Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Azért az érzetet nagyban befolyásolhatja, hogy 1800-tól majd' kétszer annyi nyomatéka van mint egy gsinek csak 4000 felett. :D

Igaz, pörgetve nem gyorsul jobban.

:D kit érdekel ami nem Opel!?? :D :D ;) :P

Elküldve
Nah Albert akkóóóó válasz.

Elkelt a cucc :D

Jajj elfelejtettem tegnap a névjegyedet elküldeni boccs :P :D

Szerencse hogy Peti nem hülye és megoldotta ;)

Elküldve
sziasztok

volt már valakinek hasonló esete? ne is reménykedjek, hogy bárki fizet, ugye?

Szerintem felejtsd el. Itt a rossz idő, eljárkálsz télifelnin, aztán legalább van mire fogni hogy tavasszal mér veszel új felni garnitúrát :D (Remélem a futómű többi része nem kapott)

Elküldve
Szerintem felejtsd el. Itt a rossz idő, eljárkálsz télifelnin, aztán legalább van mire fogni hogy tavasszal mér veszel új felni garnitúrát :D (Remélem a futómű többi része nem kapott)
meg gumit is, az kuka... Tuti, hogy kapott, a toronycsapágyaknak is lett hangjuk - mindkettő új, úgyhogy...
Elküldve

De most miért? Hasonlóan jól eltalálták, mint a "futóműtuningot". Egyébként meg útmutatás a következő tulajnak, hogy mire nem kell már feleslegesen költenie, ha ugyanilyen álmai lesznek. :D

Viszont könnyen visszaalakítható gyárira, ekkor pedig tulajdonképpen csak évjárattól függ, hogy megér-e ennyit.

Elküldve
meg gumit is, az kuka... Tuti, hogy kapott, a toronycsapágyaknak is lett hangjuk - mindkettő új, úgyhogy...

Hát ja két gumi meg négy felni az már elég sok (tudtommal a toronycsapágy egy ezres).

Sajnálom a törpénetet és a rossz az egészben hogy bárki járhat így aztán annyit mondanak hogy sorry :D

Elküldve
Jajj elfelejtettem tegnap a névjegyedet elküldeni boccs :D :D

Szerencse hogy Peti nem hülye és megoldotta ;)

Rontod az üzletmenetet :D :D :D :P

Találj mááá ki vmit, hogy az új gazdi tudja mennyivel jön :P

Elküldve
Nem köll ezt ennyire tragikusan felfogni, pont azért jó ez a fórum, hogy a többiek kicsit "terelgetik" tuning kapcsán :D

ha nem megy el az ember kedve az írástól... :P ;)

Elküldve
Ez a rosé ez vörös szerinted? ;)

Figula rosé jó de vannak ilyenek olcsóbban is pl Vincze Egerből.

Tényleg nem kérek köszi majd iszunk mi még eleget úgyis fölöslegesen :P

Ami nem fehér az nekem vörös :D

Csőmindegynemiszommeg

Válassz akkor kokrétan te :D

Elküldve
Ami nem fehér az nekem vörös ;)

Csőmindegynemiszommeg

Válassz akkor kokrétan te :D

Merlot.... az faxa ütős :P hétvégén megtapasztaltam, de az vörös! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.