coupe Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ezt most olvastam CS-n :"sziasztok, ki tud hőálló cincogó hangszórót? szeretnék egyet bekábelezni a kipufogóba, és ez mikrokapcsolóval a pedál hirtelen megpumpálásával szisszentő hangot nyomatni kipuffba! van esély rá hogy a karter elszakadhat?" :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 baszod itt ülök már 2 óráj és csak másoknak intézem a dolgait :P msot éppen 1.4 motor kell, utána tangóharmónikákat kell keresnem ebayen, na nem magamnak, csak szorítja az idő akinek kellene. Ja meg nekem el kell adnom a cuccaimat mert vészesen fogy az időm, közeleg 1-je :lol: Én meg örülnék, ha végre lenne egy használható autóm, mert a foghíjas Vectrával nem igazán lehet közlekedni. :P Egyedül meg nem nagyon akarok nekiállni kiemelni a motort, mert azt szerintem a hűtőm és még esetleg pár alkatrész is bánná. :) Na meg egyedül nem nagyon akarok a lógó motor alatt bohóckodni, mert ha gond van, nincs aki segítsen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ezt most olvastam CS-n :"sziasztok, ki tud hőálló cincogó hangszórót? szeretnék egyet bekábelezni a kipufogóba, és ez mikrokapcsolóval a pedál hirtelen megpumpálásával szisszentő hangot nyomatni kipuffba! van esély rá hogy a karter elszakadhat?" :lol: :) :P :P :lol: Hol? :lol: Linket!!! :o :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 E mi ? :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=443971 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ezt most olvastam CS-n :"sziasztok, ki tud hőálló cincogó hangszórót? szeretnék egyet bekábelezni a kipufogóba, és ez mikrokapcsolóval a pedál hirtelen megpumpálásával szisszentő hangot nyomatni kipuffba! van esély rá hogy a karter elszakadhat?" :o :P :lol: :P :) :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 E mi ? :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=443971 Csak kiváncsi vagyok rá...az a felni szerintem nem szép..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Lanti 10-ért van neki gsi első lököse. Igaz kék, de ha hibátlan, mondjuk sima, de akkor is jó áron van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Lanti 10-ért van neki gsi első lököse. Igaz kék, de ha hibátlan, mondjuk sima, de akkor is jó áron van. Hát arra már valaki lecsapott...vagyis lefoglalta...de 10-ért valóban nem rossz az ár...de pl nem rosszak az ülések sem...feltételezem, hogy ha újra lett kárpitozva, akkor újra is van tömve pl...Csak hát Keszthely... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Hát arra már valaki lecsapott...vagyis lefoglalta...de 10-ért valóban nem rossz az ár...de pl nem rosszak az ülések sem...feltételezem, hogy ha újra lett kárpitozva, akkor újra is van tömve pl...Csak hát Keszthely... hát ja szépek így kép alapján, csakhát az a fránya fehéééééér :lol: kimegyek műhelybe, kicsit dolgozok, aztán beülök és kész is :lol: pedig így tetszenek, és nem is adja drágán. Hmmmm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 hát ja szépek így kép alapján, csakhát az a fránya fehéééééér :lol: kimegyek műhelybe, kicsit dolgozok, aztán beülök és kész is :lol: pedig így tetszenek, és nem is adja drágán. Hmmmm. Beszéld már Anti :) :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Beszéld már Anti :lol: :lol: :) :P Vedd már meg Mor... :P :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Vedd már meg Mor... :lol: :lol: :) Keszthely nem is a világvége :P :P :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Keszthely nem is a világvége :) :P :P :lol: habár az nem is baj hogy világos mert akkor legalább megbecsülném, nem mintha most nem csakhát akkor tuti nem járnék vele munkás szerkóban! Az meg hogy nem dönthető, a kutyát sem érdekli, nem ülök én hátra, no meg másnak sem kell oda bebújnia, semmi keresnivalója ott :lol: csakmost nincs fölös 40 ezrem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Keszthely nem is a világvége :) :P :P :lol: Térképen nincs messze! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Csak kiváncsi vagyok rá...az a felni szerintem nem szép..... :) Szerintem.... egész pofis én örülnék azért,,,, ha ilyen lenne az astrán :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Szerintem.... egész pofis én örülnék azért,,,, ha ilyen lenne az astrán :lol: :lol: Ez nekem is tetszik,de a hirdetett felni nem ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ezt most olvastam CS-n :"sziasztok, ki tud hőálló cincogó hangszórót? szeretnék egyet bekábelezni a kipufogóba, és ez mikrokapcsolóval a pedál hirtelen megpumpálásával szisszentő hangot nyomatni kipuffba! van esély rá hogy a karter elszakadhat?" :lol: :lol: :) :P :P Ez egy igazi ŐSIIDIÓTA! :lol: :o :P bazmeg tegyen egy turbót+ Blowot ha szisszenteni akar vagy sziszegjen ő,,, hátbeszarok... az emberi ostobaság nemismer határokat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 http://tuning-greece.com/Produkt_Bilder/fe...i%20VW%20MB.jpg Ez nekem is tetszik,de a hirdetett felni nem ilyen Mondjuk nemolvastam csak a képet sasoltam... RH-nak hírdette? mert az télleg nem olyan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ez egy igazi ŐSIIDIÓTA! :lol: :lol: :) bazmeg tegyen egy turbót+ Blowot ha szisszenteni akar vagy sziszegjen ő,,, hátbeszarok... az emberi ostobaság nemismer határokat! :P ebayen vannak különben olyan szarok amiket ha beteszel a kipuffba, fütyül vagy sziszeg vagy tudja f@szom mit csinál. ez ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Mondjuk nemolvastam csak a képet sasoltam... RH-nak hírdette? mert az télleg nem olyan.... Kétféle létezik ebből.....nekem az tetszik ami az alsó képen van. Egyik Másik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 ebayen vannak különben olyan szarok amiket ha beteszel a kipuffba, fütyül vagy sziszeg vagy tudja f@szom mit csinál. ez ez: http://www.motorsportshop24.de/ebay/turbopfeife/pfeife.jpg biztos van valami szelep síp vagy a tökömtudja,,, de nem hőálló mikrokapcsolós cicergő :lol: :) :P Apropó van nektek GSI hez a rendszámot megvilágító cucc?? 2 db kellene mert a ledes technikának van valami problemja,... asszem a pára mert az egyémen van pár apró repedés ,,, ha lenne akkor kellene... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Kétféle létezik ebből.....nekem az tetszik ami az alsó képen van. Egyik http://www.car-wallpapers.ws/porsche-911-t...rbo-56-1024.jpg Másik http://993c4s.com/wordpress/wp-content/upl...993-turbo-s.jpg Na igen az alsó valóban jobban néz ki .. a küllők vékonyabbak... és a csavarás is nagyobb. Nekem kapásbol az ENKEI Shogun jutott róla eszembe az is hasonló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 biztos van valami szelep síp vagy a tökömtudja,,, de nem hőálló mikrokapcsolós cicergő :lol: :) :P Apropó van nektek GSI hez a rendszámot megvilágító cucc?? 2 db kellene mert a ledes technikának van valami problemja,... asszem a pára mert az egyémen van pár apró repedés ,,, ha lenne akkor kellene... :lol: :lol: hát passz, de asszem van. de nem biztos, de talán, de majd megnézem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 ... Nekem kapásbol az ENKEI Shogun jutott róla eszembe az is hasonló! Nekem meg a Porsche turbo Felgen... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Nekem meg a Porsche turbo Felgen... :lol: :lol: :) :P :P Na mivan mi?? otthon vagy má? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts