mélykék76 Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 mikor indultok ma a talira? Részemről én kapitulálok, eddig bírtam :rolleyes: Gellért rosszul látod. Nem antiszociális, hanem ríll házőrző :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 én pont az antiszoc kutyákat szeretem -mármit sajátban. a kerten kívül nemnagyon voltak, a családon kívül mást nem fogad el hanem rögtön "támad" mi persze bármit megtehetünk velük, gazdát nem bántja :) de ez nem ilyen...ez a gazdájára is morog, meg acsarkodik+segghülye tehát szót sem fogad, hameg megfogja és arrébb viszi akkor örül a gazdi h nem tépi szét a kezét. ez nem egészen normális :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Gellért rosszul látod. Nem antiszociális, hanem ríll házőrző :rolleyes: arra gondoltam csak mióta az egyik állatorvos mondta h vigyük utcára stb a kutyát mi meg mondtuk h nem lesz akkor mondta h antiszociális lesz a kutya :) én meg jót röhögtem rajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 két dvd, 14giga az új GTA :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 két dvd, 14giga az új GTA :) :) telepitve 18 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 telepitve 18 :rolleyes: a gépigényről is olvastatok már? :) Nem kicsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 a gépigényről is olvastatok már? :) Nem kicsi. jah..vicces. majd köv hétvégén felrakom, addig nincs rá tájm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Anti! Lehet gyakorolni a Vectrával. :rolleyes: Nemtom volt-e már de elég gyengén nyomja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 jah..vicces. majd köv hétvégén felrakom, addig nincs rá tájm :rolleyes: Én már felraktam, nem éri meg. Textúrahibák, bugok és 5perc videónézés után elkezdett rázkódni a kamera, aztán egyszer csak kilépett. Uninstalláltam is egyből, majd ha normális okosságok lesznek hozzá akkor felteszem, addig csak szenvedés vele a gémelés, ahogy olvastam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 zsÁGBAmacska az a GTA dolgo engem nagyon izgat...vlkitől esetleg eltudom kérni mihamarább? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Már 320km-t beletoltam a Vecibe.... :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 akkó frissítsd az aláírásod :) Már 320km-t beletoltam a Vecibe.... :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 akkó frissítsd az aláírásod :) Majd lemásolom Tomét... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Hát ha sikerül a túlélőtúra, akkor igyekszem ott lenni :) Nem vóóóótáááá :rolleyes: Amúgy jó lett volna a buli, ha: 1. nem lett volna egymáson tipródás 3ig 2. nem fogyott volna el az üveges sör 3kor 3. nem fogyott volna el a korsójuk fél4kor :) De a zenék überkirályak voltak, Xray szerintem gatyába élvezett volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Nem vóóóótáááá :) Amúgy jó lett volna a buli, ha: 1. nem lett volna egymáson tipródás 3ig 2. nem fogyott volna el az üveges sör 3kor 3. nem fogyott volna el a korsójuk fél4kor :D De a zenék überkirályak voltak, Xray szerintem gatyába élvezett volna :) Írtam reggel, hogy ez most nem fog menni :) Qurvasokanvoltak, azért mentem át. Szerintem fél 5kor kértem neked Coronitát :D :D :D :D Mondjuk ez a szobrozol a pultnál és a pultoslányok nem néznek rád, mert láthatóan rendelni akarsz, na ez gáz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Szerintem fél 5kor kértem neked Coronitát :) :) :) :D Millert :D De a dreher fogyott el. Érdekes, hogy a legnevesebb helyeken lehet tapasztalni a legpitibb hiányosságokat, nemtom miért jó ez nekik, hogy így rontják a hírnevüket :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Mondjuk ez a szobrozol a pultnál és a pultoslányok nem néznek rád, mert láthatóan rendelni akarsz, na ez gáz :rolleyes: Érdekes, nekem adtak :) Ittunk valamit. A mai napom jó volt így 2 óra alvással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Hogyan csináljunk caliból R8-at! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Érdekes, nekem adtak :rolleyes: Ittunk valamit. A mai napom jó volt így 2 óra alvással. Gabinak nem adtak és nem hátul, hanem elől :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Gabinak nem adtak és nem hátul, hanem elől :rolleyes: Ki volt írva hogy 18 év alattiaknak és ittas egyéneknek nem adnak el alkoholt. Megnéztem a dzsémszbondot. Nekem teccett, kivéve hogy az elején a kaki alfa utolérte az astonmartint. Azok a képsorok Gardán készültek, mi is voltunk ott nagyn szép hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/63..._1228595645.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/63..._1228595485.jpg Hogyan csináljunk caliból R8-at! :) Köszönjük Emese! :rolleyes: Még nem volt szó róla sehol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 keresek géptetőt meg lököst :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 keresek géptetőt meg lököst :) Má géptetőt is? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Gsi-nél hol kell állítani a kéziféket? Köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts