opel16v Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 ...és tudnám még folytatni... :D :P :D :D Hogy a márkánál maradjunk :D http://www.automobilesreview.com/gallery/o...burgring-02.jpg http://www.automobilesreview.com/gallery/o...burgring-03.jpg http://xray78.extra.hu/kepek/buli2.JPG Szép pár! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Szép pár! :D Amúgy volt olyan hogy ráraktam a karomat Robira mintha átölelném és szerintem azt is lefényképezted Laci de nembiztos ;) Ha már kiscsaj nem tapadt rám a discoban akkor már maradt Racce :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 ...Ha már kiscsaj nem tapadt rám a discoban akkor már maradt Racce :D Na ha ezt Jocco meg Stefááááánk meglátja, lesz sírás rívás... ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Na ha ezt Jocco meg Stefááááánk meglátja, lesz sírás rívás... :P :D :D Ezt nem értem ;) Dzsoni! Te micsinálsz? Mi ez az XE cső vétel meg F Astra tolatókapcsoló keresés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Ezt nem értem :D Sebaj... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Na ha ezt Jocco meg Stefááááánk meglátja, lesz sírás rívás... ;) :P :D Szegény Stefán, kilesz készülve az irigységtől! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Azért én lassan csak elgondolkoznék a helyedben, hogy ki lehet a gyereked apja... :D ;) :P Az anyja biztos! de lehet Yoco is aztmondja majd hogy: köszönj minden férfinek mert hát kitudja ki az apukád :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Na ha ezt Jocco meg Stefááááánk meglátja, lesz sírás rívás... :P :D :D Tudod ezzel az a baj, hogy majd jönnek arcosokodnának, de ha szólmnék nekik,hogy na öcsém gyertek bevetés és inni kell mindegyik nyulbéla lenne , szal igazából....sztem jobb ha bőrvan a fogukon :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 http://xray78.extra.hu/kepek/buli1.JPG Racce itt még azt hitte h valami jó nővel volt az éjszaka http://xray78.extra.hu/kepek/buli2.JPG Itt már rájött h nem jó nővel volt,de a tekintetéből ítélve Albert is bejött neki - aminek ő nagyon örül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Racce itt még azt hitte h valami jó nővel volt az éjszaka Itt már rájött h nem jó nővel volt,de a tekintetéből ítélve Albert is bejött neki - aminek ő nagyon örül :D Egyet sajnálnék a helyetekben , hogy lemaradttatoka s zombat estéről mert iszonyat jót buliztunk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Itt már rájött h nem jó nővel volt,de a tekintetéből ítélve Albert is bejött neki - aminek ő nagyon örül :D És az is tisztán látszik, hogy Albert is megkapta amit akart... ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Kicsit már el volt tévedve, amikor ezt mondta ? ;):D:D:D Eltévedve nem , de hogy seggrészegek voltunk az tuti ugyhogy lehet én emlékszem rosszul! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Egyet sajnálnék a helyetekben , hogy lemaradttatoka s zombat estéről mert iszonyat jót buliztunk! ;) moderátorként annyira figyelmesen fórumozok h nekem a paksi látogatás is kimaradt :D pedig már sokszor el akartam menni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 És az is tisztán látszik, hogy Albert is megkapta amit akart... :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 moderátorként annyira figyelmesen fórumozok h nekem a paksi látogatás is kimaradt :D pedig már sokszor el akartam menni ;) Lessz még rá lehetőség erőművet bámészkodni! :P Akkor megint szólunk Raccénak meg Albertnek hogy bulivan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Lessz még rá lehetőség erőművet bámészkodni! ;) Akkor megint szólunk Raccénak meg Albertnek hogy bulivan! :P a képek alapján attól félek h náluk rendszeresen lesznek bulik csak lehet h téged kihagynak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 na ittmár kurv@jól áltunk aztsemtuddatm holvagyok! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Azért a többi piszkos részletre nem lennénk kiváncsiak...mit is csináltak a srácok ott a heverőn... :D :D Amúgy rögtön eszembe jutott a "Férj és férj" című film... :D ;) :P :D jaja nekem is,téényleg veheheheee :D phhúú,nagyon kemény egy este volt.....vadásztuk a madarakat Xray-el,az ujjatlantrikós gyerek volt a legkeményebb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 :D ;) jaja nekem is,téényleg veheheheee :D phhúú,nagyon kemény egy este volt.....vadásztuk a madarakat Xray-el,az ujjatlantrikós gyerek volt a legkeményebb :P Kimentünk Raccéval,,, kicsit levegőzni amég Albi csajozott bent,,,,, jött a helyi terminátor trikóba,,,, dinyévala hóna alatt...... nyomta ott a férfinemiszerv@gyereket ... megindultunk Raccéval befele mi is dinnyékkel .... a keménycsávó: álljatok félre álljatok félre..... :P :D :D Pedíg mi békés tekinetttel mentünk befelé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Racce itt még azt hitte h valami jó nővel volt az éjszaka Itt már rájött h nem jó nővel volt,de a tekintetéből ítélve Albert is bejött neki - aminek ő nagyon örül :D :D ;) :P :D szííídkialukamat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 na ilyen egy általam készített BRÚSZ VILLISZ cigi..... :D ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 http://kepfeltoltes.hu/081110/K_p012_www.k...ltoltes.hu_.jpg na ilyen egy általam készített BRÚSZ VILLISZ cigi..... :D ;) :P :P Tudod mivolt a legszarabb.... az hogy nemtudttam így elszívni! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 :D Aki szerint buznyákok vagyunk azok csak irigykednek ha poén hanem ;) Tényleg nem sokan jelentkeztünk eddig Kecsó évzáróra. Milenne ha oda is lemennénk bűntetni egyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Aki szerint buznyákok vagyunk azok csak irigykednek ha poén hanem ;) Tényleg nem sokan jelentkeztünk eddig Kecsó évzáróra. Milenne ha oda is lemennénk bűntetni egyet? Ott is bekéne rugni ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Egy kicsit megfogott ez a hely....már régen kiszúrtam,de most végre sikerült meg is állnom ott... még most is borsódzik a hátam....ha nézem ezeket a képeket.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts