Gelko Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 hát én meg kezdtem elgondolkozni hogy kell e nekem az astra :rolleyes: itt áll a garázsban, idén mentem vele kb 1000 km-t, ezért meg kár. Nagyon kár. Tudom mennyi munkám van benne, meg fájna is szívem eladni, de hhoz hogy csak nézzem kihasználatlanság miatt a garázsban... :) Nem tudom mit csináljak. Ha esetleg tudtok valakit akit érdekel... de nem tudom inkább nem is mondtam semmit. adok érte egy kabriot :D az még évi 1000et sem megy :) kellett volna nézni rá vmi hobbi biztosítást akkor jobban megérné fentartani :)
Atommanó Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 ma megint láttam a hasonmás cabriot :) olyan mint a tied csak nagy GSI matrica van a hátulján meg egy érdekes kipuff :) Egy ilyen ott áll a Tompa utcában a szállodától nem messze...mindig eszembe is jut Balázska Cabriója... :rolleyes: :)
Atommanó Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 hát én meg kezdtem elgondolkozni hogy kell e nekem az astra :rolleyes: itt áll a garázsban, idén mentem vele kb 1000 km-t, ezért meg kár. Nagyon kár. Tudom mennyi munkám van benne, meg fájna is szívem eladni, de hhoz hogy csak nézzem kihasználatlanság miatt a garázsban... :) Nem tudom mit csináljak. Ha esetleg tudtok valakit akit érdekel... de nem tudom inkább nem is mondtam semmit. Használjad... :)
Stefan Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 hát én meg kezdtem elgondolkozni hogy kell e nekem az astra :) itt áll a garázsban, idén mentem vele kb 1000 km-t, ezért meg kár. Nagyon kár. Tudom mennyi munkám van benne, meg fájna is szívem eladni, de hhoz hogy csak nézzem kihasználatlanság miatt a garázsban... :D Nem tudom mit csináljak. Ha esetleg tudtok valakit akit érdekel... de nem tudom inkább nem is mondtam semmit. :D :) Akarsz egy Corsát helyette? :rolleyes: Nekem meg néha egy nagy autó hiányzik, de én is sajnálnám... :)
B_Csaba Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 Most van az RTL-en a Miss World 2008 :rolleyes:
Albert Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 kellett volna nézni rá vmi hobbi biztosítást akkor jobban megérné fentartani :rolleyes: Nem kell a múltidő, még mindig megérné hobbibiztit kötni rá. Én tegnap fizettem be a GTE-re, most lett 25 éves így átesett hobbiautó kategóriából youngtimerbe, és így már csak évi 13700Ft+egy ezrest kell rá fizetnem :)
Demó Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 De ha most kevesebb biztosítást fizetne az autóra, akkor se használná többet. :rolleyes:
Albert Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 De ha most kevesebb biztosítást fizetne az autóra, akkor se használná többet. :rolleyes: Nem, de szerintem mindenképp előrelépés kevesebbet fizetni. Amúgy meg a Ringtalira is feljött vele :)
Gelko Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 Nem kell a múltidő, még mindig megérné hobbibiztit kötni rá. Én tegnap fizettem be a GTE-re, most lett 25 éves így átesett hobbiautó kategóriából youngtimerbe, és így már csak évi 13700Ft+egy ezrest kell rá fizetnem :rolleyes: de fel kell mondani a régit :) egyébként a generali csak 9800 lett volna a 14000es allianz helyett :) én se váltottam :)
Lanti Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 .... pont diny-t fűztem, hogy a tetejét fujassa feketére.. szerintem jól néz ki...
Rattesid Dénes Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 pont diny-t fűztem, hogy a tetejét fujassa feketére.. szerintem jól néz ki... Még nem késő :rolleyes: :) Olcsóé van fekete festék a tecsóban.
Lanti Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 Még nem késő :rolleyes: :) Olcsóé van fekete festék a tecsóban. igazis, talán még maradt is elfekvőben :) :)
Lanti Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 kicsit módosult a hirdetés szövege... még1 6.5-ös GSi :rolleyes: bár egyszer az enyém menne annyit :) http://www.hasznaltauto.hu/2528768_opel_astra_1995
Rattesid Dénes Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 igazis, talán még maradt is elfekvőben :) :rolleyes: na akkor megyek és megcsiszolom a tetejét hogy jobban tapadjon rá :) :)
Lanti Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 na akkor megyek és megcsiszolom a tetejét hogy jobban tapadjon rá :) :) igen-igen, dolgozz a mester keze alá :D :rolleyes: :)
Rattesid Dénes Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 igen-igen, dolgozz a mester keze alá :) :rolleyes: :) gitteljek is??,ahoz is van tehetségem :)
Lanti Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 gitteljek is??,ahoz is van tehetségem :rolleyes: nemgondolnám, hogy jó volna ha a tetőbe itt-ott megállna a víz :) :) :) de van hozzá tehetséged semmi kétség :D
Albert Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 http://kepfeltoltes.hu/081220/EgyFa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg STEFÁN :rolleyes: :) :) :D :D Uuhhhhhhhhhh :) Nem érlek utol mivan?
Rattesid Dénes Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 nemgondolnám, hogy jó volna ha a tetőbe itt-ott megállna a víz :rolleyes: :) :) de van hozzá tehetséged semmi kétség :D köszi az elismerést,ez jól esik :) :D :D
Lanti Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 köszi az elismerést,ez jól esik :rolleyes: :) :D nemannak szántam. :D :D ... maradj inkább a flexnél meg a traktornál :) :) :D
Albert Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 kicsit módosult a hirdetés szövege... még1 6.5-ös GSi :rolleyes: bár egyszer az enyém menne annyit :) http://www.hasznaltauto.hu/2528768_opel_astra_1995 De azért elég jól néz ki
Lanti Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 De azért elég jól néz ki nincs is baj vele, tudjuk, hogy nagyon jo állapotban van, csak olyan furi a szövege... ménemveszitekmegköcsögök... nincs pénzetek???
Xray Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 nincs is baj vele, tudjuk, hogy nagyon jo állapotban van, csak olyan furi a szövege... ménemveszitekmegköcsögök... nincs pénzetek??? Ha laci eladtta 900 ért +100 zenért az övét akkor ez ennyiért ajándék sztem :rolleyes:
Recommended Posts