Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hányszor volt komoly vevőm nekem is :D Aza komoly vevő aki el is viszi! ;) Szerintem meg aki ki is fizeti... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Volt valami extra? :P Hát nem csak a színkódot tudta meg... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hát nem csak a színkódot tudta meg... :D ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Szerintem meg aki ki is fizeti... :P :D Nyilván pénz nélkül, nemviheti el :D Ha megpróbálná akkor ugy is megb@sznám a száját! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 De a vevőkben a legjobban azt utálom mikor már telefonon alkudozik, ha meg netán letéved,,,, ugyanazt elmondja hibának amit már én is elmondtam neki :D Szal eladni nem könnyű ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 De a vevőkben a legjobban azt utálom mikor már telefonon alkudozik, ha meg netán letéved,,,, ugyanazt elmondja hibának amit már én is elmondtam neki :D Szal eladni nem könnyű ;) Sztem venni nehezebb, mikor a tipo-t eladtuk, konkrétan a próba előtt nem indult be, a vevő segített betolni, de megvette :P (mondjuk kategóriájában makulátlan darab volt) Ez a Cali meg csak jól néz ki, de nem megy, automatával elég papás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Sztem venni nehezebb, mikor a tipo-t eladtuk, konkrétan a próba előtt nem indult be, a vevő segített betolni, de megvette :D (mondjuk kategóriájában makulátlan darab volt) Ez a Cali meg csak jól néz ki, de nem megy, automatával elég papás. Igaz ;) Amikor én vettem a GSI-t előtte vagy 10-15 embert felhívtam... párat meg is néztem de.... :P Végül a Düdü lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hát persze...mert akkor még legalább lehet kézizni kanyarokban... :D ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 csak példának szántam a calit, de észre sem vettem h automaca...az már igy nem pálya nem baj ha nem olyan erős mint a gsi csak ne legyen 1.0 suzuki azért! Sztem venni nehezebb, mikor a tipo-t eladtuk, konkrétan a próba előtt nem indult be, a vevő segített betolni, de megvette :D (mondjuk kategóriájában makulátlan darab volt) Ez a Cali meg csak jól néz ki, de nem megy, automatával elég papás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 De a vevőkben a legjobban azt utálom mikor már telefonon alkudozik... Talán utálatos dolog, de én a pirosnál az első telefonos beszélgetés első 2 percében 70e-el olcsóbban indultam mint a kiírási ár. Az igazsághoz pedig még hozzátartozik, hogy ha tartja az eredeti árat, akkor el sem megyek megnézni. Egy másikat meg azért hagytam ott, mert 20e-re húzta a száját. Azóta is árulja még. Biztos megérte kötni az ebet a karóhoz. :D Igazából vannak, akik belekalkulálják az árba az alkut és van aki nem. Ez utóbbiaknak lehet hogy rosszul esik, de ilyen a piac. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Bibibíí megbűntetett ma a rendőrbácsiiii mer telefonáltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Bibibíí megbűntetett ma a rendőrbácsiiii mer telefonáltam ;) Bibíí, mi meg nem sz*runk a perem alá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Bibíí, mi meg nem sz*runk a perem alá! :D Tudjuk...ti a nappali közepén a szőnyegre sz@rtok... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Tudjuk...ti a nappali közepén a szőnyegre sz@rtok... :D ;) Nincs is nappalink :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Dini, az önindító nem jó az enyémhez amit adtál... a kormánymű pedig nem lett kicserélve végül, Patyi szerint nem az a ludas. Majd rád csörgök még... Néha alig indul be a dög csak 3-adjára, elvileg nem az önindító nem az akksi nem a generátor, Laci befecsire tippelt... fas*za... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Tudjuk...ti a nappali közepén a szőnyegre sz@rtok... :D ;) és teletűzdelik fogpiszkálókkal és bejelentik a polgármesteri hivatalnál hogy már 1 sündisznóval többen laknak abban a házban. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Dini, az önindító nem jó az enyémhez amit adtál... a kormánymű pedig nem lett kicserélve végül, Patyi szerint nem az a ludas. Majd rád csörgök még... Néha alig indul be a dög csak 3-adjára, elvileg nem az önindító nem az akksi nem a generátor, Laci befecsire tippelt... fas*za... :D amikor februárban beültem a jéghideg földalatti garázsban 2 hét után az autóba, beindítottam, pöccintettem egy leheletnyi a gázpedálon majd hazakarcoltam gond nélkül ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 jó hát nekem is "csak" 2 hónapja csinálja ... :D neked is fogja majd nyugodj meg ;) amikor februárban beültem a jéghideg földalatti garázsban 2 hét után az autóba, beindítottam, pöccintettem egy leheletnyi a gázpedálon majd hazakarcoltam gond nélkül :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 2 dolog: 1: Csergő webshop 2: A bécsi úton a szerviz már csergő szerviz, tudok intézni 10% kedvezményt a munkadíjból, ami 6000 Ft/óra. (tudom, hogy van olcsóbb, meg minden, csak szóltam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 1: Csergő webshop Esik a tőzsde erősen... :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Tegnap láttam Dorogon egy OPC D Corsát tetőcsomival és fagerendákkal a tetején. :D Annyira gyors volt,hogy lefotózni sem tudtam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Bibibíí megbűntetett ma a rendőrbácsiiii mer telefonáltam ;) Mennyire? Pont kiszúrt a mocsi? Engem is.. de nem a rendőr, és nem a telefonálásért.. Már egy ideje nézegetem, és filozok a gumivételen, de amíg az ABS nincs megcsinázva, nem igazán akartam.. Most úgy látom, kicsit gyorsabbra kell vennem a figurát... (Még jó,hogy amúgy is már kukásak ezek a gumik.. igy nem b..ta fel nagyon az agyam.. és legalább kiderűlt, jó a pótkerekem is :P igaz, 185/55. mindjárt ki is számolom mennyi az eltérés 150/50 hez képest :S) Cserélt már valaki ABS fogas gyűrűt vagy mit? Asszem anno Demotól kaptam egyet, de még nem lett kicserélve.. gondoltam, majd lengó-rugóval együtt.. csak az marha sok "kedv" :D Ákos(Uhuhu)(vagy más..) szerinted megoldható csak a gyűrű cseréje? (féltengely külső része, a kerékagy felöli végén lévő fogas gyűrű.. (báz.. pedig valahol mintha lett róla képem..) Vagy rá..tam, és csak komplette.. féltengely... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ez a gumi már úgy is cserés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 te is érzed, akkor hogy ez a gumi tényleg odalehet már egy éve :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Laci,cseréld ki féltengellyel együtt...Sokkal egyszerűbb,és Dinynek biztos van jó féltengelye :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts