Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Remélem megoldódott az indítási problémáim, mert az elosztót leszedtem és kitakarítottam, az egész csupa pára volt.

A réz érintkezőket megpucoltam, megcsiszoltam, de szerintem csereérett az elosztó és a rotor (ezekből gyárit vegyek vagy jó az utángyártott is?).

Találtam benne törött műanyag darabokat amit nem toom micsoda :D

Elosztófedélből bőven jó az utángyártott, de rotorból vehetsz nyugodtan Boscht, mert nem drága.

Én is így szoktam venni őket.

Elküldve
Elosztófedélből bőven jó az utángyártott, de rotorból vehetsz nyugodtan Boscht, mert nem drága.

Én is így szoktam venni őket.

Demó!

Mitől párásodhat az elosztó fedél, a lecsapódás gátló gumijától. Elvileg az jó volt nekem, csak szútykos, de le ganajoltam.

Elküldve
Demó!

Mitől párásodhat az elosztó fedél, a lecsapódás gátló gumijától. Elvileg az jó volt nekem, csak szútykos, de le ganajoltam.

Szerintem, ha jó a tömítés, a helyén van és oda is való, akkor nem párásodhat!

Elküldve
Mert mikor motrot mosok akkor se indul, csak ha kiszárad :D ;) :P

Igen, de mondjuk nem jó dolog motort mosni ezeken!

Én nem csináltam még soha!

Elküldve

bassza meg az a rendőr aki azt méri mennyivel közelítem meg a sineket....amikor átmentem rajtuk akkor voltam 50-nél...egyetlen reményem h az elöttemlevőt kapták le és engem csak akkor láttak mikor már átértem....3 lábú lézeres volt...most várhatom a levelt...az egyik cimbora 3 hónapra rá kapta meg :D

Elküldve

pls help...

ez alapján meddig érvényes a műszakim? Megkéne adnom, de nincs itthon se a kocsi se a forgalmi, csak a rendszámtábla és a neten semmi infót nem találtam erről, pontosan meg nem emlékszem mikor vizsgázott... :D

Itt egy kép volt...

Elküldve
bassza meg az a rendőr aki azt méri mennyivel közelítem meg a sineket....amikor átmentem rajtuk akkor voltam 50-nél...egyetlen reményem h az elöttemlevőt kapták le és engem csak akkor láttak mikor már átértem....3 lábú lézeres volt...most várhatom a levelt...az egyik cimbora 3 hónapra rá kapta meg :D

Mostanság egyre több új helyen méricskélnek... Egér úton aki szokott néha közlekedni, város felé a második vasúti felüljáró

tövéből is szoktak mostanság lőni, csak utsó pillanatban észrevehetőek! ;)

Elküldve
pls help...

ez alapján meddig érvényes a műszakim? Megkéne adnom, de nincs itthon se a kocsi se a forgalmi, csak a rendszámtábla és a neten semmi infót nem találtam erről, pontosan meg nem emlékszem mikor vizsgázott... :D

2010 Május

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.