Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 .....Gyorsultam... régi szép idők :D :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 régi szép idők :D :P ;) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 régi szép idők :D :P ;) :D Jövöre már Te se fogsz.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Anno még a Hondával kaptam el, egy utkivágást mert a hülye baromja nemám hogy a kivágás elé tegye a táblát,,,, nem bele akivágásba és majdnem teljes szélességgel felvolt vágva. Na mikor láttam hogy bajlessz , nemfékeztem mert talán szarabb lett volna ha nem anno mint a biciklinél megrántottam a kormányt felfelé :D ;) :P Reflexből tudod utána jót röhögtem magamon mondom ez biztos segített! :D :D Magassági kormány mi? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Még a fórumra is raktam fel róla képeket.....Gyorsultam a soroksárin,akkor lett kész az új aszfalt.....Csak 1 kicsi részt elfelejtettek le aszfaltozni....Biztos ki volt táblázva,de nem tünt fel. :P :D Még az se hogy a rendörök ott vannak mögöttünk :P :D Hát elég sz@r mikor csak ugy az ember elé nől egy gödör! :D :D :D Amugy mega sok túlsúlyos auto vagy tényleg ennyire xar az aszfalt már mikor lefektetik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Jövöre már Te se fogsz.... :P :D ;) debizony... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 :D ;) debizony... Kiváncsi leszek 6 centi minússzal,3-4 tizeddel többel,205/40R17es gumival....Így már egy villamos sínen is kihívás átmenni :P Vagy jársz rendszeresen gumishoz....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Kiváncsi leszek 6 centi minússzal,3-4 tizeddel többel,205/40R17es gumival....Így már egy villamos sínen is kihívás átmenni :P Vagy jársz rendszeresen gumishoz....... eltúlozzátok ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 eltúlozzátok :P ;) Úgy legyen :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Úgy legyen :D ;) bár az egynyár-egygarnitúra gumi tényleg nem fér bele :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 én még nem jártam így... majd a 17esekkel biztos igy leszek mert most árkon-bokron átmegy :D Olyan keményre kell fújni a gumit, hogy semmi esetre se érhessen az út a felnihez. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 eltúlozzátok :D :D majd meglátod mennyire túlzás! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Olyan keményre kell fújni a gumit, hogy semmi esetre se érhessen az út a felnihez. :D Puposodjon! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 eltúlozzátok ;) :D amatőrök....ugye Lanti??? Nekem sem volt soha semmi gondom ilyesmivel... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 amatőrök....ugye Lanti??? Nekem sem volt soha semmi gondom ilyesmivel... :P :D ;) De minden más egyébbel annál több mi?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 amatőrök....ugye Lanti??? Nekem sem volt soha semmi gondom ilyesmivel... ;) így van, Anti az etalon! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 így van, Anti az etalon! :D :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Remélem megoldódott az indítási problémáim, mert az elosztót leszedtem és kitakarítottam, az egész csupa pára volt. A réz érintkezőket megpucoltam, megcsiszoltam, de szerintem csereérett az elosztó és a rotor (ezekből gyárit vegyek vagy jó az utángyártott is?). Találtam benne törött műanyag darabokat amit nem toom micsoda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hát ha egyszer nem ért bele... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 így van, Anti az etalon! ;) :D inkább a régi autója :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hát ha egyszer nem ért bele... :D :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/5.jpg Nosztalgiázunk nosztalgiázunk??? bezzeg mikor még neked is a jó kis GSI volt nem az a Spanyol furuja mi?? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 http://www.tutikepeslapok.hu/kepeslapok/0000039317.jpg :D ezaz én képem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ezaz én képem :D :D ;) :P Most szombaton Albi , Racce marad itt nálam és hát remélem este már mi is így fogunk vigyorogni! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hát ha egyszer nem ért bele... :P :D pedig buffon gumi volt rajta :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hát ha egyszer nem ért bele... ;) :Pszerintem neked ez a kép volt a jeled már az oviban is. :D öcsém meg úgy gondolta jó ötlet a hitel, vett egy tétét: iszonyat mit megy... 4 kerekes 225 pacis... mondjuk kinézetre nekem nem tetszik, disznó orra van (s8-as maszk asszem), meg egyébként is mindig a vw beetle ugrik be róla. belül se győzött meg, bár ergonómiailag pöpec - legalábbis állítólag, én nem vezettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts