Xray Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 na persze :D Csabi, azért annyira mégsem szép igaz?? ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Minden autó fehérben a legszebb. :D Ez azért túlzás. Van olyan autó, aminek különösen jól áll a fehér szín ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 ...és tudnám még folytatni... :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 ...és tudnám még folytatni... :D ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Végül is...az ember színe is fehér... :D ;) :P de ebbe azért ne follyunk bele jobban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 ...és tudnám még folytatni... ;) :P :D :D Ugye tudod, hogy a te kocsid sárga? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Végül is...az ember színe is fehér... :D ;) :P de ebbe azért ne follyunk bele jobban... :D Hát ebbe nenagyon mert az original HUNOK azok biza barnák voltak :D Na nem a rétinégerekre gondolok! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Ugye tudod, hogy a te kocsid sárga? :D Kusss...az alapozó fehér... ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Kusss...az alapozó fehér... :D ;) :P kaparjuk le addig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Hát ebbe nenagyon mert az original HUNOK azok biza barnák voltak :D Na nem a rétinégerekre gondolok! :D ;) Mi próbáltunk asszimilálódni... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 kaparjuk le addig? Addig??? Addig nem várok... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 majd szólunk a suzukit kaparászónak. ööö... mellesleg abból lett valami? vagy semmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Na asszem én most megyek rápihenek a tegnap estére bazi zuzós volt! :D :D na felteszem még is ide! ;) :P Ma reggel Albert ahogy kinyitotta a csipákat már is flesselt! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Azért a többi piszkos részletre nem lennénk kiváncsiak...mit is csináltak a srácok ott a heverőn... :P :D Amúgy rögtön eszembe jutott a "Férj és férj" című film... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Azért a többi piszkos részletre nem lennénk kiváncsiak...mit is csináltak a srácok ott a heverőn... :D :D Amúgy rögtön eszembe jutott a "Férj és férj" című film... :D ;) Hát azt énsemtudom micsináltak mert én is segg részeg voltam :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Hát azt énsemtudom micsináltak mert én is segg részeg voltam :D ;) :P Kitekerték egymásnak...de semmi buzulás... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Kitekerték egymásnak...de semmi buzulás... :D ;) Így van! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Minden esetre Albert ilyet szót: B@zmeg X ahhoz képest hogy vidéki vagy kurvajólbírod a piát! :D ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Minden esetre Albert ilyet szót: B@zmeg X ahhoz képest hogy vidéki vagy kurvajólbírod a piát! :D ;) :P :D :D Kicsit már el volt tévedve, amikor ezt mondta ? :D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Amúgy rögtön eszembe jutott a "Férj és férj" című film... :D ;) biztos a Detti huga nézte és te csak hallottad, mi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Így van! :D ;) :P kölcsönös szívesség? pfőjjj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 biztos a Detti huga nézte és te csak hallottad, mi? :D Azért én lassan csak elgondolkoznék a helyedben, hogy ki lehet a gyereked apja... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Dini! Mennyiért vesztegetsz egy váltó tolatókapcsolót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 ez így van mi most hoztuk haza Dinyét és nekem nagyn bejön a tükörsima csillogó fehér színe. Nocsak nocsak azonnal képeket!!!!! Kicsit már el volt tévedve, amikor ezt mondta ? :D:D:D:D Nemnem ezt reggel mondtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Az Isten megteremtette az embert, és a benne lévő szervek, anyagok elkezdtek vitatkozni azon, hogy ki legyen a főnök. Agy: Én gondolkodom helyetettek.Én leszek a főnök! Szem: Én látok mindent.Én leszek a főnök! Gyomor: Én táplálak titeket.Én leszek a főnök! Láb: Én hordlak titeket.Én leszek a főnök! Szar: Én leszek a főnök! A többiek nevettek, mire Így szólt a szar:Nevessetek csak! És 2 hétig nem jött ki! Az agy gondolkodása megállt! A szem elhomályosult! A gyomor megfájdult! A láb belegörnyedt! Így a szar lett a főnök! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts