uhuhu Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Redi is.... :lol: jaja... :lol: bár én majd utána mondom neki, hogy én megmondtam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 max háromezer.. :) és ez mit akadályoz meg pontosan? :lol: Mer nekem nem teljesen tiszta hogy mit takar és mit véd mi ellen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 nah végigvittem az nfs-t.. nemvolt vmi nagy kihivás! :) Akkor hátha már az utcán is menni fog... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Redi, Hallgass az öregebbre. EZ A KOCSI NEM TETSZIK!!! remélem értesz a szóból... :P persze, hogy értek :o :lol: Majd pletykálj :) :P félreértés ne legyen imádom a gsi-t, a szivem szakadna bele ha eladnám de most valami mást is kipróbálnék....csak nem tudom, hogy mit :lol: 4 millióért nem akarok kocsit venni mobile24-en nézegettem, és 2-2,2 millióért már akkor is itthon van lepapírozva egy fullos coupe ha ők hozzák és intézik a papírmunkát heroinárban....ha mindezt én csinálnám akkor 1,7ért már megoldható lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Nincs 4 misi...tok egy jót... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Nincs 4 misi...tok egy jót... :P :lol: ahogy mondtam telefonba is.....szőrt a szőrért megkapod a gsi-t :lol: :lol: része lehetsz a történelemnek :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Azért ugye nem lesz sértődés, ha kihagynám... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Azért ugye nem lesz sértődés, ha kihagynám... :lol: :) Pedig ilyen ajánlat nem sok adódik az életben.....de te tudod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 fullos coupe Hát én ha ott tárolnám a kocsit mint Te nem mernék kétmillás autót venni :lol: Redi ha hétvégén sem küldöd amit beszéltünk akkor részemről cancel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 LOL.. szal tegnap olyan este fél 7 körűl jöttünk hazafelé az örsről.. A föld nevű bolygó, magyarország-budapest-15.kerület Szentmihályi úton. Egyik sávváltás alkalmával, egy szép bömbi elé mentem be.. de szokásom szerint, elég sokára tűnt fel, a kicsit vad kinézetű első lökös.. Aztán lekanyarodtunk a régi fóti útra..majd a ...Kazincyre... nem te voltál esetleg? Őőőőőőőő! No. :lol: Racce NRG Robi Nem érzed úgy, hogy valami nyomja a lelked? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Nem érzed úgy, hogy valami nyomja a lelked? :lol: Jelenleg ő nyomja az ágyat ugyanis tegnap már olyan szarul volt hogy haza kellett mennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Gabi akkor azt mondod, teljes moci felújítás? :lol: Eléggé esélyes. Kell mérni egy résveszteséget a dugók különböző pozíciójában, és az megmondja a tutit. Mi már újítottunk fel egy ilyet, az nagyon jól sikerült, azóta sem eszi az olajat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Jelenleg ő nyomja az ágyat ugyanis tegnap már olyan szarul volt hogy haza kellett mennie. Délután még bent volt a mobilban. :lol: Megbeszéltük, hogy jön hozzánk bicycle-t szerelni de egy telefont se kaptam, hogy nemjön. Nekem meg nincs meg az éppen aktuális száma. Jóbulást kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Jóbulást kívánok! Az meg micsoda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 újra lesz a gsiben kagyló :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 újra lesz a gsiben kagyló :lol: :lol: :) Így meg a pedált nem fogod elérni...de majd előkotrod a szekrény mélyéről a báfálllóóót, és sima ügy... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Az meg micsoda? :lol: klikk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 nah végigvittem az nfs-t.. nemvolt vmi nagy kihivás! :lol: Ebből is látszik hogy kocka vagy :P :lol: :lol: :) :P Redi!!!!!! Ha coupet nézel,akkor ne 1.8ast vegyél...Elég sovány lesz a gsi után :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Ebből is látszik hogy kocka vagy :lol: :lol: :lol: :) :P Redi!!!!!! Ha coupet nézel,akkor ne 1.8ast vegyél...Elég sovány lesz a gsi után :o 2.2 vagy turbót ajánlasz az étlapról ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 2.2 vagy turbót ajánlasz az étlapról ? :lol: Csak turbót.....mert András 2.2je se egy tökéletes szerkezet..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Csak turbót.....mert András 2.2je se egy tökéletes szerkezet..... :lol: Van 2.2 dízel is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Redi!!!!!! Ha coupet nézel,akkor ne 1.8ast vegyél...Elég sovány lesz a gsi után :lol: aaa egy coupenál már nem a menetteljesítmény lenne a lényeg, hanme a más hangulat, fiatalabb, klima, keretmentes ablak, nem-annyira-hülyegyerek-hatás-mint-egy-gsi ilyesmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Csak turbót.....mert András 2.2je se egy tökéletes szerkezet..... :lol: mintha a turbo tökéletes volna.... perzse-persze gyárin..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 mintha a turbo tökéletes volna.... perzse-persze gyárin..... :lol: Neked mikóóó lesz mááá turbóóóóóóós GSI-d Lantibáááááá??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts