Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
vmikor nem egy bajai autó volt, kb másfél éve és full széria volt benne minden?

ez nem bajai volt, de környékbeli. széria c20let volt, mielőtt meg nem ismerkedett velünk az akkori tulaja és el nem merültünk kicsit jobban a lóerőkben :lol:

Elküldve
Nekem kell :P :) :lol:

Senki nem mondta hogy jó anélkül kell járni.....de a szerepe a központosítás,nem a teher viselés.....

a központosító, és a tehermentesítő nem ugyanaz?????

de abban benne van h teher mentesítő tehát akkor csak visz vmit a vállán terhet???? :lol:

Elküldve
a központosító, és a tehermentesítő nem ugyanaz?????

de abban benne van h teher mentesítő tehát akkor csak visz vmit a vállán terhet???? :lol:

Én is eztmondom, dehát más meg mástmond énsem központosítónak ismerem hanem tehermentesítő nek. Na pl gyári alufelóba nincs iylen és az AZEV-om ban sem min pont ######ályos még emó is csodálkozott mikor vettük le a nyár gareszt! :lol:

Elküldve
Én is eztmondom, dehát más meg mástmond énsem központosítónak ismerem hanem tehermentesítő nek. Na pl gyári alufelóba nincs iylen és az AZEV-om ban sem min pont ######ályos még emó is csodálkozott mikor vettük le a nyár gareszt! :lol:

ki az az emó? valami tokio hotel rajongó? :lol:

Elküldve
ez nem bajai volt, de környékbeli. széria c20let volt, mielőtt meg nem ismerkedett velünk az akkori tulaja és el nem merültünk kicsit jobban a lóerőkben :lol:

:lol: sztem vmikor az lehetett és 900 és 1 milla körül vette meg vki ha jól emkékszem...

de gondolom azóta kapott az élettől :)

Elküldve

a gyáriban azért nincs mert az pont passzol az agyra...

Elküldve

németek annyiban építenek mást, hogy most egy hátsókerekes astrát csinálnak. Mivel a hátsókerekes mv6 biturbó calibra elkészült, most egy astra van soron :lol:

pár kép

ez sem lesz kis munka

Elküldve
németek annyiban építenek mást, hogy most egy hátsókerekes astrát csinálnak. Mivel a hátsókerekes mv6 biturbó calibra elkészült, most egy astra van soron :lol:

pár kép

ez sem lesz kis munka

Hogy füstöl az a cali... :lol:

Elküldve
hát nem kis pénzébe került a srácnak az átalakítás. Rengeteg belefektetett munka, de normálisan meg van csinálva. respect!!! én nem mernék belevágni mert nincs erre keretem :lol:

Pöpec...még anno Sonique mutatott ilyen 4X4 átalakításról képeket...

Viszont az az index....pfffffffffff...meg, hogy minden a rossz oldalon van...hát kiborító... :lol:

Elküldve
----------------------------------------------------------------

Vedd csak meg Anti, jó lesz az

----------------------------------------------------------------

1. Lanti

2. Albert

3.

4.

5.

6.

7.

:lol: :lol: :) :P :P

én nem támogatom, csakhogy mindenki tudjon róla! :lol:

Elküldve
hát nem kis pénzébe került a srácnak az átalakítás. Rengeteg belefektetett munka, de normálisan meg van csinálva. respect!!! én nem mernék belevágni mert nincs erre keretem :lol:
az első pár képen kicsit olyan sufnis dolog szaga van, felakasztva a csövek lefestve a kerítés vagy házfal vagy csűrfal vagy mittom mi, de a végeredmény korrekt lett sztem is!
Elküldve

Ez se rossz! Most találtam egy orosz fórumon. Ők is a Migwebes fórumot linkelgették és az angol fórum kiírja, hogy honnan kattintottak arra az oldalra. :lol:

Igy elég sok GSI rulez...chat... áll ott az oldalon most, meg pár orosz oldal és hasonlók.

Elküldve
... az angol fórum kiírja, hogy honnan kattintottak arra az oldalra. :lol:

Igy elég sok GSI rulez...chat... áll ott az oldalon most, meg pár orosz oldal és hasonlók.

Jaja...én is néztem, a GSI-ről mennyien kattintottak... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.