Zsoltee Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 ETC? EKG? FBI? CIA? MNB? STB? LSD? . . . :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Nemhiába a sok iskola, mi? :rolleyes: :) Hát ezért MÁR megérte... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 ETC? Az én ETC-m nem működik (van analóg beépített a lábamban az jobb :)) soha nem is működött, viszont a jelenséget talán tavasz óta figyeltem meg először. Lehet, hogy most jött elő valami sz@r vele? :) A gond az, hogy nem tudom szándékosan reprodukálni a hibát igy nem lesz egyszerű megtalálni hol bújt bele az ördög :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Az én ETC-m nem működik (van analóg beépített a lábamban az jobb :)) soha nem is működött, viszont a jelenséget talán tavasz óta figyeltem meg először. Lehet, hogy most jött elő valami sz@r vele? :) A gond az, hogy nem tudom szándékosan reprodukálni a hibát igy nem lesz egyszerű megtalálni hol bújt bele az ördög :rolleyes: Esetleg pillangó szelep állás figyelő mikrokapcsoló. Gyújtáselosztó fedél nem lehet párás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Viktor ha írsz privátot akkor utána állítsd be h te is tudjál fogadni :rolleyes: Én tok fogadni kisgyerek, kérdezd meg dzsonit, v. Albit pl :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Én tok fogadni kisgyerek, kérdezd meg dzsonit, v. Albit pl :) Ma megint szereztem a Csergőnek ügyfelet! :rolleyes: Új munkatársam B vektrát szögel otthon hobbyból és hátsó fékbetét kell neki,lehet holnap megy hozzátok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 hmmm,megvolt ez első klubos estéje a Vekinek..... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 hmmm,megvolt ez első klubos estéje a Vekinek..... :rolleyes: :) Eforgatta a 4 kereket a mélygarázsban??? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Eforgatta a 4 kereket a mélygarázsban??? :) :) Le is szakadna a jobb hátsó kerék :) :rolleyes: Jó estét kívánok, Meteorológus Mihály vagyok. Itt ezek a nyilak mutatják hogy húgyfoltos a nadrágom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Le is szakadna a jobb hátsó kerék :) :rolleyes: Jó estét kívánok, Meteorológus Mihály vagyok. Itt ezek a nyilak mutatják hogy húgyfoltos a nadrágom pihenj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 pihenj :rolleyes: Hagyjad...most örül, hogy legalább képen lát ilyet... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Hagyjad...most örül, hogy legalább képen lát ilyet... :D :) :) :) mikor megyünk egy kört? jövöhéten csak hétfőn kedden dolgozom utána már ezévben csak két ünnep közötti htfőn és kedden. igencsak ráérek majd :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 :) mikor megyünk egy kört? jövöhéten csak hétfőn kedden dolgozom utána már ezévben csak két ünnep közötti htfőn és kedden. igencsak ráérek majd :rolleyes: Viszlek, ne aggódj...megígértem... :) Hogy holnap hogy lesz még nem tudom...lehet nem megyek ki...mert lassan 3 napja nem találkoztunk a Dettivel... A mókát meg úgy sem úszod meg... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Viszlek, ne aggódj...megígértem... :) Hogy holnap hogy lesz még nem tudom...lehet nem megyek ki...mert lassan 3 napja nem találkoztunk a Dettivel... A mókát meg úgy sem úszod meg... :) én sem megyek ki holnap, de a mókát már alig várom :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Az én ETC-m nem működik (van analóg beépített a lábamban az jobb :)) soha nem is működött, viszont a jelenséget talán tavasz óta figyeltem meg először. Lehet, hogy most jött elő valami sz@r vele? :) A gond az, hogy nem tudom szándékosan reprodukálni a hibát igy nem lesz egyszerű megtalálni hol bújt bele az ördög :rolleyes: Attól hogy nem működik a stekkert nyugodttan lehuzhatod róla mint itt sokan már megtették :) mondjuk enyém működik még , de lehet leszedem róla , unom hogy kikell kapcsolni indítás után :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Attól hogy nem működik a stekkert nyugodttan lehuzhatod róla mint itt sokan már megtették :rolleyes: mondjuk enyém működik még , de lehet leszedem róla , unom hogy kikell kapcsolni indítás után :) Nekem nincs kipörgésgátló a Vekiben... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 nos ma beindult "istenáldása" 20 perc alatt beértem vele melóba azért, hogy innen könnyebb lenne kivinni a vevőhöz ma este mint otthonról a dugón át. Mert elvben ma viszem ki. na mondom király minden ######a. beállok itt a parkolóba finoman és hallom hogy a koptató leért halkan, na akkor visszatolatok egészen lassan. hallom hogy recseg... leszakadt az eleje kompletten. - kiszakadt a ködlámpa és vezetékelése - kiszakadt a vaskonzolból a lökhárító, - a hűtőrács kitört teljesen - rendszámkeret eltört, rendszám kiesett - mellékesen a hátsó rendszám is leesett ... nemtom mé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 nos ma beindult "istenáldása" 20 perc alatt beértem vele melóba azért, hogy innen könnyebb lenne kivinni a vevőhöz ma este mint otthonról a dugón át. Mert elvben ma viszem ki. na mondom király minden ######a. beállok itt a parkolóba finoman és hallom hogy a koptató leért halkan, na akkor visszatolatok egészen lassan. hallom hogy recseg... leszakadt az eleje kompletten. - kiszakadt a ködlámpa és vezetékelése - kiszakadt a vaskonzolból a lökhárító, - a hűtőrács kitört teljesen - rendszámkeret eltört, rendszám kiesett - mellékesen a hátsó rendszám is leesett ... nemtom mé BAZEEEEEEEEEEEEE LACI! Tényleg jobb lessz ha eladod! Rossz ómen neked az a kocsi! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Nekem nincs kipörgésgátló a Vekiben... :rolleyes: :) :) :) 4*4 be mijagyíknak :D :D :D Dehát akinek bejön az élet kérem túrós veki miegymás :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 há hogy rohadna meg, eladni sem lehet, ... most vigyem ki így az arcnak hogy tessék itt van le van szakadva az eleje ... de fogadjunk hogy délután már be se fog indulni. én eladnám ha tudnám. BAZEEEEEEEEEEEEE LACI! Tényleg jobb lessz ha eladod! Rossz ómen neked az a kocsi! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 há hogy rohadna meg, eladni sem lehet, ... most vigyem ki így az arcnak hogy tessék itt van le van szakadva az eleje ... de fogadjunk hogy délután már be se fog indulni. én eladnám ha tudnám. húzd le neki és mond h 600... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 húzd le neki és mond h 600... :rolleyes: Ennyi. És legalább megszabadulsz tőle gyorsan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 3-400.000 -et nem kell engednem e miatt az árából. De amennyit akar annyit engedek neki csak vinné már. amúgy egy műanyagos összekaszálja 10-20ból. de lehet haver is megcsinálja olcsóbban nem is ez zavar hanem hogy ezzel mindig van valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 3-400.000 -et nem kell engednem e miatt az árából. De amennyit akar annyit engedek neki csak vinné már. amúgy egy műanyagos összekaszálja 10-20ból. de lehet haver is megcsinálja olcsóbban nem is ez zavar hanem hogy ezzel mindig van valami egyébként a vevő mit tud a kocsiról ? a szívásokat mondtad neki vagy csak itt olvassa ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 tudja hogy nem tökéletes de több pénz áll benne mint a legtöbb társában ( nem a klubbosokra gondolok ) azt is mondtam neki hogy számoljon vele hogy egy GSI-n mindig tönkre megy valami ez általános. Azt mondta ezzel tisztában van majd vigyáz rá. aztán lehet olvassa a fórumot is... de nem érdekel igazából, jobbat nem talál nagyon szerintem... még így sem. egyébként a vevő mit tud a kocsiról ? a szívásokat mondtad neki vagy csak itt olvassa ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts