mélykék76 Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ez viszont érdekes : http://sportgeza.hu/sport/2008/11/06/savolyi_ingatlanok/ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ez viszont érdekes : http://sportgeza.hu/sport/2008/11/06/savolyi_ingatlanok/ :D jó hosszú egyenes...lessz ott raccsing is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Remélem megoldódott az indítási problémáim, mert az elosztót leszedtem és kitakarítottam, az egész csupa pára volt. A réz érintkezőket megpucoltam, megcsiszoltam, de szerintem csereérett az elosztó és a rotor (ezekből gyárit vegyek vagy jó az utángyártott is?). Találtam benne törött műanyag darabokat amit nem toom micsoda :D Elosztófedélből bőven jó az utángyártott, de rotorból vehetsz nyugodtan Boscht, mert nem drága. Én is így szoktam venni őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ÉS MILYEN KIB@SZOTT UNALAMAAAAAASSSS nem én linkeltem a képet nem rám kell haragudni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ÉS MILYEN KIB@SZOTT UNALAMAAAAAASSSS Te gyüszöl szombaton emberpalánta??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 18éven felülieknek:D Akkor mé te linkeled ha 18+ os! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Na kb szombaton ígyfog kijönni az erőműből a csapat! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 http://vicceskepek.hu/kepek/vicces_funny_002797.jpg Na kb szombaton ígyfog kijönni az erőműből a csapat! ;) :P :D Akkor még jó, hogy nem megyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Akkor még jó, hogy nem megyek. :D ááá majrésok nemjöhetnek csak is kemény csávok meg csajok! ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Elosztófedélből bőven jó az utángyártott, de rotorból vehetsz nyugodtan Boscht, mert nem drága. Én is így szoktam venni őket. Köszi Demó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 http://vicceskepek.hu/kepek/vicces_funny_002797.jpg Na kb szombaton ígyfog kijönni az erőműből a csapat! :D ;) :P Akkor valki jobban fog kinézni :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Elosztófedélből bőven jó az utángyártott, de rotorból vehetsz nyugodtan Boscht, mert nem drága. Én is így szoktam venni őket. Demó! Mitől párásodhat az elosztó fedél, a lecsapódás gátló gumijától. Elvileg az jó volt nekem, csak szútykos, de le ganajoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Demó! Mitől párásodhat az elosztó fedél, a lecsapódás gátló gumijától. Elvileg az jó volt nekem, csak szútykos, de le ganajoltam. Szerintem, ha jó a tömítés, a helyén van és oda is való, akkor nem párásodhat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Szerintem, ha jó a tömítés, a helyén van és oda is való, akkor nem párásodhat! Mert mikor motrot mosok akkor se indul, csak ha kiszárad :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Mert mikor motrot mosok akkor se indul, csak ha kiszárad :D ;) :P Igen, de mondjuk nem jó dolog motort mosni ezeken! Én nem csináltam még soha! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Én nem csináltam még soha! csatlakozom, és én is ezt vallom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Igen, de mondjuk nem jó dolog motort mosni ezeken! Én nem csináltam még soha! Amikor az olajhűtő csövemet eldarált a szervó tárcsa akkor kénytelen voltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Szerintem, ha jó a tömítés, a helyén van és oda is való és az elosztó sincs elrepedve, akkor nem párásodhat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Pííísta ideless egy commersz bor! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Igen, de mondjuk nem jó dolog motort mosni ezeken! Én nem csináltam még soha! Nemossad Le! Szeretem, ha egy kicsit piszkos a motor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 bassza meg az a rendőr aki azt méri mennyivel közelítem meg a sineket....amikor átmentem rajtuk akkor voltam 50-nél...egyetlen reményem h az elöttemlevőt kapták le és engem csak akkor láttak mikor már átértem....3 lábú lézeres volt...most várhatom a levelt...az egyik cimbora 3 hónapra rá kapta meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 pls help... ez alapján meddig érvényes a műszakim? Megkéne adnom, de nincs itthon se a kocsi se a forgalmi, csak a rendszámtábla és a neten semmi infót nem találtam erről, pontosan meg nem emlékszem mikor vizsgázott... :D Itt egy kép volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 bassza meg az a rendőr aki azt méri mennyivel közelítem meg a sineket....amikor átmentem rajtuk akkor voltam 50-nél...egyetlen reményem h az elöttemlevőt kapták le és engem csak akkor láttak mikor már átértem....3 lábú lézeres volt...most várhatom a levelt...az egyik cimbora 3 hónapra rá kapta meg :D Mostanság egyre több új helyen méricskélnek... Egér úton aki szokott néha közlekedni, város felé a második vasúti felüljáró tövéből is szoktak mostanság lőni, csak utsó pillanatban észrevehetőek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 pls help... ez alapján meddig érvényes a műszakim? Megkéne adnom, de nincs itthon se a kocsi se a forgalmi, csak a rendszámtábla és a neten semmi infót nem találtam erről, pontosan meg nem emlékszem mikor vizsgázott... :D 2010 Május Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts