MOR16V Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Demónak van egy garesz a garagéban láttam , nekem is tetszik az is :lol: nana az még egynlőre az enyém, nem volt még biznisz, csak kölcsönadás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 nana az még egynlőre az enyém, nem volt még biznisz, csak kölcsönadás :P Ja azt nemmondtam hogy eladó csak azt hogy láttam olyat! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nem kellett volna eladni a senatort... :P :lol: Ahhoz nem kell hó sem :lol: :P vedd meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2556613_seat_leon_2008 hogy lehet ilyen belsőt csinálni egy 2008as autonak... 3. autóként használt, de beletekerttek azért 35 ezret fél év alatt :) na meg különösen megkímélt, gyorsulásra járós :lol: lehet ott tekerte bele a kilómétereket, akkor elhiszem hogy megkímélt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 vedd meg :lol: Minden vágyam....... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 föltettem én is a téli gurigákat a vecire, "egy bizonyos német" márka 14-es acélfelnijeivel, háááát kicsit ül a gép, lehet beállok hókotrónak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ja azt nemmondtam hogy eladó csak azt hogy láttam olyat! :lol: :lol: :) nekem annyira az nem tetszik, igaz csak jó ballonos gumikkal láttam, lehet peres gumikkal az is mutatna úgy mint a turbós, az nagyon tetszik 195/45-16-al Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 nekem annyira az nem tetszik, igaz csak jó ballonos gumikkal láttam, lehet peres gumikkal az is mutatna úgy mint a turbós, az nagyon tetszik 195/45-16-al Ami most a Veki 2000 -den volt BBS stílusú hmm nagyon bejövős! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nem akarsz átjönni Corsát bontani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nem akarsz átjönni Corsát bontani? :lol: Csak nem??? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nem akarsz átjönni Corsát bontani? :lol: te mit keresel akkor a gép előtt? :lol: van még egy kis melóm, meg intézni kell 1-2 dolgot, 7 előtt nem érnék oda. És akkor még nem is kajáltam :P Lehet ma te is csak a 4 kerék levételéig jutsz :P Emelő úgysincs még, azt meg sötétben nem igazán kellene elhozni futóval egy fék nélküli autóval, ráadásul egy lejtős utcába :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 esik a hav :) Itt Zalaegerszegen meg szerencsére nem...csak bazi hideg van....nyárigumi hipppiééééééééééééé... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 nana az még egynlőre az enyém, nem volt még biznisz, csak kölcsönadás :) Akkor azt már buktad... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 ...sötétben nem igazán kellene elhozni futóval egy fék nélküli autóval, ráadásul egy lejtős utcába :lol: ...hóban... :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 nyárigumi hipppiééééééééééééé... :lol: :) nekem is az van még....ráadásul nem fog az a fakken kézifék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nem akar senki csúszkálni kicsit? De most komolyan Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nem akar senki csúszkálni kicsit? De most komolyan Én igen. De csak komolytalanul :lol: Este megyek ki camponához asszem :lol: Hazafelé már csak a kereszt volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Én igen. De csak komolytalanul :lol: Este megyek ki camponához asszem :lol: Hazafelé már csak a kereszt volt :) Campona az messze van, legyen vmi köztes hely, télleg, Pista hova tűnt? Sztem felhívom Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nem akar senki csúszkálni kicsit? De most komolyan kinézek az ucca végén lévő parkolóba talán de az itt a 17.ik ker.-ben van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Campona az messze van, legyen vmi köztes hely, télleg, Pista hova tűnt? Sztem felhívom Olyan nagyon sok időm nem nagyon lesz, szal nekem valszeg marad a campona... Csomó útalkalmatlan miatt ilyenkor sokáig tart átmászni a városon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ekkora hó van otthon??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 kinézek az ucca végén lévő parkolóba talán de az itt a 17.ik ker.-ben van :P b@ss#a a seggét a kis Cé, mi ...... :) :P kár, hogy messze van .. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ekkora hó van otthon??? :) hát kimentem havt lapátolni :lol: autón már 5 cm-es hó volt pedig 5 kor takarítottam le melóhelyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 hát kimentem havt lapátolni :lol: autón már 5 cm-es hó volt pedig 5 kor takarítottam le melóhelyen :lol: nekünk megint csak az eső jutott, de azt legalább nem kell lapátolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts