9 körül eszik a corsa,mert ugye dugó,másrészt idegesít a sok tötymörgő! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Haggyadmááá, minden este lemegy, hidegen baszassa neki, hát nem csoda ez a fogyasztás :rolleyes: :) :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 ha végig tiltáson megy akkor sem megy 8 fölé....igaz 100 fölé is csak ritkán :) látjátok ezért jó egy gyenge kadett, városi fogyasztás 7körül és még le sem fényképeznek :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 lassan én is itt tartok.....bc szerint 13 alá nehezen megy....napi számláló is 350 körül kezd világitani....hajjajjj Most tankoltam este, 8.4 :) Robinak meg csörgött a Veki, meghúzta a lambdaszondát merhogy az csörgött, el is indult lefelé az átlagfogyi. (tendétő elég xar volt :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 ennek örömére felhagyott a subaru gyári csapata a rally-val :rolleyes: Képzeld mekkorát zakózik ha egy ferrarira ül fel... Palik aszonta a piroson jobban csúszik a levegő, akkor a tűzálló overál is. :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Na ez tegnap király volt. 1.20nál kezdődik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Na ez tegnap király volt. 1.20nál kezdődik Ja ez tényleg nagyon jó lehetett szombat este megasztárt nézni :) :rolleyes: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Na ez tegnap király volt. 1.20nál kezdődik szánalmas .hu akármi is van a videoban csak sz@@r lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 szánalmas .hu akármi is van a videoban csak sz@@r lehet De ez a kaszás ez iszonyatottvan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 De ez a kaszás ez iszonyatottvan :) Szerintem ő az isten! :rolleyes: "Kedves bébicske,tegyél a barátod kedvére,hogy a f....t verje beléd ,közben legyen kész az ebéd ! " :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Ja ez tényleg nagyon jó lehetett szombat este megasztárt nézni :) :rolleyes: :) :) :D ja nekem ez jutott én ilyen gyépés vagyok. Bár a youtobe-on ha meglátnátok ezt röhögnétek rajta és király lennek de így nem megnézve tudjátok miről beszéltek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 ja nekem ez jutott én ilyen gyépés vagyok. Bár a youtobe-on ha meglátnátok ezt röhögnétek rajta és király lennek de így nem megnézve tudjátok miről beszéltek. Vegyél egy pakk sört, főzess Vandával vacsit és hívj át, akkor nem leszel gyépés halbékamókusmajomivadék :rolleyes: (Amúgy megnéztem a videot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Ja és aki teheti, szeretve és féltve örzőtt autóját tegye le egy garázsba és ne vegye elő karácsony végéig. Botrány ami kint van. :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Ja és aki teheti, szeretve és féltve örzőtt autóját tegye le egy garázsba és ne vegye elő karácsony végéig. Botrány ami kint van. :rolleyes: :) :) Szerintem rég volt olyan járható a Hungária mint ma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Szerintem rég volt olyan járható a Hungária mint ma :rolleyes: az alacsonyan repdkedő alufelnikre gondolt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 az alacsonyan repdkedő alufelnikre gondolt :rolleyes: Áz nem ott volt :) :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 szánalmas .hu akármi is van a videoban csak sz@@r lehet Ezek ja egy rakás szar főleg a "szelidion" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts