B_Csaba Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Neeeeeeeeeeeeeem...most öltözünk...visz valahova az asszony... :lol: :lol: Na az jóóóó :) Akkor jó szórakozást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Na az jóóóó :lol: Akkor jó szórakozást! köszi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 köszi... :) Lehet Iveco-hoz megyünk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Lehet Iveco-hoz megyünk... :lol: :lol: Nem hiszem hogy oda akar vinni, neki abban nemsok jó van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ilyen feltételek mellet nem kérem a cserét köszönöm :) GSI-t meg ha megtartom akkor csak locsolom bele a pénzt... most az miért jó? :lol: de azt már kb. ismered. Lehet sokba került eddig, és lehet kell rá költeni, de sacc/kb. ismered. Mellesleg azé nem sz@r a kocsim, csak kaka. Majd megjavul, de akkor már nem lesz ilyen csere akcióm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ez de kemény... http://velvet.hu/sztori/plaszt081113/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Boldog 30-1- et Anti, és legalább még kétszer ennyit. :P A 90.-nél pedig kapsz egy sziszegős tolókocsit, ha megélem én is :lol: :lol: :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ez de kemény... http://velvet.hu/sztori/plaszt081113/ Ez a nő ugynézki mint egy telefosott zokni :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 aztaqrva de nincs kedvem visszaolvasni azt a több száz oldalt amiről lemaradtam az utóbbi időben :lol: történt valami érdemleges, autóváltás, nősülés, miegyéb? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 aztaqrva de nincs kedvem visszaolvasni azt a több száz oldalt amiről lemaradtam az utóbbi időben :lol: történt valami érdemleges, autóváltás, nősülés, miegyéb? :) Legemlítésre méltóbb sztem az hogy Anti nagyon öreg lett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Legemlítésre méltóbb sztem az hogy Anti nagyon öreg lett. :lol: na mi fene betöltötte a 20-at? :lol: Lassan felnő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Hát akkor most már így utólag mivel 0:12 Bódog Szülcsinapcsit Antíííííííí :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Köszcsi... Húúú de telezabáltuk magunkat... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Így nagyon utólag is boldogat Anti!!!!!!! 30 elött mér nem veszed vissza A GSI-t hogy legyen még vmi izgi a gyerek elött :lol: :lol: :) nagy a válság esik a gsi-k ára Albertnak is boldog névnapt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 aztaqrva de nincs kedvem visszaolvasni azt a több száz oldalt amiről lemaradtam az utóbbi időben :lol: történt valami érdemleges, autóváltás, nősülés, miegyéb? :) Az attol függ mikor voltál erre utoljára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Demo, milyen keményen rajtol az a kis tigra :lol: stefán te meg mit csináltál 1-2 száz méterre lemaradva? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Öcsémmm.. genyó Posta megküldik a levelet hogy mennyivolt idén a biztosítás és hogy majd jövőre kedvezményesebb lesz.. de azt majd egy másik levélbe,,, :lol: nemigaz nem direkt szopatják a népet asszem lessz egy anyázós telefon hétfőn! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Öcsémmm.. genyó Posta megküldik a levelet hogy mennyivolt idén a biztosítás és hogy majd jövőre kedvezményesebb lesz.. de azt majd egy másik levélbe,,, :lol: nemigaz nem direkt szopatják a népet asszem lessz egy anyázós telefon hétfőn! Én múlt héten kötöttem át Allianz-ra,postás voltam én is. :) Nekem meg semmit sem küldtek még,úgyhogy ennyi volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Jóóóregggeeeet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 hol zabáltatok? :lol: Bódogat neked is Albi! nem esik annak a gsi-nek az ára amugy csak átírta a hirdetést :lol: Jóóóregggeeeet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Én múlt héten kötöttem át Allianz-ra,postás voltam én is. :) Nekem meg semmit sem küldtek még,úgyhogy ennyi volt. :lol: Na lehet azlessz , megyek megkötöm máshol és leszarom őket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Kinéztunk a bajnokok torájára vagy mi volt ez a Hungaroringen Lőttem néhány képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Nincs valami nagy élet ma... :lol: Tegnap esti állapota a gépnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 jobban jártál volna bontott zárhíddal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 jobban jártál volna bontott zárhíddal! merhogy? ezek is pontatlanok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts