Tápiószecső Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Akkor is... :lol: :lol: :) gyönyörűűűűűűűűűűű... :P Szinte már bánod hogy nem ezt vetted, ugye? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 kicsit emlékezetet a kabriora mikor megvettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2481448_opel_vectra_1992 Nnna... Erre gondoltam. Ha ilyen szuper a gép, akkor miért ennyit kérhet érte? Szerintem már elég rég árulja. Sokan tartanak a turbós ótótól. És tapasztalva a tágabb környezetünk törénéseit, sok esetben joggal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Sokan tartanak a turbós ótótól. És tapasztalva a tágabb környezetünk törénéseit, sok esetben joggal :lol: Szólhattál volna időben is bakker... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Akkor is... :lol: :lol: :) gyönyörűűűűűűűűűűű... :P A külső nem olyan vészes a vasalódeszkától eltekintve, de a belső az tényleg javításra szorulna... :P De, ha a felsoroltak mind igaz, akkor nem lehet olyan rossz autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Szólhattál volna időben is bakker... :lol: Te úgysem bírsz nyugton maradni :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Te úgysem bírsz nyugton maradni :lol: :lol: :) :P :P :lol: Nemsoká megyek is le, azt elrúúúúgom neki... :o :P de előbb megvárom Sanyit... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 :lol: :lol: Nemsoká megyek is le, azt elrúúúúgom neki... :) :P de előbb megvárom Sanyit... :P szárazon mentél már vele ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 szárazon mentél már vele ? :lol: Nem...de szerintem tök 8, hogy mi a szitu..így vízen kevesebbet kap az összkerék talán... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Szerintem már elég rég árulja. Sokan tartanak a turbós ótótól. És tapasztalva a tágabb környezetünk törénéseit, sok esetben joggal :lol: szerintem anno irta h elakarja bontani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 ilyet se láttam még hogy a toronymerevítő az SFI doboz felett megy el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 szerintem anno irta h elakarja bontani... Övé volt a asszem egy fehér is, gyári kinézettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Nem...de szerintem tök 8, hogy mi a szitu..így vízen kevesebbet kap az összkerék talán... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2481448_opel_vectra_1992 Nnna... Erre gondoltam. Ha ilyen szuper a gép, akkor miért ennyit kérhet érte? Ismerem,szokott hozzám járni.Az autót ő rakta rendbe egy kicsit törött volt.Nem gyári turbó hanem eredetileg V2000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Ismerem,szokott hozzám járni.Az autót ő rakta rendbe egy kicsit törött volt.Nem gyári turbó hanem eredetileg V2000. Szerintem minden magyar 12 és 25 év közti évjáratú Opel tulaj volt már nálad Amúgy voltatok ma vmerre? Volt vmi? Vagy csak eső így alvás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 köszönjük az autózást tegnap Anti, zsir volt :P :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Nincs mit igazán....remélem így marad.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Nincs mit igazán....remélem így marad.... :lol: :) Elkell venni tőled a 10-es kulcsot és tuti semmi baj nem lessz! :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 zsírkép a hirdetésben :lol: :lol: http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...7fd3&s=3940 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 zsírkép a hirdetésben :lol: :lol: http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...7fd3&s=3940 Ezt a képet Én csináltam tökölön...hogy ilyen felnim lesz :lol: Vagyis ez :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Holnap kimegyünk az opel talira???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Holnap kimegyünk az opel talira???? :lol: én nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 meg 170lóerőről :lol: meg mintha akkor még nem pesti lett volna. de lehet tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Holnap kimegyünk az opel talira???? :lol: hol lesz tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 hol lesz tali? http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts