Zsoltee Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Például mert 4 hónapja darabokra van szedve. :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 :) :) Te meg ne röhögjé, ezek komoly dolgok. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Te meg ne röhögjé, ezek komoly dolgok. :rolleyes: :) Jaja. :D ...aerodinamikai probléma. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Ez egy Böhm Motorsport féle C20XE ®. A tulaja (Andreas Blank) tudja hogy mit csinál, nagyon komoly motorokat épít. Amit Sonique leírt, az nagyjából helytáll, tehát hagyományos szívó-tuning. De felületedzett, könnyített, centírozott főtengely és egyéb okosságok is vannak benne. Egyébként könnyebb kasztniba akarják majd rakni a motort és akkor nem azért fog menni, mert Kadett, hanem mert Corsa! :rolleyes: Ennyiből simán lehet építeni egy 500+LE-s LET-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Egyébként a Kadett napi használatban van és már vagy 3-4 éve, mióta készen van, azóta hibátlanul működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Például mert 4 hónapja darabokra van szedve. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Egyébként a Kadett napi használatban van és már vagy 3-4 éve, mióta készen van, azóta hibátlanul működik. Látod minden reggel amikor leugrik az aldiba kenyéréééé??? :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 kedves Mindenki! tisztázzunk valamit ha már a felületesen kialakított gondolatoknál tartunk. 1.6 milliónál járok az excel szerint amt az utolsó fél évben alig vezettem mert már annyira tele volt vele a *szom ez tiszta alkatrész és munkadíj ár. ebből a "tuning" : 400e semmi sem lett "tuningolva" amíg nem volt meg a vezérlés csere, új gumi, tömítések, és még ezer olyan dolog ami ahhoz kell hogy műszakilag biztonságos legyen. egyenként került be az a rengeteg tuning elem mindig hogy ne lehessen az hogy a biztonság rovására megy. de valahogy mégis mindig valami tönkrebas*zódott. Ákosnak igaza van, túl nyújtózkodtam csak éppen senkinek sem ilyen kicsi a gsi ágya mint az enyém. Ne hiszem el hogy nektek ugyanígy mindennap tönkre ment valami. Az meg hogy ti nem osztottátok meg itt másokkal hogy mi bajotok van az talán nem az én hibám. Jöttem mindig tanácsokért, segítségért hát ne haragudjatok. Csaba, majd megbeszéljük a dolgot ha komolyan gondolod. Mellékesen pénteken kivittem a vevőhöz az autót és minden jól ment , meg akarja venni, le kell papírozni és a lököst visszarakni és viszi. Köszi azért Kösze ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Egyébként a Kadett napi használatban van és már vagy 3-4 éve, mióta készen van, azóta hibátlanul működik. tegnap mi is így hasítottunk hazafelé majdnem, 2 hengerrel 104el tudtunk menni 5.ben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Ezért nincs benne tiltás? :rolleyes: :) :) örülné ha ilyen Kadettod lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 http://kepfeltoltes.hu/081213/Astra_bont_s...ltoltes.hu_.jpg A büszke traktoros:) tömör gyönyör a csávó, van ennél jobb is róla, de azt majd otthon felrakom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Nyárra egy kis progi...nem olcsó...de ha sokan összeállunk lehet lehetne faragni belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Nyárra egy kis progi...nem olcsó...de ha sokan összeállunk lehet lehetne faragni belőle... miert kellene evvel nyarig varni !?!??!?!?!?!?!?!?!??! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 miert kellene evvel nyarig varni !?!??!?!?!?!?!?!?!??! Mert most válság van... :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Nyárra egy kis progi...nem olcsó...de ha sokan összeállunk lehet lehetne faragni belőle... Tényleg, azokkal a srácokkal mi van akik ugyanezt csinálták egy Subaruval meg Evoval? Ők valahol itt nyomták BP környékén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Mert most válság van... :) :) :) huuuje :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Tényleg, azokkal a srácokkal mi van akik ugyanezt csinálták egy Subaruval meg Evoval? Ők valahol itt nyomták BP környékén A tököli reptéren volt...már úgy tom nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Nyárra egy kis progi...nem olcsó...de ha sokan összeállunk lehet lehetne faragni belőle... Hát igen, akinek 4x4 van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 tegnap mi is így hasítottunk hazafelé majdnem, 2 hengerrel 104el tudtunk menni 5.ben :rolleyes: Na igen de azt azért tedd hozzá hogy Gsivel hasítottunk.Viszont addig tökéletes volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Voltam péntek este OMV-n miután Anti megparancsolta hogy mindenkinek azonnal el kell hagynia a Spar parkolót. Hallottam is a baromállat hogy b@sztaneki a Kerepesin, de a kútra nem jött be. Nagyon sok lett a fogyim, 9.4. Tegnap reggel meg lementem Balcsira de már fel is jöttem. Nem bánom hogy nem szondáztattak meg hazafelé, mert reggel félhatkor úgy kértek meg menjek má haza mer zárna a kocsma :rolleyes: Nagyon jó a kocsim, veszettjól megy, tök stabil, és igazából szeretem is, nem kéne nekem fűnyírómotoros új f0s hitelre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Voltam péntek este OMV-n miután Anti megparancsolta hogy mindenkinek azonnal el kell hagynia a Spar parkolót. Hallottam is a baromállat hogy b@sztaneki a Kerepesin, de a kútra nem jött be. hát ha szólsz, hogy ott vagy biztos bemegyünk... :rolleyes: Egész este csak ott szúrtam el egyetlen egyszer... :) :) A spar parkolóban kibeba..ott hideg volt...és már fél órája ott álltunk...ezért volt parancs az indulásra...de ne aggódj nem maradtál le semmiről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Egész este csak ott szúrtam el egyetlen egyszer... :rolleyes: :) Persze meg szép nagy tollas szárnyaim vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Persze meg szép nagy tollas szárnyaim vannak Tényleg...előtte utána csak gurulgattunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Tényleg...előtte utána csak gurulgattunk... miért ha tolod neki akkor repülsz ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Nyárra egy kis progi...nem olcsó...de ha sokan összeállunk lehet lehetne faragni belőle... én ismerem őket :rolleyes: ha gondoljátok lehet tudok alkudni velük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts