Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
én sem biztos hogy vettem volna...tényleg nem fostaliga állapotban van az autó...lehet engem is bántott volna, ha lefikázzák számomra ismeretlenek...még ha poénból is...

ez tényleg igaz.... és mondjuk neki tényleg nem mondtam az álláspontomat vagyis ő nem tudja, de tényleg tudjuk, hogy rendesen költött az autóra és biztos, hogy a legjobb állapotban lévő vectra turbo... :lol:

Elküldve
ez tényleg igaz.... és mondjuk neki tényleg nem mondtam az álláspontomat vagyis ő nem tudja, de tényleg tudjuk, hogy rendesen költött az autóra és biztos, hogy a legjobb állapotban lévő vectra turbo... :P

Nekem ne nyajjjjáááá...én nem foglak bántani... :lol: :lol: :)

Elküldve
Nekem ne nyajjjjáááá...én nem foglak bántani... :lol: :lol: :)

nem nyalok.. csak próbálom a szarodat menteni az itteni nem "belsős" emberektől :lol: :P :P

Elküldve
az más mert féreértés volt,viszont te konkrétan beszóóóóótá :lol: :lol:

jah te felszítottad és azt hitte énvoltam.... minta kiskutya a nagyot :)

gonosztörpe :P :P

Elküldve
Te már a csavaros beszólásodnál elrúgtad a pöttyöst :o :lol: :P

szerintem az, hogy megkérem h adja oda hamár ugyis a földön ül... mert lusta vagyok lehajolni az nem olyan gáz szerintem... bezzeg diny a rendszámmal :lol: :lol: :) :P

Elküldve
szerintem az, hogy megkérem h adja oda hamár ugyis a földön ül... mert lusta vagyok lehajolni az nem olyan gáz szerintem... bezzeg diny a rendszámmal :lol: :lol: :) :P

tőlem azért annyira nem vette zokon,legalább is nem akart a fára lógatni :P :lol: :o

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.