Atommanó Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Hányszor volt komoly vevőm nekem is :D Aza komoly vevő aki el is viszi! ;) Szerintem meg aki ki is fizeti... :P :D
Atommanó Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Volt valami extra? :P Hát nem csak a színkódot tudta meg... :D ;)
mackosajt Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Hát nem csak a színkódot tudta meg... :D ;) :P :D :D
Xray Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Szerintem meg aki ki is fizeti... :P :D Nyilván pénz nélkül, nemviheti el :D Ha megpróbálná akkor ugy is megb@sznám a száját! :D ;)
Xray Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 De a vevőkben a legjobban azt utálom mikor már telefonon alkudozik, ha meg netán letéved,,,, ugyanazt elmondja hibának amit már én is elmondtam neki :D Szal eladni nem könnyű ;)
Vktr Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 De a vevőkben a legjobban azt utálom mikor már telefonon alkudozik, ha meg netán letéved,,,, ugyanazt elmondja hibának amit már én is elmondtam neki :D Szal eladni nem könnyű ;) Sztem venni nehezebb, mikor a tipo-t eladtuk, konkrétan a próba előtt nem indult be, a vevő segített betolni, de megvette :P (mondjuk kategóriájában makulátlan darab volt) Ez a Cali meg csak jól néz ki, de nem megy, automatával elég papás.
Xray Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Sztem venni nehezebb, mikor a tipo-t eladtuk, konkrétan a próba előtt nem indult be, a vevő segített betolni, de megvette :D (mondjuk kategóriájában makulátlan darab volt) Ez a Cali meg csak jól néz ki, de nem megy, automatával elég papás. Igaz ;) Amikor én vettem a GSI-t előtte vagy 10-15 embert felhívtam... párat meg is néztem de.... :P Végül a Düdü lett :D
Racce Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Hát persze...mert akkor még legalább lehet kézizni kanyarokban... :D ;) :P :D :D
Lacee Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 csak példának szántam a calit, de észre sem vettem h automaca...az már igy nem pálya nem baj ha nem olyan erős mint a gsi csak ne legyen 1.0 suzuki azért! Sztem venni nehezebb, mikor a tipo-t eladtuk, konkrétan a próba előtt nem indult be, a vevő segített betolni, de megvette :D (mondjuk kategóriájában makulátlan darab volt) Ez a Cali meg csak jól néz ki, de nem megy, automatával elég papás.
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 De a vevőkben a legjobban azt utálom mikor már telefonon alkudozik... Talán utálatos dolog, de én a pirosnál az első telefonos beszélgetés első 2 percében 70e-el olcsóbban indultam mint a kiírási ár. Az igazsághoz pedig még hozzátartozik, hogy ha tartja az eredeti árat, akkor el sem megyek megnézni. Egy másikat meg azért hagytam ott, mert 20e-re húzta a száját. Azóta is árulja még. Biztos megérte kötni az ebet a karóhoz. :D Igazából vannak, akik belekalkulálják az árba az alkut és van aki nem. Ez utóbbiaknak lehet hogy rosszul esik, de ilyen a piac.
Albert Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Bibibíí megbűntetett ma a rendőrbácsiiii mer telefonáltam :D
Stefan Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Bibibíí megbűntetett ma a rendőrbácsiiii mer telefonáltam ;) Bibíí, mi meg nem sz*runk a perem alá! :D
Atommanó Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Bibíí, mi meg nem sz*runk a perem alá! :D Tudjuk...ti a nappali közepén a szőnyegre sz@rtok... ;) :P
Stefan Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Tudjuk...ti a nappali közepén a szőnyegre sz@rtok... :D ;) Nincs is nappalink :P
Lacee Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Dini, az önindító nem jó az enyémhez amit adtál... a kormánymű pedig nem lett kicserélve végül, Patyi szerint nem az a ludas. Majd rád csörgök még... Néha alig indul be a dög csak 3-adjára, elvileg nem az önindító nem az akksi nem a generátor, Laci befecsire tippelt... fas*za... :D
Zsoltee Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Tudjuk...ti a nappali közepén a szőnyegre sz@rtok... :D ;) és teletűzdelik fogpiszkálókkal és bejelentik a polgármesteri hivatalnál hogy már 1 sündisznóval többen laknak abban a házban. :P
redline Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Dini, az önindító nem jó az enyémhez amit adtál... a kormánymű pedig nem lett kicserélve végül, Patyi szerint nem az a ludas. Majd rád csörgök még... Néha alig indul be a dög csak 3-adjára, elvileg nem az önindító nem az akksi nem a generátor, Laci befecsire tippelt... fas*za... :D amikor februárban beültem a jéghideg földalatti garázsban 2 hét után az autóba, beindítottam, pöccintettem egy leheletnyi a gázpedálon majd hazakarcoltam gond nélkül ;)
Lacee Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 jó hát nekem is "csak" 2 hónapja csinálja ... :D neked is fogja majd nyugodj meg ;) amikor februárban beültem a jéghideg földalatti garázsban 2 hét után az autóba, beindítottam, pöccintettem egy leheletnyi a gázpedálon majd hazakarcoltam gond nélkül :P
Vktr Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 2 dolog: 1: Csergő webshop 2: A bécsi úton a szerviz már csergő szerviz, tudok intézni 10% kedvezményt a munkadíjból, ami 6000 Ft/óra. (tudom, hogy van olcsóbb, meg minden, csak szóltam)
Atommanó Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 1: Csergő webshop Esik a tőzsde erősen... :D ;) :P :D
rtomi Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Tegnap láttam Dorogon egy OPC D Corsát tetőcsomival és fagerendákkal a tetején. :D Annyira gyors volt,hogy lefotózni sem tudtam. ;)
Laci4 Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Bibibíí megbűntetett ma a rendőrbácsiiii mer telefonáltam ;) Mennyire? Pont kiszúrt a mocsi? Engem is.. de nem a rendőr, és nem a telefonálásért.. Már egy ideje nézegetem, és filozok a gumivételen, de amíg az ABS nincs megcsinázva, nem igazán akartam.. Most úgy látom, kicsit gyorsabbra kell vennem a figurát... (Még jó,hogy amúgy is már kukásak ezek a gumik.. igy nem b..ta fel nagyon az agyam.. és legalább kiderűlt, jó a pótkerekem is :P igaz, 185/55. mindjárt ki is számolom mennyi az eltérés 150/50 hez képest :S) Cserélt már valaki ABS fogas gyűrűt vagy mit? Asszem anno Demotól kaptam egyet, de még nem lett kicserélve.. gondoltam, majd lengó-rugóval együtt.. csak az marha sok "kedv" :D Ákos(Uhuhu)(vagy más..) szerinted megoldható csak a gyűrű cseréje? (féltengely külső része, a kerékagy felöli végén lévő fogas gyűrű.. (báz.. pedig valahol mintha lett róla képem..) Vagy rá..tam, és csak komplette.. féltengely...
Lanti Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 te is érzed, akkor hogy ez a gumi tényleg odalehet már egy éve :D ;) :P
coupe Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Laci,cseréld ki féltengellyel együtt...Sokkal egyszerűbb,és Dinynek biztos van jó féltengelye :D
Recommended Posts