B_Csaba Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Minden reggel az Árpád-hídon jövök át és azon gondolkozom melyik a rosszabb a motornak: a., ha egyesben hagyom és 1500-2000 körül tartva csorgok előre (ennél gyorsabban nem lehet menni) b., ha ráhuzom a kettest, de ilyenkor alapjárat közelben marad végig, sokszor berángat az alacsony forgulat miatt, néha pedig finoman rá is kuplungozok Inkább tartsd 1500-2000-en jobb az olajnyomásod, és ez a vízpumpánál is igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Inkább tartsd 1500-2000-en jobb az olajnyomásod, és ez a vízpumpánál is igaz. Tegnap én is átmentem, részemről kettes, max néha kuplung. Ha alapjáraton rángat kettesben akkor szar a kocsid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ezen én is mindig filózok a hungárián... ált. inkább hagyom elmenni az előttem levőt míg látom mennyit jutunk előre és akkor ha picit csak akkor egyesbe kuplung fel aztán nincs motorfék hanem üresbe rakom. Ha meg picit többet haladunk akkor 1-2 és motorfék. Kuplungolni szerintem nem jó mert csak csúsztatod és jobban használódik... Minden reggel az Árpád-hídon jövök át és azon gondolkozom melyik a rosszabb a motornak: a., ha egyesben hagyom és 1500-2000 körül tartva csorgok előre (ennél gyorsabban nem lehet menni) b., ha ráhuzom a kettest, de ilyenkor alapjárat közelben marad végig, sokszor berángat az alacsony forgulat miatt, néha pedig finoman rá is kuplungozok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Anti bazz....még egy év és hello :P :) :P :lol: :lol: :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Anti bazz....még egy év és hello :) :lol: :lol: Vazz, a harmincasok nevében kikérem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ezen én is mindig filózok a hungárián... El kell foglalnod magad közben (telefonálás, sminkelés, stb.) és akkor nem filózol ilyeneken :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 AKI EDDIG ALlIANZOS VOLT ....... hát jah, lassan már naponta beszélek a Tamással h sikerüljön valamit kötni de semmi jóval nem kecsegtet...majd jövőhéten hívom vissza megint,addigra hátha lesz vmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Bizony Anti, jövőre már a B oldal pörög, Isten éltessen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Jah hát igyekszem de ugye Albi pont elszenvedte ennek a kárát nemrég szóval... :lol: :P El kell foglalnod magad közben (telefonálás, sminkelés, stb.) és akkor nem filózol ilyeneken :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 egyes jelölt kettes jelölt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Vazz, a harmincasok nevében kikérem! :lol: Csatlakozom :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Jah hát igyekszem de ugye Albi pont elszenvedte ennek a kárát nemrég szóval... :lol: :) Egyszer előttem valami kisebb családi autóban egy kisgyerek figyelt a hátsó ablakból, aztán elkezdtem neki grimaszolni, meg nyelvet nyújtogatni és ő is elkezdte. Az anyja meg észrevette és jól leb@szta a gyereket, hogy ne mutogasson és leráncigálta a hátsó ablakból. Persze én meg mindenfelé néztem csak nem arra komoly arccal, ha esetleg a mami csekkolni akarná, hogy tényleg igazat mondott e a gyerek, hogy nem ő kezdte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Csatlakozom :lol: :lol: Nekem még van 2 évem, úgyhogy még egy darabig mondhatom, hogy vén faxok :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 kettes jelölt Megyek balcsira és szívesen meg is nézném neked, csak két baj van. 1. Túloldalon leszek 2. hiába nézem nem látom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Na befeketedett a nevem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 egyes jelölt kettes jelölt 1. Jól vagy drusza? 1.6-os moci ekkora dögbe? Akkor vegyél 1.4 nyolcszelep astrát, azzal költségekben is jobban jársz. Mellesleg qrva drága, és nagyon szerényen felszerelt. Még anyós lufi sincs benne. 2. Jobb az ára, csak kérdés, nincs-e buktató. Ha a futóműben lóg pár szilent, hamar kidobsz rá pár 10-est. KM állást gyanúsnak tartom egy ilyen korú autónál. (meg az idős tulaj szöveget is) Amúgy olvasgasd a B vectrás topikokat is, ha ilyeneken töröd a fejed! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Na befeketedett a nevem! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 2. Jobb az ára, csak kérdés, nincs-e buktató. Ha a futóműben lóg pár szilent, hamar kidobsz rá pár 10-est. KM állást gyanúsnak tartom egy ilyen korú autónál. (meg az idős tulaj szöveget is) a háttérben meg ottfigyel a fehér caravan hátsó toldattal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 a háttérben meg ottfigyel a fehér caravan hátsó toldattal :lol: csomi szárny + küszöb is van. Biztos a papa 2. autónak használta a vectrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 egyes jelölt ... Nekem ez nem kéne. Nem tetszik a használtauto.hu felirat az orrán... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Nekem ez nem kéne. Nem tetszik a használtauto.hu felirat az orrán... :) lőjjétekle lőjjétekle :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Na befeketedett a nevem! :lol: Csináld vissza. Amúgy kössz a helyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 lőjjétekle lőjjétekle :lol: :lol: Miva', rosszat álmodtál, legoninja? :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 hát jah, lassan már naponta beszélek a Tamással h sikerüljön valamit kötni de semmi jóval nem kecsegtet...majd jövőhéten hívom vissza megint,addigra hátha lesz vmi... De mééé mi a gáz a kis flottánkkal??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 köszi srácok a jókívánságokat...akkor ennek örömére a hátralevő 1 évben azért belehúznék kicsit... :lol: :) kéne építeni valami jó kis verdát végre... :P :P mielőtt betöltöm a 30-at... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts