coupe Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 mimárcsak a zenesarokba megyünk... ;) :D :P :lol: :lol: :) :P :P :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 :lol: :) :P :P :lol: :o :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 :) Most mi van??? :P Iveco nulla 3.hete.Ha nem megyünk le a mélygarázsba 11ig,akkor kint fagyunk meg az utcán.....Vácin megint igazoltattak......Szopás az egész :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Most mi van??? :) Iveco nulla 3.hete.Ha nem megyünk le a mélygarázsba 11ig,akkor kint fagyunk meg az utcán.....Vácin megint igazoltattak......Szopás az egész :lol: :lol: Szerémi... :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Szerémi... :lol: :) :P én voltam... ott 2x, hungária, váci, szentendrei.... de nemvolt legyőző.. tanúm is van rá :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 én voltam... ott 2x, hungária, váci, szentendrei.... de nemvolt legyőző.. tanúm is van rá :lol: :lol: :lol: :) :P Akkor jövő héten a Tieddel megyünk mindannyian... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Én ettől hugyoztam be... :lol: Hát igen érdekes,hogy 4 sebességes váltó és óhácé motor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Amúgy 16-ban van valami móka...csak nem tudom hol... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Amúgy 16-ban van valami móka...csak nem tudom hol... :lol: megköll tudni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Valaki aki arra fele lakik hátha tud valamit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Na mi ez a nagy titokzatosság itten má :) Mi van készülőben, vagy alakulóban??? Anti nyögd csak ki :lol: Vagy valaki árulkodjon mááááá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Na mi ez a nagy titokzatosság itten má :lol: Mi van készülőben, vagy alakulóban??? Anti nyögd csak ki :lol: Vagy valaki árulkodjon mááááá :lol: Biztosan vesz egy nagy malacperselyt. :P :P Amibe majd megint szórhatja a pénzt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Biztosan vesz egy nagy malacperselyt. :lol: :) Amibe majd megint szórhatja a pénzt. :lol: De ha a malacperselyt összetöröd visszakapod a beletett pénzt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 De ha a malacperselyt összetöröd visszakapod a beletett pénzt :lol: Más malacperselyét nem törögetjük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Más malacperselyét nem törögetjük :lol: Na látom azért valahova csak elqsztatok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Valaki aki arra fele lakik hátha tud valamit... :lol: Hát van egy tippem. Tegnap vissza kellett jönnöm Pécelről mert itthon felejtettem Demo felnijeit meg Berlina Zolinak a műszercsoportját, és találtam egy 150 új utat építünk táblát, ami után egy zsírúj egyenes út volt a patakkal párhuzamosan. Ikarus és a Veres Péter között itt a Sarjú délkelet felé http://terkepcentrum.hu/index.asp?go=mapps...71&p3.y=650 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Na látom azért valahova csak elqsztatok... :lol: Morrisonsba :lol: Albert annyira nem volt elragadtatva tőle, de végén szerintem nem bánta meg :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 de végén szerintem nem bánta meg :P :lol: :) :P Ott adtátok neki oda a kutyust? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Ott adtátok neki oda a kutyust? :lol: Rákattantatok erre a kutyatémára :) :P :P Pedig 1 szőke aranyos lányról van szó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Morrisonsba :P Albert annyira nem volt elragadtatva tőle, de végén szerintem nem bánta meg Ja jó hely :o Máris felkeltél? Én 9kor keltem :lol: :lol: :) Finom a tokaji muskotályod :lol: Elmentünk vásárolni becuccoltam borból jól. Lassan le kéne feküdni mert délután még találkozom "valakivel" aztán még egy szülinapi buli is vár :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Rákattantatok erre a kutyatémára :lol: :) :P Pedig 1 szőke aranyos lányról van szó :lol: Kééééééééééépeeeeeeeeeeeeeet.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Kééééééééééépeeeeeeeeeeeeeet.... :lol: Te Pesta kamuzott ez a Flóra lány, ő még csak 18 :lol: (a jobboldali) http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?i...p;userID=107954 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Te Pesta kamuzott ez a Flóra lány, ő még csak 18 :lol: (a jobboldali) http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?i...p;userID=107954 honnanjöttle h 18? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 honnanjöttle h 18? Ismerősként látszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts