kiskecso Elküldve December17, 2008 Elküldve December17, 2008 nem is kellenek azok a turbos roncsok :) :rolleyes: :) csak a baj van velük :)
Lanti Elküldve December17, 2008 Elküldve December17, 2008 csak a baj van velük :) na ezt pont te ne mond :rolleyes: :)
Demó Elküldve December17, 2008 Elküldve December17, 2008 ááá nekem arra nem telik :) Megtaláltam a dobot, köszi szépen! Elmarad a kipufogófelrakás, mert a Gabinak nincs túl sok ideje, 8-kor meg semmi kedvem nekiállni. Csikkes is hívott, hogy kellene a Cali. Csak nincsen olyan vízcső, ami kellene hozzá. :rolleyes: Mert ugye megint elrpredt neki egy. :)
kiskecso Elküldve December17, 2008 Elküldve December17, 2008 na ezt pont te ne mond :rolleyes: :) ezzel a mondattal elkéstél 2hetett :)
Lanti Elküldve December17, 2008 Elküldve December17, 2008 ezzel a mondattal elkéstél 2hetett :rolleyes: te már az előre megadott km számot 100X túlteljesítetted :) :) :)
kiskecso Elküldve December17, 2008 Elküldve December17, 2008 ebből az első évbe kapott 48at :rolleyes: :) :) :)
loree_gsi16v Elküldve December17, 2008 Elküldve December17, 2008 ja és van akinek mindkettő bejön :rolleyes: Igen, az ÉLET :) :) :)
Lanti Elküldve December17, 2008 Elküldve December17, 2008 http://sportgeza.hu/sport/hirek/2008/12/16...lagbajnoksagon/
redline Elküldve December17, 2008 Elküldve December17, 2008 http://sportgeza.hu/sport/hirek/2008/12/16...lagbajnoksagon/ ""Az üzleti környezet drámaian megváltozott a gazdasági világválság miatt - indokolta a lépést Mori Ikuo, a cég főigazgatója, hozzátéve, hogy a Subaru márka erősítésére optimalizálni akarják a meglévő forrásokat." Ez is a bullshit generátorral készült, mert az egész Subaru arculatnak mond vele ellent. A Subaru igaz, hogy évek óta labdába sem rúg a rallyban, de ezzel szereztek maguknak nevet, teremtettek image-et, adnak el vele mindent még a terepjárónak hazudott autókat is. Ki venne egyébként benzines turbómotorral terepjárót :rolleyes: :)
Sonique Elküldve December17, 2008 Elküldve December17, 2008 ""Az üzleti környezet drámaian megváltozott a gazdasági világválság miatt - indokolta a lépést Mori Ikuo, a cég főigazgatója, hozzátéve, hogy a Subaru márka erősítésére optimalizálni akarják a meglévő forrásokat." Ez is a bullshit generátorral készült, mert az egész Subaru arculatnak mond vele ellent. A Subaru igaz, hogy évek óta labdába sem rúg a rallyban, de ezzel szereztek maguknak nevet, teremtettek image-et, adnak el vele mindent még a terepjárónak hazudott autókat is. Ki venne egyébként benzines turbómotorral terepjárót :rolleyes: :) hat sajna nincs igazad ugyanis jelenleg nem ér annyit az a rekmlám mint amit a rally elvisz ... vagyis deficites .. ennyi ... és ugyan ez igaz a Fordra is de ott még nagyobb gebasz van mint a Subarunal ...
Atommanó Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 hat sajna nincs igazad ugyanis jelenleg nem ér annyit az a rekmlám mint amit a rally elvisz ... vagyis deficites .. ennyi ... és ugyan ez igaz a Fordra is de ott még nagyobb gebasz van mint a Subarunal ... A szponzoráció messze nem a reklámról szól... :rolleyes:
Zsoltee Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 Vectrán ez így sima ügy...Astrán nem fér el ugyan így...ezzel szívtam meg én is... Pedig milyen könnyű is lenne ez így... :) Jajtényleg... Tom, hazaértél már? :rolleyes: :) ( kipufogódobról fénykép... tudod... :D :) )
Tom Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 Pedig milyen könnyű is lenne ez így... :) Jajtényleg... Tom, hazaértél már? :rolleyes: :) ( kipufogódobról fénykép... tudod... :D :D ) Igen, már lefényképeztem, most a feltöltés és a linkelés stádium van. :) Igyekszem tényleg és bocsánat, csak szopó van meló ügyben... :S .
redline Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 hat sajna nincs igazad ugyanis jelenleg nem ér annyit az a rekmlám mint amit a rally elvisz ... vagyis deficites .. ennyi ... és ugyan ez igaz a Fordra is de ott még nagyobb gebasz van mint a Subarunal ... Most nem, mert most minden fillér számít(hat)....de a Subaru arculatát mi adta? Az, hogy a kék rettenettel ott csapattak keresztben vaskos bububuzás közben mindenhol :rolleyes: Ezután milesz? Mivel fognak marketingelni? :) Egyébként több helyről hallottam, hogy pont a válság miatt megugrott a marketinges költségvetés, mert jobban kell reklámozni magukat a cégeknek.
Albert Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 Egyébként több helyről hallottam, hogy pont a válság miatt megugrott a marketinges költségvetés, mert jobban kell reklámozni magukat a cégeknek. Mindenki másképp csinálja, és ez is egy út. A marketingesek szerint jó, dehát szerintünk pont az informatikára kellene költeni :rolleyes:
Albert Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 Ja nem is mondtam. Tegnap beelőztem Laci4-et kívülről a Pólus után dél felé. Aztán mellémért, de nekem előbb zöld lett a lámpám mint neki az Asia Center felé :rolleyes:
redline Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 Ja nem is mondtam. Tegnap beelőztem Laci4-et kívülről a Pólus után dél felé. Aztán mellémért, de nekem előbb zöld lett a lámpám mint neki az Asia Center felé :) Előttem van ahogy az autópályán egyik kamion előzi a másikat 2 km-en keresztül :) :rolleyes:
Sonique Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 A szponzoráció messze nem a reklámról szól... :rolleyes: volt a discoveryn egy szép ki surozat a subarurol ... és a rally versenyzéséröl 6-7 részes töltsd le és nézd meg ... arrol szol csak és semmi masrol
Stefan Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 Előttem van ahogy az autópályán egyik kamion előzi a másikat 2 km-en keresztül :) :rolleyes: :) :) Ráadásul az egyiket mindíg szerelik is közben...
Atommanó Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 volt a discoveryn egy szép ki surozat a subarurol ... és a rally versenyzéséröl 6-7 részes töltsd le és nézd meg ... arrol szol csak és semmi masrol Hát nyilván nem fogják leírni, meg elmondani a tv-ben, hogy mi a lényege a szponzorpénzeknek, az oda vissza számlázásoknak, a visszaadott pénzek hogy mennek jobbról balra meg vissza...ez az egész egy hatalmas business a számlázás meg pénzcsinálás körül... Ettől függetlenül van reklám...de ki a lót érdekel, hogy mi van az autóra írva...
Stefan Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 ...de ki a ló######t érdekel, hogy mi van az autóra írva... Csak négybetűs legyen mi? :) :rolleyes:
Atommanó Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 Csak négybetűs legyen mi? :) :rolleyes: Most idézhetném magam...de az már moderációra szorulna... :) :)
Stefan Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 Most idézhetném magam...de az már moderációra szorulna... :) :) Milyen szépen fogalmazol, ahogy egy felelősségteljes moderátorhoz illik :rolleyes: :)
B_Csaba Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 Pont most volt egy Éve :rolleyes: de sajnálom még mindig, jó kis gép volt!
Recommended Posts