Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Legalább annyira szakadt le,hogy az összes fül oda van?????? :lol: Ha nem kötöd ki a műanyag dobbetétet,akkor le fogja darálni nagyon hamar.....

Elküldve
Legalább annyira szakadt le,hogy az összes fül oda van?????? :lol: Ha nem kötöd ki a műanyag dobbetétet,akkor le fogja darálni nagyon hamar.....

perszehogy leszakadt :lol: eddig is csak ott logot a dobbetét, vagy a másik oldalon nem gsié van...

Elküldve
perszehogy leszakadt :lol: eddig is csak ott logot a dobbetét, vagy a másik oldalon nem gsié van...

vagyis az egyik oldalon szakkadt le mert a másikon már levolt :lol: :)

Elküldve

Jah vót egy kis net kimaradás, miféle munkahely az ilyen ?! Anti már öngyilkos lett volna a helyemben :lol: ... hogy a pék rakja tele :lol:

Jut eszembe nincs fagyálló a gsi-ben és egy hete áll a ház előtt lassan.

elvileg bele fog fagyni a szar is ...

kár érte, kiváló ügynök volt.

Mivan Lacee olyan csendes vagy ma mf1.gifnyes.gifbeka3.gif

Tessék, 700 lovas Astra, 10 másodpercben: http://www.youtube.com/watch?v=oxdyW6oocXk...feature=related

Elküldve

De a lökös mögé volt befeszülve...és mivel fújja a menetszél hozzá ér a kerékhez és ledarálja....De Én szóltam :) :lol:

Elküldve
Jah vót egy kis net kimaradás, miféle munkahely az ilyen ?! Anti már öngyilkos lett volna a helyemben :lol: ... hogy a pék rakja tele :lol:

Jut eszembe nincs fagyálló a gsi-ben és egy hete áll a ház előtt lassan.

elvileg bele fog fagyni a szar is ...

kár érte, kiváló ügynök volt.

Rá se néz...,már lehet hogy kinyomta a jég a blokk oldalát :o :lol: :) :P :P

Elküldve
De a lökös mögé volt befeszülve...és mivel fújja a menetszél hozzá ér a kerékhez és ledarálja....De Én szóltam :P :P

Jaja én is jártam már így, pedig ki volt kötegelve, aztán fel kellett vanni a kapcsolatot Dinivel :lol: :lol: :)

Elküldve
Jaja én is jártam már így, pedig ki volt kötegelve, aztán fel kellett vanni a kapcsolatot Dinivel :lol: :lol: :)

Kitöröltem az egyik hsz-t,mert 2x küldted el......

Elküldve

ha haza értem öntök rá valamit csak nincs is nagyon mit.

max egy vödör forró vizet :P

Rá se néz...,már lehet hogy kinyomta a jég a blokk oldalát :lol: :lol: :lol: :) :P
Elküldve
De a lökös mögé volt befeszülve...és mivel fújja a menetszél hozzá ér a kerékhez és ledarálja....De Én szóltam :P :lol:

Nekem is fogyott már el így...és ha mákod van, akkor csak ledarálod...nekem le is szakadt, és át is mentem rajta az Üllői úton... :lol: :) :P

Elküldve
Utánna meg jön a sírás,hogy milyen szerencsétlen mert mindíg szar az autója. :) :P :lol:

(Köszi István!)

Igazán nincs mit :lol: :P :lol:

Elküldve
Utánna meg jön a sírás,hogy milyen szerencsétlen mert mindíg szar az autója. :P :lol: :P

(Köszi István!)

franca igymár látod a klub topicocat is :lol: :lol: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.