Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
jól átrendeztük a budit, a zöldségest...a vasoszlopot,az órámat és a gyűrűmet :D ;) :P

:D :D VIGYÁZZ REPÜLŐŐŐ ARMANI ÓRAÜVEG!!!! :D :D :P

Elküldve
jól átrendeztük a budit, a zöldségest...a vasoszlopot,az órámat és a gyűrűmet ;) :P :D

Megint én voltam a legszolídabb. Nem kötekedtem, nem törtem össze senkit és semmit és mégis jól éreztem magam :D

Elküldve
Megint én voltam a legszolídabb. Nem kötekedtem, nem törtem össze senkit és semmit és mégis jól éreztem magam :D

Te sunáztál, mert neked hivatalból szabad! ;) :P

Elküldve

nézdd,szerintem ez jobb is így ;)

Elküldve

hívott a srác aki tegnap megnézte a gsi-t.

azt mondta az enyém tetszik neki a legjobban és ha elmegyünk próbakörre és még mindig jó akkor elvinné. lehet a 7végén már.

900ért vinné plusz ha akarja a hifit az egy 100-as. ( fejegység nélkül! - kvázi ezen keresek is még.)

na most akkor ha véletlenül tényleg elvinné akkor mit vegyek?

de most viccet félretéve... ?!

1 millió lesz az álomhatár.

Elküldve
hívott a srác aki tegnap megnézte a gsi-t.

azt mondta az enyém tetszik neki a legjobban és ha elmegyünk próbakörre és még mindig jó akkor elvinné. lehet a 7végén már.

900ért vinné plusz ha akarja a hifit az egy 100-as. ( fejegység nélkül! - kvázi ezen keresek is még.)

na most akkor ha véletlenül tényleg elvinné akkor mit vegyek?

de most viccet félretéve... ?!

1 millió lesz az álomhatár.

:D

És mit vennél helyette ? ;)

Elküldve

hogy hogy mit? azt hittem ez egyértelmű

Manta vagy Calibra ;)

há nemtom ... g astra ennyiért nem nagyon van.

c corsa sincs ennyiért...

bármi ötlet?

most akkó hondázzak vagy mi? :D

gyűjtögetni/buszozni fél évig nem szeretnék.

:P

És mit vennél helyette ? :D

Elküldve

nem látok reális esélyt rá hogy egy GSI-ből autót lehet faragni 600e Ft-ból, sajna ... sőt.

... ráadásul csömörből vödörbe...

muszáj lemondanom a lóerő egy részéről vagy valamiről... ;)

Elküldve
....nem látok reális esélyt rá hogy egy GSI-ből autót lehet faragni 600e Ft-ból, sajna ... sőt.

... ráadásul csömörből vödörbe....

Alkudj rááá a fehér csapásmérőre 600ba :D

Elküldve

Te kibírnád fél évig mondjuk autó nélkül? buszoznál ?

vagy skacok Ti? ez csak nekem ilyen nagy gond vagy nektek is csak épp leplezitek ;)

inkább gyüjtöges/buszozz mintsem megint beleugrasz valamibe kapkodva :D
Elküldve
Te kibírnád fél évig mondjuk autó nélkül? buszoznál ?

vagy skacok Ti? ez csak nekem ilyen nagy gond vagy nektek is csak épp leplezitek :D

Én speciel busszal tuti eltévednék...

Elküldve

ja oszt' jövőhéten felcsavarodok egy fára mert nem bírom kézben tartani a lóerőket :D

Alkudj rááá a fehér csapásmérőre 600ba ;)
Elküldve
ja oszt' jövőhéten felcsavarodok egy fára mert nem bírom kézben tartani a lóerőket :D

hát azokat a lóerőket ami abba van azokat tuti meg fogod bírni tartani.... :D ;) :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.