Racce Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 nabazdmeg :D :D ahogy mondtad,tényleg szívni fogja a vérünket ez a sok retek itt ;) :P :D
Albert Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 nabazdmeg :D :D ahogy mondtad,tényleg szívni fogja a vérünket ez a sok retek itt ;) :P :D Amit persze ha nem akarnánk nem tennénk fel képet meg meg se szólalnánk
yooccoo Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 pfeeejjj, mecsoda buláj lehetett ott ;) Anti: nincs itt a vidéki gyerek, oszt má mingyá úgy érzed, te vagy a humor herót? :D
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 pfeeejjj, mecsoda buláj lehetett ott :P Anti: nincs itt a vidéki gyerek, oszt má mingyá úgy érzed, te vagy a humor herót? :D Na mivan köcsög neked meg ki osztott lapot!????? ;)
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Amit persze ha nem akarnánk nem tennénk fel képet meg meg se szólalnánk na ígyvan csak az iylenek is mint ez a Yocoo had örüljön mert lassan akkora arca van hogy saját magával sem áll szóba! :P :D ;)
yooccoo Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 na ígyvan csak az iylenek is mint ez a Yocoo had örüljön mert lassan akkora arca van hogy saját magával sem áll szóba! :D :D ;) gondolod, hogy tényleg érdekel? :P
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 azé kulturálóggyá mán :D Azé neked viszked a szád folyton ha okosat nemtudsz mondani hülyeséget meg neírj! ;)
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Ne öljétek egymást :D Ez csak vérszívás! Mindíg jár a szája de hogy lehönne és inna velünk ahhoz túl papucs érted! ;)
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 gondolod, hogy tényleg érdekel? :D Egyszer felmegyek megint Lurdy -hoz remélem kijössz akkor és szánok rád egy kis időt! ;)
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Egyszer felmegyek megint Lurdy -hoz remélem kijössz akkor és szánok rád egy kis időt! :D Kecskeméten lehet bizonyítani, hogy ki bírja jobban az itókát ;)
Stefan Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Egyszer felmegyek megint Lurdy -hoz remélem kijössz akkor és szánok rád egy kis időt! ;) Hajjajj... :D
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Ez nagyon nagy! ;) Meg ezis... :D 2es után 1es... :P
Sonique Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Ez nagyon nagy! ;) Meg ezis... :D 2es után 1es... :P hat az a csaj ... qrva jo ... ahogy parázik de jol megy a kis fiat bazz milyet lassulhatott a honda ... gyorsabban allt meg mint ahogy elindult ... pedig az sem volt rossz
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 hat az a csaj ... qrva jo ... ahogy parázik de jol megy a kis fiat bazz milyet lassulhatott a honda ... gyorsabban allt meg mint ahogy elindult ... pedig az sem volt rossz Az volt a legjobb amikor aztmondja a csaj hogy: "hmm, gondolkozom, a Subaru mintha jobban ment volna..." :D ;) :P
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Kecskeméten lehet bizonyítani, hogy ki bírja jobban az itókát ;) :P Én már most hétvégén is bizonyítottam hogy 2 sörtől nem megyek még az asztal alá.... de 12 -től sem! :D :D
Racce Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 :D Én már most hétvégén is bizonyítottam hogy 2 sörtől nem megyek még az asztal alá.... de 12 -től sem! :D :P asszem én sem :D ;) :D
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 asszem én sem :D ;) :P :D Ez ígyvan :D hallod ha pihenünk egy órát még rátudttunk volna fejelni :D :D :D de akkor hétfőn mentek csak haza! :D :P
Racce Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 :P Ez ígyvan :D hallod ha pihenünk egy órát még rátudttunk volna fejelni :D :D :D de akkor hétfőn mentek csak haza! :D :D jajajajajjaaa :D simánszki! bár én mivel tisztulnak az emlékek egy dupla viszkivel jobb vagyok,mint ti,az csinált meg nagyon azthiszem..... ;) :P
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 jajajajajjaaa :D simánszki! bár én mivel tisztulnak az emlékek egy dupla viszkivel jobb vagyok,mint ti,az csinált meg nagyon azthiszem..... ;) :P én 5 után nemszámoltam :D :D :D De nekem is nagyon betett a pia! :D
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Olyan is írhat, aki nem iszik alkoholt :D:D:D:D
Recommended Posts