mélykék76 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Te Pesta kamuzott ez a Flóra lány, ő még csak 18 :lol: (a jobboldali) http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?i...p;userID=107954 Kicsit lemaradtam.... Mi a gond ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Kicsit lemaradtam.... Mi a gond ? :lol: Vagy a borod vagy az hogy nincs msn-ed Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Vagy a borod vagy az hogy nincs msn-ed Bornak miért lenne baja ? :lol: Msn ritkán használom. Különben is az ilyen szintű koncentráció most nehezemre esik :) :P :P :lol: Fontos mondanód van ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Te Pesta kamuzott ez a Flóra lány, ő még csak 18 :lol: (a jobboldali) http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?i...p;userID=107954 fiatalság, bolondság :) am melyik morba voltatok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 fiatalság, bolondság :lol: am melyik morba voltatok? :lol: Egyhhhh Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Egyhhhh azajó :lol: kettő az sose tetszett, bár lehet mert amikor ott voltunk mindig heringparty volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 mert amikor ott voltunk mindig heringparty volt :lol: Mér nem fürödtek akik odajárnak bulizni? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Mér nem fürödtek akik odajárnak bulizni? :lol: :) nem...egy kicsit sokan vannak mint a halak a konzervben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 nem...egy kicsit sokan vannak mint a halak a konzervben :lol: jahogy jaaaaa.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Térjünk vissza a témához. Demonál volt tegnap egy piros műfütyi, amit mindenkinek rákötögetett a mindenére. Nyitogatta az alapjárati mocimat meg mért mindenfélét. Szerinte az alapjárati moci hibátlan, és csak a lambda dobott fura értékeket, de nem segítene a csere. Ő aszonta az XE alapjárati mocik kb örök darabok, és inkább másnak lesz ott baja. Nálam is a pillangószelep három állású kapcsolójára tippelt, de a műfütyi nem jelzett tartós hibát szal nem tudtuk meg mér hülyül az alapjáratom. Ami persze ott és akkor nem hülyült, hanem teljesen jó volt. Demó közelében nem mer rossz lenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 ....Eddig persze de mostantól csak goapartikra fogsz járni :lol:.... Jozanodván megkérdezném, hogy : mi-mi-m ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Térjünk vissza a témához. Demonál volt tegnap egy piros műfütyi, amit mindenkinek rákötögetett a mindenére. Nyitogatta az alapjárati mocimat meg mért mindenfélét. Szerinte az alapjárati moci hibátlan, és csak a lambda dobott fura értékeket, de nem segítene a csere. Ő aszonta az XE alapjárati mocik kb örök darabok, és inkább másnak lesz ott baja. Nálam is a pillangószelep három állású kapcsolójára tippelt, de a műfütyi nem jelzett tartós hibát szal nem tudtuk meg mér hülyül az alapjáratom. Ami persze ott és akkor nem hülyült, hanem teljesen jó volt. Demó közelében nem mer rossz lenni :lol: ez a műfütyi(facom x800) nekem sem dobta az alapjáratit, csak kicsit emelt fordulaton pörgött a moci, lambda viszont ugrált. De én ránéztem az alapjáratira éshát volt egy nagyon kicsi lyuk azon a rövid csövön ami a szívósor aljáról megy az alapjáratira. Falsot szívott. Lehet neked is ilyen gondod lehet. Azóta szépen beáll, nem pörög fel, meg áll le hidegen. Nem jó munka,de lehet megérné megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Valahol Laci4 oldalán volt egy videjó a kék-feketéről is...amikor még a dbilas volt...miket műűvelt...atyaaaaéééég... :lol: :lol: Csak nem erre gondolsz? :) Valamikor időt kellene szánnom erre is, átnézni a linkjeimet, és ami nyugodtan mehet, újra kirakni publikba.. a jóóóómúltkori "belvárosban száguldozó megbüntetjük videó" óta nem raktam vissza őket.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 ez a műfütyi(facom x800) nekem sem dobta az alapjáratit, csak kicsit emelt fordulaton pörgött a moci, lambda viszont ugrált. De én ránéztem az alapjáratira éshát volt egy nagyon kicsi lyuk azon a rövid csövön ami a szívósor aljáról megy az alapjáratira. Falsot szívott. Lehet neked is ilyen gondod lehet. Azóta szépen beáll, nem pörög fel, meg áll le hidegen. Nem jó munka,de lehet megérné megnézni. a keseknysávú lambda jele ugrál, részterhelésben,teljesáznál (tp 100%) nál már közelit a lineárhoz de akkor se egyenes ez nem hiba more...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 tegnap se találtunk legyőzőre... viszont erre tudnék mit mondani de nem teszem :P :P :lol: :lol: :) dik...nem egyedül kell kocsikázni ..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 dik...nem egyedül kell kocsikázni ..... :P nemis :lol: Diny mellettem ült :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 nemis :lol: Diny mellettem ült :) :P És kit nyomtatok le? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Gondolom az ellenfelet. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Gondolom az ellenfelet. :lol: :lol: Na de az ki volt?Valami 1.0-ás racsinghuszár? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Na de az ki volt?Valami 1.0-ás racsinghuszár? :lol: Azért egy ilyen 1.0 rendesen elkenné a száját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 http://www.seastarsuperbikes.co.uk/Kawasak...000C_LIM_RF.jpg Azért egy ilyen 1.0 rendesen elkenné a száját :lol: :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 ... Holnap??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Holnap??? Kedd. 2008-12-02. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Kedd. 2008-12-02. :lol: zulu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 zulu :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts