Albert Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Képet! :lol: Igen! Pistával mi a fütykös van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Igen! Pistával mi a fütykös van? dónnó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Laaaaaaaaaaaaaanti itt a lehetőség.Sokkal olcsóbb lett :lol: :) :P :P :lol: Minden viccet félre téve,a téli felni szerintem sokkal jobban mutat rajta :lol: De így már lehet, hogy egy hétnél többet bírna.....nincs benne kihívás.... nekem nemtecc a télivel :o :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Rábippelek majd akkor Gabbenra, köszi :lol: felszereltségben ami nekem "kell" : - lufi a kormányba - első elektromos ablak - kp zár a többiről le tudok mondani... jobbakat nem nagyon találtam most... 1: elég hülyén néz ki. 2: Gabit kérdezd, mennyire elégedett a 2.0 8v dinamikájával. 3: Lehet hazai első forgalomba helyezésű, de nagyon csóresz felszereltség, igaz, az ára se magas. 4: drága, szerintem. 5: passz, kérem kapcsolja ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Turbós Kadett GSI 430ló...4x4...porse fékek...aztán jött 1 telo mért fikázátok Antival a hirdetésem :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Vktr jól megy a Vekid :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nehogy tegyél fel képeket... :lol: Dehát nem változott semmi,csak egy kicsit fényesebb fehér. :lol: Meg hát nincs is még összerakva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Dehát nem változott semmi,csak egy kicsit fényesebb fehér. :lol: Meg hát nincs is még összerakva. :lol: Persze....Cs-re raktál fel :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 dónnó... :lol: Szuper, hogy megbeszélitek ketten a dolgot, de nem kellene estleg bevonni a szállítót is ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Köszi István :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Vktr jól megy a Vekid :lol: Nem kell ez... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nem kell ez... :lol: :) b.sztátok neki és nem is szóltatok?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 b.sztátok neki és nem is szóltatok?? :P :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 b.sztátok neki és nem is szóltatok?? :lol: Nem kell neki b@szni, úgyis jól megy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 2: Gabit kérdezd, mennyire elégedett a 2.0 8v dinamikájával. Hát nem egy sportkocsi feeling, az biztos. Cserébe viszont kivisz a világból is :lol: Meg kell nézni a futóművet, ha az totál rendben van, akkor kicsit még kell alkudni az árból (légkondisokat is lehet kapni ilyen árban, igaz ez tényleg szép állapotban van), és jó vétel lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nem kell neki b@szni, úgyis jól megy... :lol: A nagycsippp meg a nyomaték... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 A nagycsippp meg a nyomaték... :lol: :lol: Ja, phase 1, 115LE... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Szuper, hogy megbeszélitek ketten a dolgot, de nem kellene estleg bevonni a szállítót is ? :lol: Annyit beszéltünk meg hogy valamikor ma beugrasz a cuccért és elhozod. Albival az anyagiakat már rendeztem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Annyit beszéltünk meg hogy valamikor ma beugrasz a cuccért és elhozod. Albival az anyagiakat már rendeztem. :lol: Ja de neki nem szóltál? Az f@sza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Ja de neki nem szóltál? Az f@sza Vele már tegnap PÜben megbeszéltük hogy megy érte... Legalábbis Én azthittem hogy megbeszéltük, ezekszerint nem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Ja de neki nem szóltál? Az f@sza Na megbeszéltem vele jövünk neki eggyel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Na megbeszéltem vele jövünk neki eggyel Oké... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nem kell ez... :lol: :) Mondjuk az enyém jobban, főleg hogy mosmár nem fúj ki. Az a turbolyuk az nagyon tré a tiéden de kisasoltam hogy úgy nyomod hogy csak fölötte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Tegnap Én is felraktam a téli kerekeket...1.5 centi mínusz :lol: Viszont cserébe kaptam 15LE és egy kis komfortot :) :P :lol: Én is.. 4év után megint van téli gumim :lol: Nálam meg + lett. nem minusz.. +3-4 centi hasmagasság :o (195/50 R15 ről 195/60 :P) És mondjuk tényleg kicsit komfortosabb lett nekem is.. kevésbé érezni az úthibákat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 ez milyen jo lenne már csak hát drága http://www.mobile24.hu/index.php?pid=detai...alled_from=list Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts