Atommanó Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 :lol: :) :P :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 :) :P :P :lol: :o :lol: mi ez a mosoly országa? Hatost dobtá? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 ....kellett neki motormosót tenni az olajba... :lol:.... Tehát a Metebond olyan terméket forgalmaz meglátásod szerint, ami árt a motornak ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Igy név szerint sehol nem említik. Már itt a fórumon is volt szó róla, carstylingról volt idézve a sztori... Tehát a Metebond olyan terméket forgalmaz meglátásod szerint, ami árt a motornak ? :lol: Megfelelő módon használva tökéletesen működik az a motormosó adalék is, csakúgy mint a többi hasonló más márkájú termék. Viszont ha nem megfelelően használják, akkor igencsak nagy kárt tud tenni a motorban. Ezért is hangoztatom, hogy inkább ne használja senki a motormosó adalékot! Több kárt tud vele okozni, mint hasznot. Én már használtam, motor szétszedése előtt, láttam a saját szememmel, milyen durva hatása van. :lol: (az említett illető a motormosó adalékolás után rakott a motorba metabond súrlódáscsökkentő adalékot, majd mikor látta hogy gáz van, erre fogta, nem a motormosóra... azt csak véletlen köpte el a cs-on is, hogy motormosót használt előtte) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 :P :P :lol: :o :P :lol: tehát felvette a telefont? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 tehát felvette a telefont? :lol: :) :P :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Dzsoni! Miért van egy világító punci az avatarodon? :lol: Öregem!Te olyan vagy,mint a régi viccben a beteg fószer a dokinál: -Mutatok magának pár képet,mondja meg mit lát rajta! -Punci!!! -Dehogyis!Ezek csak foltok!Na nézzük a következőt! -Punci! -Ájjájj jájj nem lesz ez így jó!Na még egy képet! -Ez is punci! -Áááá maga menthetetlen!Maga tényleg beteg! -Én vagyok beteg?Maga mutogat nekem puncikat! :lol: Kedvenc zeném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 ....Megfelelő módon használva tökéletesen működik az a motormosó adalék is, csakúgy mint a többi hasonló más márkájú termék. Viszont ha nem megfelelően használják, akkor igencsak nagy kárt tud tenni a motorban. Ezért is hangoztatom, hogy inkább ne használja senki a motormosó adalékot! Több kárt tud vele okozni, mint hasznot. Én már használtam, motor szétszedése előtt, láttam a saját szememmel, milyen durva hatása van. :lol: (az említett illető a motormosó adalékolás után rakott a motorba metabond súrlódáscsökkentő adalékot, majd mikor látta hogy gáz van, erre fogta, nem a motormosóra... azt csak véletlen köpte el a cs-on is, hogy motormosót használt előtte).... Tehát hogyan kell használni helyesen a motormosó adalékot ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Tehát hogyan kell használni helyesen a motormosó adalékot ? :lol: Sehogy! Aki azt beleönti az meg is érdemli a hatását! Ennyi idős mociknál ha beleöntöd kimosod azokat a "jótékony" lerakódásokat is,amik pl az olajszivárgásaidat eltömítik. Beöntöd,feloldaja szmötyit,aztán hiába öntöd te bele az új olajt,a kosz szépen "dolgozik" még az új olajban is tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 holnap lesz a nagy nap? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Már itt a fórumon is volt szó róla, carstylingról volt idézve a sztori... Megfelelő módon használva tökéletesen működik az a motormosó adalék is, csakúgy mint a többi hasonló más márkájú termék. Viszont ha nem megfelelően használják, akkor igencsak nagy kárt tud tenni a motorban. Ezért is hangoztatom, hogy inkább ne használja senki a motormosó adalékot! Több kárt tud vele okozni, mint hasznot. Én már használtam, motor szétszedése előtt, láttam a saját szememmel, milyen durva hatása van. :lol: (az említett illető a motormosó adalékolás után rakott a motorba metabond súrlódáscsökkentő adalékot, majd mikor látta hogy gáz van, erre fogta, nem a motormosóra... azt csak véletlen köpte el a cs-on is, hogy motormosót használt előtte) Gabi, még mindig fogalmad sincs, hogy mi történt, csak nyomod a rizsát...pont korrekt dolog, hogy nem mondott márkát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 holnap lesz a nagy nap? :lol: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeemtaláááááááááááááááááááááát... :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeemtaláááááááááááááááááááááát... :lol: :) :P hmm-hmm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 hmm-hmm :lol: Coupe szerintem már látta....Viktor szerintem már ült benne tegnap, és Tom pedig szerintem mellette parkolt tegnap focin....de akár Redi is láthatta volna, hogy eljön rúgni a bőrt... Most meg megyek le, mert jönnek megnézni a Duckyt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Coupe szerintem már látta....Viktor szerintem már ült benne tegnap, és Tom pedig szerintem mellette parkolt tegnap focin....de akár Redi is láthatta volna, hogy eljön rúgni a bőrt... Most meg megyek le, mert jönnek megnézni a Duckyt... :lol: szegény :) délután megyek felétek parkolj a helyeden :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 szegény :lol: délután megyek felétek parkolj a helyeden :lol: Ott áll mind a három... :) Csörögj ha jössz és ráérsz...leugrok dumálni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Ott áll mind a három... :lol: Csörögj ha jössz és ráérsz...leugrok dumálni... :P sose dolgoztok bazz :) csörgök 13 óra körül sztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Coupe szerintem már látta....Viktor szerintem már ült benne tegnap, és Tom pedig szerintem mellette parkolt tegnap focin....de akár Redi is láthatta volna, hogy eljön rúgni a bőrt... Most meg megyek le, mert jönnek megnézni a Duckyt... :lol: :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 sose dolgoztok bazz :P csörgök 13 óra körül sztem :lol: Dehogy nem... :lol: Csak Detti ma taxival ment... :lol: :) én meg lassan autónepper leszek főállásban... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 :lol: :lol: :) :P :P Gyere át a qtra...aztán meglesheted Te is... :o :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Gyere át a qtra...aztán meglesheted Te is... :o :P sokat fogom még a türlörbe=tükör látni :lol: :P :lol: :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 de akár Redi is láthatta volna, hogy eljön rúgni a bőrt... ááhh akkor indultam cégtől haza amikor ti végeztetek a focival :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 sokat fogom még a türlörbe látni :P ;) :lol: :lol: :o :P :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 ááhh akkor indultam cégtől haza amikor ti végeztetek a focival :lol: mindegy...meglettünk...aztán Zsolti sikeresen megfejelte a cipőm orrát...de szó szerint...és felszakadt a szemhéja...meg az orra is vérzett kicsit...aztán egy zsepi itt, egy ott, és nyomta tovább... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 :lol: :lol: :) gec nem tudtam kijavitani... köcsög net... szóval érted tükör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts