Atommanó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 :lol: :lol: :) vigyori :P :P miért nem lenne jo ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Vele már tegnap PÜben megbeszéltük hogy megy érte... Legalábbis Én azthittem hogy megbeszéltük, ezekszerint nem... :lol: A tegnap szombat este vót és arról hol esett szó, hogy hétfő ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 vigyori :) :lol: Me nem kell...meg 4X4 sincs alatta... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Me nem kell...meg 4X4 sincs alatta... :lol: Sose foglak megérteni...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Me nem kell...meg 4X4 sincs alatta... :lol: A kacsádnak van? Mé kell az? Csak a baj van vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Sose foglak megérteni...... :lol: :P :lol: Méééééénem??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Oké... :lol: És már el is indult :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 A tegnap szombat este vót és arról hol esett szó, hogy hétfő ? :lol: Most visszaolvastam az autóhifi topicban és valóban nem volt szó konkrét napról, csak arról hogy hét elején jössz errefelé. Bocsi, nagyon benéztem a dolgot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Most visszaolvastam az autóhifi topicban és valóban nem volt szó konkrét napról, csak arról hogy hét elején jössz errefelé. Bocsi, nagyon benéztem a dolgot. :lol: Nembaj nyugi szerencsére mi itt Pesten ismerjük az un. mobiltelefont így megoldódott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 ez milyen jo lenne már csak hát drága ez milyen motor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 ez milyen motor ? ööö... C20LET? :lol: bele van írva a hirdetésbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 ööö... C20LET? :) bele van írva a hirdetésbe. :lol: tényleg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Belga koncert érdekel vkit csütörtökön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 mai termés: 1 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 mai termés: 1 2 Mind2 jó, ha nem zavar a 300E feletti km futás :lol: Az elsőről megveszem a felniket a corsára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 te jó ég...micsoda ülés :lol:....van egyáltalán ilyen pöttyös izé az Opelnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Mind2 jó, ha nem zavar a 300E feletti km futás :P Az elsőről megveszem a felniket a corsára :) :lol: Ugyan, melyik hirdetésben szoktunk valós km-t látni? :lol: Amúgy nem épp az olcsóbbak közé tartoznak ezek. Ja, és az 1-est már tegnap is mutattad Lacee! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 :lol: Ugyan, melyik hirdetésben szoktunk valós km-t látni? :lol: Amúgy nem épp az olcsóbbak közé tartoznak ezek. Ja, és az 1-est már tegnap is mutattad Lacee! Semelyikben, nem is ez volt a lényeg abban amit írtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Igen én is csekkoltam a kormányon,váltózsákon üléseken a használtságot de egyelőre csak nézelődök élőben csak kiderül pár turpisság. Ja Maci tényleg, ezekszerint el vagyok tájolva. Nem rossz ez a coupe sem még a pettyekkel is kiegyeznék csak épp nincs ennyi pénzem... Tényleg valaki klubbos nem válik meg mostanában a szekerétől? nem tudom milyen autókat nézzek még... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Nem kell fosni Zsoltee nálm van a cumód. :lol: Amúgy meg az Opel Insiglia lett az évautója. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Amúgy meg az Opel Insiglia lett az évautója. :lol: A jövő év autója... :P :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 A jövő év autója... :P :lol: :lol: :) AKKÓ IS OPEL! :P :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 AKKÓ IS OPEL! :lol: :lol: :) Ez már nem az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 ....Insiglia.... Agila elemeket vélsz benne felfedezni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts