Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Redi,

Hallgass az öregebbre.

EZ A KOCSI NEM TETSZIK!!!

remélem értesz a szóból... :P

persze, hogy értek :o :lol: Majd pletykálj :) :P

félreértés ne legyen imádom a gsi-t, a szivem szakadna bele ha eladnám de most valami mást is kipróbálnék....csak nem tudom, hogy mit :lol: 4 millióért nem akarok kocsit venni

mobile24-en nézegettem, és 2-2,2 millióért már akkor is itthon van lepapírozva egy fullos coupe ha ők hozzák és intézik a papírmunkát heroinárban....ha mindezt én csinálnám akkor 1,7ért már megoldható lenne :lol:

Elküldve
fullos coupe

Hát én ha ott tárolnám a kocsit mint Te nem mernék kétmillás autót venni :lol:

Redi ha hétvégén sem küldöd amit beszéltünk akkor részemről cancel.

Elküldve
LOL.. szal tegnap olyan este fél 7 körűl jöttünk hazafelé az örsről..

A föld nevű bolygó, magyarország-budapest-15.kerület Szentmihályi úton. Egyik sávváltás alkalmával, egy szép bömbi elé mentem be.. de szokásom szerint, elég sokára tűnt fel, a kicsit vad kinézetű első lökös..

Aztán lekanyarodtunk a régi fóti útra..majd a ...Kazincyre... nem te voltál esetleg?

Őőőőőőőő! No. :lol:

Racce NRG Robi

Nem érzed úgy, hogy valami nyomja a lelked? :lol:

Elküldve
Gabi akkor azt mondod, teljes moci felújítás? :lol:

Eléggé esélyes. Kell mérni egy résveszteséget a dugók különböző pozíciójában, és az megmondja a tutit.

Mi már újítottunk fel egy ilyet, az nagyon jól sikerült, azóta sem eszi az olajat :lol:

Elküldve
Jelenleg ő nyomja az ágyat ugyanis tegnap már olyan szarul volt hogy haza kellett mennie.

Délután még bent volt a mobilban. :lol: Megbeszéltük, hogy jön hozzánk bicycle-t szerelni de egy telefont se kaptam, hogy nemjön. Nekem meg nincs meg az éppen aktuális száma.

Jóbulást kívánok!

Elküldve
nah végigvittem az nfs-t.. nemvolt vmi nagy kihivás! :lol:

Ebből is látszik hogy kocka vagy :P :lol: :lol: :) :P

Redi!!!!!!

Ha coupet nézel,akkor ne 1.8ast vegyél...Elég sovány lesz a gsi után :o

Elküldve
Ebből is látszik hogy kocka vagy :lol: :lol: :lol: :) :P

Redi!!!!!!

Ha coupet nézel,akkor ne 1.8ast vegyél...Elég sovány lesz a gsi után :o

2.2 vagy turbót ajánlasz az étlapról ? :P

Elküldve
Redi!!!!!!

Ha coupet nézel,akkor ne 1.8ast vegyél...Elég sovány lesz a gsi után :lol:

aaa egy coupenál már nem a menetteljesítmény lenne a lényeg, hanme a más hangulat, fiatalabb, klima, keretmentes ablak, nem-annyira-hülyegyerek-hatás-mint-egy-gsi ilyesmi :lol:

Elküldve
Csak turbót.....mert András 2.2je se egy tökéletes szerkezet..... :lol:

mintha a turbo tökéletes volna.... perzse-persze gyárin..... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.