Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 nemtudom mi alakul, de nem ahhoz kellene mérni mert sokba lesz a végén :lol: tojást tojással... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Nem drágább mint építeni egy turbós astrát... :lol: :lol: az legalább kihívás :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 vissza kell venni a kék-feketét... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 nemtudom mi alakul, de nem ahhoz kellene mérni mert sokba lesz a végén :lol: pszt Redi,ez még titok nem szivároghat ki az infó.... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 vissza kell venni a kék-feketét... :lol: adott a lehetőség... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 adott a lehetőség... :lol: de ő a tőled szeretné :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 jé miről van itt szó? arról az összkerék szétesős vektráról? Dinynak van csere kasznija :lol: Csinálom a bizniszt oké Diny? Kell a mani nekünk is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 jé miről van itt szó? arról az összkerék szétesős vektráról? Dinynak van csere kasznija :lol: Csinálom a bizniszt oké Diny? Kell a mani nekünk is :) miért???most akkor megyünk vagy nem megyünk?? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Anti! Nesze neked C Kadett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 miért???most akkor megyünk vagy nem megyünk?? :) :lol: mennénk de nem megyünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Anti! Nesze neked C Kadett. :lol: Én ettől hugyoztam be... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 jé miről van itt szó? Tök jó, hogy mindenki csak innen onnan hall valamit... :lol: Aztán születnek a városi legendák... már azt is hallottam, hogy visszaveszem a Kék-feketét... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Tök jó, hogy mindenki csak innen onnan hall valamit... :lol: Aztán születnek a városi legendák... már azt is hallottam, hogy visszaveszem a Kék-feketét... :) mért nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 mért nem? :lol: Nem fosztalak meg ettől a feelingtől...tudod...nekem már volt olyan...neked még nem... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Nem fosztalak meg ettől a feelingtől...tudod...nekem már volt olyan...neked még nem... :) :lol: köszi de vissza már nem akarok fejlődni :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 köszi de vissza már nem akarok fejlődni :P :lol: :lol: A KF-én legalább van lökös... :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 A KF-én legalább van lökös... :P :lol: :o huu jött egy új rövidítés: ezetul lásd KF :lol: :lol: :) :P nekem most lökös nélkül teccik.... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 huu jött egy új rövidítés: ezetul lásd KF :lol: :lol: :) :P nekem most lökös nélkül teccik.... :P :lol: Ha már nincs erő a verdában akkor nincs más hátra mint könnyíteni??? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Ha már nincs erő a verdában akkor nincs más hátra mint könnyíteni??? :P tegnap se találtunk legyőzőre... viszont erre tudnék mit mondani de nem teszem :P :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 tegnap se találtunk legyőzőre... viszont erre tudnék mit mondani de nem teszem :P :P :lol: :lol: :) Nem vittem ki a Duckyt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Nem vittem ki a Duckyt... :P igen erre gondoltam én is :lol: :o :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Jövőhéten is lesz péntek... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Jövőhéten is lesz péntek... :P :lol: mimárcsak a zenesarokba megyünk... :P :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Én ettől hugyoztam be... :lol: mondjuk nem magyar verda, mert tele van a jutubi a német rendszámos videjókkal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 mimárcsak a zenesarokba megyünk... :lol: :o :) :lol: és akkor ki fog vontatni??? :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts